Zajac Poziomka Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 14 minut temu, dziko napisał: Nb. kardigany i swetry o warkoczowym splocie też się na Yooxie trafiają i też w świetnych materiałach (wełna z kaszmirem, wełna z angorą) i rozsądnych cenach, ale tu już trzeba wytrwalej polować, bo w dobrych spodniach to po prostu można przebierać. Ze swetrów warte polecenia są 100% kaszmirowe Ballantyne, czy Malo. Ceny są faktycznie rozsądne, co nie znaczy że niskie (~150 euro i więcej) i na ogół dostępne są pojedyncze rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Godzinę temu, Milten napisał: Brawo ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 @poszetka.comDzięki! Może uda mi się uchwycić całość przy dobrym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Kolejne PasteLOVE 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zaki Napisano 19 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Lekka szarość na lato 😀 12 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 @zaki świetny krawat. Zdradzisz skąd? Nie znalazłem go w ofercie sklepu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 6 minut temu, Egonax napisał: @zaki świetny krawat. Zdradzisz skąd? Nie znalazłem go w ofercie sklepu. Nowość na lato 😀 jedwab z lnem. Pack shoty w drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 Jak sobie przypomnę absolutny brak akceptacji żony dla tych butów ("kompromitujesz się w nich"), to łza mi się w oku kręci. Panamą przekroczyłem w jej oczach kolejną granicę absurdu. Moja biedna małżonka nawet się nie spodziewa, że jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa . 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Denior Napisano 20 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 7 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Dzisiaj * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Yanko 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ostryy111 Napisano 21 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Mój debiut w wątku Zdjęcie odrobinę przepalone. 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 @ostryy111 mało widać, ale chyba super! węzeł przyjemnie mięsisty, dobrze ugnieciony - miło popatrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hype Napisano 21 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 W dniu 19.05.2018 o 19:59, zaki napisał: Lekka szarość na lato 😀 @zaki bardzo ciekawie złożona poszetka, możesz zdradzić co to za sposób, może jakiś link do instrukcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 21 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2018 Sobotni wypad na jacht 10 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Otto HauptmanBytom x2Michelsons of LondonWysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 Sprzed tygodnia / sorki 11 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 Dzisiaj. * Krupa & Rzeszutko * Miler Menswear * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 Krem + Biel 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 5 godzin temu, blekit napisał: Dzisiaj. Pokaż ukrytą zawartość * Krupa & Rzeszutko * Miler Menswear * Embassy of Elegance * Poszetka * Yanko @blekit na dwóch zdjęciach to ta sama marynarka ? Na pierwszym wygląda na granatową, na drugim jest szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 @Kamil1987 tak, to ta sama marynarka. Rzeczywisty kolor to ciemny granat, a różnica między ujęciami to chyba kwestia oświetlenia i odległości od aparatu w momencie robienia zdjęć. Szczególnie ujęcia detali potrafią mocno przekłamywać barwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 26 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 Nie raz na jachcie trzeba zmienić strój na bardziej formalny. 4 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 27 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nejfan Napisano 29 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 Świeżo odpakowany 6 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mattpio Napisano 29 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2018 Świeżo odpakowany Gdzie kupiłeś tę marynarkę?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi