artisan Napisano 5 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2017 Wszystko ładnie się komponuje, Atlantic również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 6 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 marynarka: Charlie Allenkoszula: MDkrawat: Poszetka.composzetka: NN (TKMaxx)spodnie: MDbuty: RL (C&J)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 MTM flanela 120s VBC, CT, EoE 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 22 godziny temu, Pan Garnitur napisał: Dzisiaj róż i atlantic. Ale piękny garnitur... Inna sprawa - odnoszę wrażenie, że pin collar jest stworzony do dwurzędówek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Garnitur Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 32 minuty temu, Lebowski32 napisał: Ale piękny garnitur... Inna sprawa - odnoszę wrażenie, że pin collar jest stworzony do dwurzędówek. Dziękuję bardzo - Madison z SuitSupply. Po 48 h znikł ze sklepu... Co do pin collar'a to tak - w szczególności do prążków. A i ciekawostka - wszystkie pin collar'y, które mam w swojej szafie, przerobiłem sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Dzisiaj, uroki wiosny i powrót flaneli. * Suitsupply * Osovski * Embassy of Elegance * Poszetka * Berwick 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 6 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Dziś dla odmiany Windsor 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rangułt Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 W Gdańsku wietrznie i deszczowo.H&MSuSuMilerPoszetka x 2MDBerwickWysłane z mojego PLK-AL10 przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 6 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Paisley 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 3 godziny temu, Lebowski32 napisał: Ale piękny garnitur... Inna sprawa - odnoszę wrażenie, że pin collar jest stworzony do dwurzędówek. Zapomniałem to napisać, zgadzam się w 100 %, czuję że następny garnitur od SuSu to może być Madison. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Rób w życiu to, co kochasz, a nigdy nie będziesz musiał pracować 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Garnitur Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 33 minuty temu, artisan napisał: Zapomniałem to napisać, zgadzam się w 100 %, czuję że następny garnitur od SuSu to może być Madison. Zdecydowanie mój ulubiony ich krój. Szkoda, że w tym momencie jest taka "susza", ale mój portfel zdaję się to lubić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friq Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Dzisiaj grenadyna :3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 @Beny23 Czy tym razem naprawdę przesadziłeś z długością (krótkością) spodni czy to może złudzenie apteczne (optyczne) ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Lubię takie spodnie. Nie lubię jak buty i skarpety są przytłoczone spodniami które najczęściej są dużo za długie. Ta długość jest dla mnie idealna, zreszta sam wybierałem długość bo to spodnie bespoke. Cel zamierzony. Mi się podoba, ale rozumiem że nie są długości tradycjonalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 6 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 Lubię takie spodnie. Przekonałeś mnie. Ja z kolei nie lubię krótkich spodni, lubię natomiast długie. Od dziś będę je nosił z przekonaniem, choć niektórzy Koledzy z forum mogliby uznać że są za długie, ale ja właśnie takie lubię. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 @Beny23 Efekt krótkości spodni jest powodowany również przez "łopoczące" nogawki. Osobiście uważam, że krótkie nogawki = węższe nogawki. Pewnie nosisz odpowiednio duży rozmiar obuwia i wąskie nogawki mogłyby nie wyglądać dobrze. Stąd chyba lepiej polubić dłuższe nogawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 6 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2017 1 godzinę temu, Beny23 napisał: Lubię takie spodnie. A ja lubię twoje posty, naprawdę (i niektóre stylizacje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 6 godzin temu, artisan napisał: A ja lubię twoje posty, naprawdę (i niektóre stylizacje) Koledzy, Walentynki były w lutym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 7 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 No to zaczynamy piątek: garnitur: SuitSupply koszula: H&C krawat: Altea Milano poszetka: ex-serwetka PKP buty: CS Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiaczekm Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 Trencz z Top Secret... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 7 minut temu, misiaczekm napisał: Trencz z Top Secret... Prima Aprilis było tydzień temu... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Kwiecień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 @Hargin buty mi się trochę gryzą, a poszetka trochę za bardzo zbliżona do koszuli. Ale sam garnitur wygląda świetnie, a krawat i koszula bardzo dobrze go uzupeniają. Plusik ode mnie U mnie dzisiaj ciąg dalszy flaneli. * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * niewidoczna Poszetka * Shoepassion 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 Teraz, blekit napisał: @Hargin buty mi się trochę gryzą, a poszetka trochę za bardzo zbliżona do koszuli. Ale sam garnitur wygląda świetnie, a krawat i koszula bardzo dobrze go uzupeniają. Plusik ode mnie @blekit jesteś bardzo konsekwentny pół roku temu pokazywałem te buty z tym garniturem i napisałeś to samo. Zdjęcia trochę oszukują kolorystycznie, bo same buty dość nieźle korespondują odcieniem do prążków na materiale garnituru. Jest piątek, sam garnitur mocno sportowy Dzięki za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2017 @Hargin konsekwencja to podstawa Nie ma za co, mam nadzieję, że nie odbierasz moich uwag jako zbyt czepialskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi