Beny23 Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Okulary the Bespoke Dudes robią świetne wrażenie. W półtora roku firma rozwinęła się i podwoiła przychód. Napisze większy wywód o mojej rozmowie z Fabio bo był bardzo zaskoczony ze w Polsce są szewcy bespoke. Do tej pory Polskę kojarzył tylko z Zarembą który sprzedaje okulary TBD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 6 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 Dzisiaj. * kaszkiet i koszula Miler Menswear * marynarka Suitsupply Havana z outletu, rozmiar L * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * spodnie Benevento * sztyblety Yanko 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 6 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2016 5 godzin temu, Beny23 napisał: Okulary the Bespoke Dudes robią świetne wrażenie. Wybrałeś coś dla siebie? Okulary faktycznie robią świetne wrażenie, ale niestety wszystkie były dla mnie za wąskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 Tak wybrałem ten model: http://www.thebespokedudeseyewear.com/portfolio/cran-black-frame-gradient-grey-lenses/ Mają 51mm lens i 19mm bridge. Pasowały na moją szeroką twarz bardzo dobrze. Ich średnia i wąska szerokość jest na mnie zdecydowanie za mała. Szkła korekcyjne to koszt ok. 120 Euro więcej (info od Fabio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 7 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 Dzisiaj. * garnitur Suitsupply Madison * koszula Osovski & Mr Vintage * krawat Poszetka * Yanko Co sądzicie o połączeniu tego krawata i tego garnituru? Wydawało mi się, że będą pasować, ale po założeniu sam już nie jestem pewien. Gdyby nie brak czasu, to pewnie bym zmienił. Coś jest na rzeczy czy robię z igły widły? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 Według mnie coś tu nie gra. Chyba przede wszystkim ta różowa koszula. Jeżeli już połączyć tą koszulę z tym krawatem, to do granatowej marynarki. Wydaje mi się, że czerwone pasy krawata gryzą się z brązem garnituru. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 7 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 Zając 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 No jeśli krawat w zające i ma być forumowo, to poszetka powinna być taka: (Peter Blair) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dlugaslongas Napisano 7 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2016 @blekit - super leży ta marynarka! Jak dla mnie jedno z lepszych dopasowań dwurzędówki na forum ostatnio. Pytanie tylko jak w użytkowaniu, nie jest ciasno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Dzisiaj. * marynarka Suitsupply Havana * koszula Osovski * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki @dlugaslongas marynarka nie jest opięta, czuję się w niej komfortowo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hush Napisano 8 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2016 Dnia 5.11.2016 o 22:53, MarcinJarosz napisał: A jak na moje oko marynarka dzieli sylwetkę na pół, czyli jest ok. Nie dzieli , nie licz szyi i głowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 9 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 No selfie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 9 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 @blekit - róż źle się łączy z czerwienią/bordo. Krawat kolorystycznie i fakturowo nie pasuje do marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 @poszetka.com - w zestawie z zającem koszula za delikatna do tego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 @Miro Litości, zdjęcia które komentujesz są na tej samej stronie, po co je powtarzać w cytatach? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 Racja, sorry, poprawione 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rangułt Napisano 9 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 10 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 Dzisiaj dzień debiutów. * garnitur Suitsupply Havana * koszula Osovski * krawat Poszetka * poszetka Miler Menswear * Yanko 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 @blekit dla mnie szególnie udane połączenie👌 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 @blekit ładny wezeł, zwyczajnie wiązany 4inhand? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 10 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2016 @blekit ładny wezeł, zwyczajnie wiązany 4inhand? Standardowy 4-in-hand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi