pablocito Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2020 Mój pierwszy 7 fold, Jak współpracuje z kanapką z dżemem? Przyciąga grzankę masłem do tkaniny, czy spodem? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2020 Coś ten krawat za różowo wyszedł na zdjęciu. Na żywo to zdecydowanie taki pastelowy fiolet.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 23 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2020 Godzinę temu, pablocito napisał: Jak współpracuje z kanapką z dżemem? Przyciąga grzankę masłem do tkaniny, czy spodem? Pablocito, nie wiem 🤔 Kanapka jest statystką, jednak ma za zadanie przełamać hegemonię granatu i jako kontrapunkt nawiązać do tych czerwoną nicią do wyhaftowanych inicjałów kolegi z niemieckiego forum, od którego krawat odkupiłem. Z Twoim cytatem kanapki sà jednak dwie i czerwieni zbytek. 😉 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Blondas Napisano 23 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2020 Z sobotniego balu, 3 nad ranem po powrocie. Moja pierwsza wiązana mucha z poszetki. Nawet się idzie tego nauczyć. 19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Runior Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 Jak na 3 rano wyglądasz nader świeżo :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 To przez brak alkoholu i poranne narty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 24 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 Poniedziałek: 15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 To przez brak alkoholu i poranne narty. Eeeee, to to się w ogóle nie liczy. To tak jakbyś się chwalił, że wszedłeś na Mont Blanc po tym, jak Cię tam wwieźli helikopterem. Bal bezalkoholowy! Phi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 A ja tam jestem z tego dumny. Po pijaku to każdy tańczyć potrafi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 @Blondas Tak trzymać,zabawa na trzeżwo jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meander Napisano 24 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2020 W dniu 19.02.2020 o 07:10, Żorż Ponimirski napisał: Nie chciałem się zgodzić, a muszę się zgodzić. Wszystkie elementy ubioru Kolegi @Meander do siebie pasują, zwłaszcza podobają mi się spodnie na dwie zakładki, ale drobne detale sprawiają, że całość wygląda zbyt "artystycznie". Poszetka wywinięta jest w tak spektakularny sposób, że odwróci uwagę od całej reszty. Węższa końcówka krawata (niestety wypadkowa wzrostu i obwodu szyi z czym mało co się da zrobić) chyba powinna zostać wpuszczona w spodnie. Do tego loafersy, niby pasują do zestawu, ale do polskiego przedwiośnia jakoś tak średnio. Ale i tak dałem ❤️ bo dobór kolorów i wzorów mi się podoba - trochę bym to uspokoił. Cóż, widać to kwestia gustu, bo poszetka i krawat są dokładnie tak jak miały być, a loafersy noszę cały rok, bo to najwygodniejsze buty jakie mam. Niczego nie żałuję 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 25 Luty 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2020 detal 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 26 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2020 Zestaw klubowy: 10 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 27 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2020 Mkną po szynach niebieskie tramwaje * Daks London * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Alfred Sargent 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Luty 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2020 Granat Szary z dodatkiem brązu. 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Tekstury. * Henry Cottons * Suitsupply * Camiceria Olga * Embassy of Elegance * Poszetka * Benevento * Vass 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 1 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 19 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Płaszcz piękny, a ta pierwsza poza jakbyś komuś chciał dać w dziób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 3 godziny temu, Blondas napisał: Płaszcz piękny, a ta pierwsza poza jakbyś komuś chciał dać w dziób. To przez moją nadpobudliwość. Ciągle się ruszam i trudno uchwycić mnie w statycznej pozie. Już kilku fotografów zwolniłem, bo strasznie narzekali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 1 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2020 Już kilku fotografów zwolniłem, bo strasznie narzekali Zwolniłeś powiadasz...Bidne chłopaki gdzieś na dnie glinianki w betonowych bucikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 Co Wy chłopaki z tymi gangsterskimi klimatami. Jestem łagodny jak baranek 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 Nadrabiamy * Bytom * Suitsupply * 2x Tyrwhitt (koszula i spodnie) * 2x Poszetka * Vass 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 2 Marzec 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 Normalnie: 20 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 2 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2020 @phantom świetny zestaw! czy mógłbyś coś napisać o tych spodniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi