Panam Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 @Aron: Który to Lazio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Z bieżącej kolekcji (uwaga na rozmiarówkę, jedyny Lazio, który musiałem poszerzać): http://eu.suitsupply.com/en/suits/lazio-grey-plain/P4872.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Dzięki. W których miejscach poszerzałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Szew na plecach po całej długości i szwy boczne. Problem był w barkach i talii. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CZesiu Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 lubie kolorowe skarpety w takie raczej eleganckich stylizacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Miałem zagwozdkę z dopasowaniem poszetki, udało się? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 4 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Miałem zagwozdkę z dopasowaniem poszetki, udało się? Jak najbadziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 5 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Marynarka: Suitsupply Koszula: Charles Tyrwhitt Spodnie: Massimo Dutti Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Loake 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 @Aron - kołnierzyk w tej koszuli to semi-cutaway? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 @Kyle Nie, to jest cutaway. Nie widzę w sklepie tej koszuli z kołnierzykiem semi-cutaway. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anton!o Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 @Aron Fajne te spodnie Massimo, z tegorocznej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Dzięki. Pytam, bo wygląda OK, natomiast klasyczny jest moim zdaniem bardzo niefajny i już więcej z nim nie zamówię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 @Anton!o Nie, spodnie były kupione chyba w 2014 roku. Jednak tego rodzaju materiał jest popularny w MD, więc możesz szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Dzięki. Pytam, bo wygląda OK, natomiast klasyczny jest moim zdaniem bardzo niefajny i już więcej z nim nie zamówię. Wszystkie koszule CT mam z kołnierzykiem cutaway. Jedną miałem z klasycznym i tez mi się nie podobał. Ostatnio jednak zaryzykowałem i zamówiłem jedną z klasycznym. Według mnie wygląda dobrze, a na pewno lepiej niż w moim poprzednim egzemplarzu. Nie mogę tego potwierdzić, ale mam wrażenie, że albo coś zmienili, albo różne kołnierzyki im wychodzą w różnych modelach. Zdjęcie z jednego z wcześniejszych postów w tym wątku: https://forum.butwbutonierce.pl/uploads/monthly_03_2016/post-5751-0-36950700-1458032636.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Marynarka: Suitsupply Koszula: Charles Tyrwhitt Spodnie: Massimo Dutti Krawat i poszetka: Poszetka.com Buty: Loake Bardzo fajny zestaw, pełna synergia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 5 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Marynarka: Zbigniew Radlicki & Gentleman's Choice Spodnie: Zbigniew Radlicki Koszula: MS&S Krawat: EoE Posztka: afly Buty: Yanko 272 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 5 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 To jest wiosna! 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 5 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 - garniutur: SuitSupply Washington (wełna), - krawat: EoE - koszula: TRL - poszetka: Vistula 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 To jest wiosna! Wiosna, wiosna - a krawat i poszetka jak jesień w parku... (żeby nie było - podoba się bardzo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 5 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Marynarka Ernestson 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 @Styleman Toż to dopiero wiosna się zaczęła, do lata musimy jeszcze trochę poczekać Piękna marynara <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Czyli, przy 22 stopniach trzeba chodzić w wiosennych kurtkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 6 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Dzisiaj. * marynarka SS * koszula Osovski * grenadyna od Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * zegarek Seiko * sztruksy Dockers * monki Shoepassion 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 6 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 * Marynarka - SuSu Havana * Spodnie - Levi's * Buty - Yanko (kolor Niger) * Krawat i poszekka - Poszetka.com 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Moja marynarka Te spodnie to jeans'y, czy bawełniane chino? Jakoś do tej pory nie zwróciłem uwagi na tego rodzaju spodnie w Levi's. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi