Milten Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Dzisiaj tylko flanelowo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 @Milten Czy ta marynarka jest 10 cm za długa czy mi się tylko wydaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 [mention=7352]Milten[/mention] Czy ta marynarka jest 10 cm za długa czy mi się tylko wydaje ? Zdjęcia mam co prawda robione bardziej od góry, ale według mnie proporcje są dobre, dodatkowo jest to marynarka o tzn „mocnym” kroju, więc może być trochę dłuższa niż standardowe (np. Washington od Suitsupply): 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Z okazji debiutu nowych "krokietów", pozwoliłem sobie na małą zdradę względem zaprzyjaźnionej firmy @Embassy of Elegance i przywdziać coś jeszcze, co posiada magiczny znaczek: Wypadło na dodatki Turnbull & Asser (krawat mógłby być te kilka centymetrów dłuższy, ale cóż...). Kot nie uzyskał jeszcze aprobaty Księcia Walii, ale pracujemy nad tym : 8 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 25 minut temu, Milten napisał: Zdjęcia mam co prawda robione bardziej od góry, ale według mnie proporcje są dobre, dodatkowo jest to marynarka o tzn „mocnym” kroju, więc może być trochę dłuższa niż standardowe (np. Washington od Suitsupply): Teraz wygląda to trochę inaczej (lepiej), na pierwszym zdjęciu wyglądało to niemal jakbyś miał dolny guzik na wysokości kroku. 26 minut temu, Tanatos70 napisał: Z okazji debiutu nowych "krokietów", pozwoliłem sobie na małą zdradę względem zaprzyjaźnionej firmy @Embassy of Elegance i przywdziać coś jeszcze, co posiada magiczny znaczek: Wypadło na dodatki Turnbull & Asser (krawat mógłby być te kilka centymetrów dłuższy, ale cóż...). Kot nie uzyskał jeszcze aprobaty Księcia Walii, ale pracujemy nad tym : Te buty są tak świetne, że całkowicie zmieniły mój pogląd na split-toe derby i chciałbym mieć w przyszłości dokładnie ten sam model. A jeśli chodzi o aprobatę Księcia Walii to do kompletu pasowałby jakiś płaszcz Barbour'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 @Tanatos70 koszula to z CT indygo? Bardzo ładnie to wszystko się komponuje i chyba odważę się na poszetke w płaszczu 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 1 minutę temu, dariopol napisał: @Tanatos70 koszula to z CT indygo? Bardzo ładnie to wszystko się komponuje i chyba odważę się na poszetke w płaszczu 😎 Bardzo podobna (wiszą u mnie przypadkiem w szafie obok siebie), ale to Gant 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 18 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2018 Takie kompozycje też bardzo lubię. Wiszą swobodnie, bez ścisku, każda na osobnym wieszaku, eh marzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 19 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2018 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zaki Napisano 20 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 Dziś w bosmance 😀 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 20 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 Kiedy starszy brat wpada w odwiedziny do NYC i nie możesz puścić go z powrotem do Filadelfii z Manhattanu w niewypastowanych Kielmanach 11 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 20 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2018 21 minut temu, Beny23 napisał: Kiedy starszy brat wpada w odwiedziny do NYC i nie możesz puścić go z powrotem do Filadelfii z Manhattanu w niewypastowanych Kielmanach Czemu takie 'nudne' skarpetki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 5 hours ago, Harth said: Czemu takie 'nudne' skarpetki? Nie nudne, konserwatywne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 21 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 21 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2018 Tym razem dwurzędówka z guzikami z masy perłowej i koszula pin collar. Niby stonowanie, ale w sumie dość mocno 4 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 Dzisiaj. * Krupa & Rzeszutko * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Cheaney 6 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 marynarka CT, koszula Luxire, krawat M&S, poszetka Gierre Milano 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2018 @Beny23 wydaje mi się, że w ostatnim okresie w Twojej szafie wydarzyła się prawdziwa rewolucja jeżeli chodzi o krawaty i koszule. Od pewnego czasu na Twoich zdjęciach nie widać już z wąskich krawatów i mikroskopijnych węzłów, nie ma już kołnierzyków o brzydko zaginających się rogach. W zamian za to pojawiły się piękne, klasyczne krawaty i świetnie wyglądające koszule. Zmiana na duży plus! 👌👌👌 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Chłodny poranek. * Daks London * Brook Taverner * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Benevento * Herring 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popis Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 koszula z pawo, buty lasocki ciemne brązowe, spodnie wedan i sweter z pepco miękki i miły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Pics or it didn’t happen! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcelli Napisano 23 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2018 Pics or it didn’t happen! My tu po polsku gawarit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 24 Luty 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2018 Warszawa w kieszonce: 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi