4inHand Napisano 29 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 1 godzinę temu, phantom napisał: Nie tak znowu rzadko:) Szczęśliwego Nowego Roku! Najs! Tego się nie spodziewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 29 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2017 Dzisiaj, wizyta w Poznaniu. Jutro postaram się wrzucić trochę więcej na temat jej owoców w stosownych tematach * płaszcz Bytom * Suitsupply * Tyrwhitt * 2x Poszetka * Cheaney * kaszkiet Gentleman's Choice 3 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 31 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2017 No to ostatni raz w tym roku (nie jestem pewien, czy kot na przyszły rok mi kontrakt przedłuży ). Corneliani, butelkowe Benevento, Vass: 3 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. DanielMagic Napisano 31 Grudzień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2017 To ja też dodam coś jeszcze tak nie sylwestrowo, nie formalnie Tak przy okazji życzę wszystkim udanej zabawy sylwestrowej i szczęśliwego nowego roku ! 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Pierwszy mój post w tym wątku więc uprasza się o wyrozumiałość Nic szczególnego, ale ostatnio kilka osób pisało, że ciągle te same osoby się udzielają więc pomyślałem, że i ja coś dodam. Od góry: Koszula - Poszetka.com Krawat - CT Sweter - Miler Menswear Zegarek - Zeppelin ZE 7640-4 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 PoW / szantung grenadyna / dżins 7 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 @figo, coś się z kolorami pomieszało, inne na górnym i dolnym zdjęciu. Ubranie to klasyk casualu, wygląda ok. Fajnie byłoby dać trochę koloru innego, np w krawacie. Ponadto krawat fajnie będzie wyglądał mniej błyszczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 21 minut temu, Blondas napisał: @Blondas, coś się z kolorami pomieszało, inne na górnym i dolnym zdjęciu. Ubranie to klasyk casualu, wygląda ok. Fajnie byłoby dać trochę koloru innego, np w krawacie. Ponadto krawat fajnie będzie wyglądał mniej błyszczący. Tak, to pierwsze zdjęcie wyszło prześwietlone totalnie. Krawat w ogóle nie jest błyszczący, postaram się później dorzucić sensowniejszą fotografię. Dziękuję za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 5 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Dziś pogoda jesienna, więc Barbour na wierzch... 5 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zimmermann Napisano 5 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Pierwszy mój post w CMDNS 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz T Napisano 5 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 I ja też się ośmielę. Na skrócenie rękawów już się umówiłem, dopiero się wdrażam w ten świat 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. zaki Napisano 5 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Ostatnia przymiarka garnituru przed Pitti Uomo. Już nic nie trzeba poprawiać 😀 16 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cifon Napisano 6 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Moje uszanowanie Kolegom Dodaję mój pierwszy post w tym temacie. 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Cifon, poszczególne elementy ubrania masz fajne, ale całość dla mnie przeszarżowana, osobiście przy tak wzorzystych spodniach założyłbym jednolite buty, rękawiczki ciemne w tym zestawieniu, albo inny odcień, bo ich żółtość gryzie mi się z resztą. Spodnie, golf, szalik i płaszcz wyglądają dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 Cifon, zdradzisz markę tego golfa? Szukam od paru tygodni białego golfa, a ten spełnia wszystkie moje warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cifon Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 @Blondas Dziękuję za Twoją opinię. "Przeszarżowanie", o którym mówisz, zdaje się być w moim stylu ubioru powszechne. Bierze się to z fascynacji modą męską lat 20. i 30. ubiegłego wieku, ponieważ z premedytacją staram się przemycić do moich codziennych stylizacji nutkę lub tak jak dzisiaj - wręcz całą gamę minionych już, sartorialnych rozwiązań. Jeszcze w latach międzywojennych zupełnie powszechnym i codziennym zjawiskiem było łączenie butów typu co-respondent ze spodniami w kratę/paski, a także zestawianie rzeczonych butów z naturalnymi, irchowymi rękawiczkami. Słowem moje staroświeckie połączenie pewnych elementów ubioru, to bardzo przyziemna inspiracja "klasyką klasyki" @nynu To golf od Szarmanta, jestem z niego zadowolony. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 @Cifon ciekawe buty? Co to za marka i model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 @Cifon to ja jeszcze o bosmankę zapytam. Co to i gdzie można dostać takową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cifon Napisano 6 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2018 @Beny23 Dziękuję, to Shoepassion No. 384. @Dark Bosmankę zakupiłem dwa lata temu w H&M. Ponieważ w sklepach sieciowych oferta rotuje bardzo często, nie sądzę aby była nadal dostępna. Pomimo intensywnej eksploatacji spisuje się przyzwoicie, z wiadomych względów ośmielę się jednak polecić coś z wyższej półki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 7 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 Dzisiaj znalazłem piękny dwurzędowy płaszcz z wełny wielbłądziej bez domieszek. Rzadko kiedy rzeczy vintage są w moim rozmiarze więc się nawet nie zastanawiałem. 9 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 Wczoraj. * marynarka i koszula SuSu * krawat i poszetka od Poszetki * Benevento * Yanko * kaszkiet MiMe 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 W tym samym sklepie wychodząc zauważyłem kożuch z owcy firmy Harlin żeby było ciekawiej w rozmiarze XXXXL. Widać dawniej ludzie byli dużo mniejsi skoro 4XL pasuje na mnie jak ulał Przypomina mi ten bomber jacket kożuch w którym chodził mój Ś.P. Dziadek więc kupiłem ją bo jest w idealnym stanie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 7 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 Ty w kożuchu, a ja bardziej letnio dziś... 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Styczeń 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 Ostatnio na wierzchu kupki z golfami znalazł się ten bakłążanowy, który prawie dwa lata leżał odłogiem (preferowałem brązy). Jakoś tak wdzięcznie mi się go nosi, bo... nie gryzie (bawełna z kaszmirem) . Marynarka PRL z koca. Z kotem jestem w sporze. Zgadza się na udział w sesjach w tym roku, ale pod warunkiem zwiększenia mu racji żywnościowych. Negocjujemy wysokość podwyżki. Mam nadzieję, że dojdziemy do porozumienia, bo bydle jest nieugięte. 2 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 7 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2018 @nynu Podobny był kiedyś w Ted Baker. Nazywał się Ossain Herringbone, kosztował wyjściowo około 600GBP, ale jak wprowadzali nowy model to widziałem promocje do 150GBP - może jeszcze gdzieś znajdziesz bo jest świetny ! @Beny23 Fajny przybytek, to w NYC ? @TomiW01 Super Ci pasuje ta Barbourka. Jaki to model, że przykrywa marynarkę i przy jakim wzroście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi