Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 11 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Dawno nie wrzucałem. Marynarka: MD Kamizelka: SuSu Krawat: Poszetka Poszetka: MD Koszula: Hawes&Curtis 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Blekit, biuro Ci przemalowali!!!! Jak żyć?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 @Wuj biuro bez zmian, zdjęcie w trochę innym miejscu i z lepszym oświetleniem. Ale od grudnia zmiany będą drastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 11 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Żona odmawia mi wykonywania zdjęć, mrucząc coś pod nosem o kółku wzajemnej adoracji, bandzie narcyzów i Adonisów, strzelam więc sam!:) Garnitur: SS madison Koszula: Thin Red Line But: Yanko (nówki sztuki, więc bez lustra) Krawat: Brioni Poszetka: poszetka sikor: Orient Star - szwajcary, uczta się! 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 32 minuty temu, Wuj napisał: Żona odmawia mi wykonywania zdjęć, mrucząc coś pod nosem o kółku wzajemnej adoracji, bandzie narcyzów i Adonisów, strzelam więc sam!:) Cyknij żonie fotkę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 11 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Ja też muszę się sam gimnastykować ze zdjęciami. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 @Ataman fajny krawat, co to za materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 @Ataman fajny krawat, co to za materiał? A. Christensen 100% Silk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 38 minut temu, mosze napisał: Cyknij żonie fotkę. Aha! Erotyczny świrusie!:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 54 minuty temu, Ataman napisał: Ja też muszę się sam gimnastykować ze zdjęciami. Ja nawet swojej nie pytam bo mnie wyśmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Przepraszam za jakość, ale wygodniej robi się takie zdjęcia kamerką z przodu telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. O.v.K. Napisano 11 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 A ja dziś tak; - marynarka MD - kamizelka MD - koszula M&S - krawat Wólczanka - poszetka Bytom - spodnie Dunnes Stores 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 * marynarka Suitsupply Havana * koszula CT * krawat i poszetka od Poszetki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 12 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Marynarka: Suitsupply Koszula: CT Krawat: Berg & Berg Poszetka: Bytom 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Dnia 6.10.2016 o 20:12, Aron napisał: @Rangułt Lazio http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-grey-check/P4957.html @Aron: a jak oceniasz grubość materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Materiał dość gruby, w kamizelce i marynarce jest ciepło. Wydaje mi się, że materiał jest trochę grubszy od flaneli, ale flanela jest bardziej miękka. Garnitur typowo jesienno-zimowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2016 Zimna jesień już, tyle kapeluszy rozeszło się w projekcie forumowym, a zdjęcia jak już to tylko w kaszkietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 13 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 U mnie dziś: Marynarka: SuSu Hudson (wełna i konopia) Koszula: Osovski OCTB (z kolekcji MrVintage) Krawat: Poszetka.com (grenadyna) Poszetka: Poszetka.com (z kolekcji z okazji Euro) 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 13 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Z wczoraj / PoW / wool challis / vintage collar 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 13 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Garnitur, kamizelka, krawat: SuSu Koszula: CT Poszetka: Vistula 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. R0bert Napisano 13 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 To ja i pokażę swojego Madinsona Garnitur: Suit Supply Krawat i poszetka - poszetka.com 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 13 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Zimna jesień już, tyle kapeluszy rozeszło się w projekcie forumowym, a zdjęcia jak już to tylko w kaszkietach A tutaj to niby co? 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Płaszcz wygląda super - pochwal się nim bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 @Kyle zdjęcie z parkomatu? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 13 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2016 Z ręki, szybki wypad na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi