Sekret Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 EDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Koszulę trudno ocenić na podstawie tego zdjęcia, poza tym, że jest (chyba) biała. Wg mnie taka ciemna poszetka w ciemny wzór do tej marynarki to trochę smutne/poważne połączenie. Fajny krawat! Eye_Lip Edit. Jakubowi chodziło chyba o to, że krawat nie jest maksymalnie dociągnięty do gardła, sam nie zawsze dociskam co do milimetra... Edit.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Ale łezka mogłaby być większa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Już bez przesady z takimi sztywnymi wzorcami - zaraz ktoś stworzy matrycę idealnej łezki i wyśle do zatwierdzenia do Sevres. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthmax Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Dzięki za wszystkie rady Koszula jest biała, zdjęcie robione w sztucznym świetle Zestaw miał być w miarę "powazny" bo byłem na egzaminie dlatego też krawat trochę "luźniej" Zawsze mam problem z krawatem przy szerokim kolnierzyku żeby jak najmniej było widać poza węzłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Przed wyjściem na egzamin. Okazało się, że jako jedyny założyłem krawat, poszetek też bylo próżno szukać. Kilka garniturów się pojawiło na cały rok 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcin_L Napisano 2 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Bardzo dobrze dobrana butelka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Bardzo dobrze dobrana butelka Nie zwróciłem na nią uwagi wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeslav Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 @darthmax Osobiście polecam węzeł półwindsorski świetnie wypełnia szeroki kołnierzyk. Do tego dobrałbym jaśniejszą poszetkę, co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthmax Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 @darthmax Osobiście polecam węzeł półwindsorski świetnie wypełnia szeroki kołnierzyk. Do tego dobrałbym jaśniejszą poszetkę, co o tym sądzisz? Moja kolekcja poszetek jeszcze nie jest zbyt pokaźna, a ta która miałem wczoraj jest jedyną wełniana która mam, pasowała mi fakturaCo do komentarza o egzaminach - u mnie wczoraj (uniwersytet medyczny) na sali było też może kilka osób w marynarce, w garniturze nikogo, w krawacie byłem jedyny. Osób na sali było około 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Przypominam, że tematem wątku jest co masz dziś na sobie. Wątek oczyszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 3 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Sześć krat w jednym zestawie A kiedy otworzę teczkę Manufaktura Miler z klapą wyłożoną tweedem to siedem Pozdrowienia z Poznania! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Tomku, super parasol, jaka to firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Za dużo kraty, nie nosiłbym. Parasol ładny (bo bez kraty). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Rewelacyjnie wygląda, szczególnie z daleka. Przyznam się bez bicia, że jakoś nie mogę się przekonać do krawatu. Dla mnie grenadyna (brąz, zieleń, granat) byłaby w sam raz. Ale i tak to wszystko jest miłe dla oka – ze szczyptą dziwactwa, jak angielskiemu gentleman'owi przystoi. Za dużo kraty, nie nosiłbym. Parasol ładny (bo bez kraty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horalbet Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Odważnie, Panie Tomku! Na granicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonfre Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Obserwuję Pana krawiectwo, Panie Tomaszu, od dłuższego czasu i to jeden z pierwszych zestawów, który zupełnie nie trafił mi w mój gust. Nie powiem by gryzł w oczy, ale może jednak odrobinę za dużo tych krat (np. kamizelka i koszula). Marynarka za to wspaniała, piękno bespoke w pełnej krasie Mnie brak odwagi no takie wyczyny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Tomku, super parasol, jaka to firma? Bugatti - mam w sklepie jeszcze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 3 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 W sumie to nosiłem dzisiaj jeszcze to 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maksymilian_p Napisano 3 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2016 Doskonały zestaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Dzisiaj. * marynarka Brook Taverner * koszula CT * sweter Lambert * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * zegarek Seiko 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Ta marynarka jest chyba dłuższa od Twoich SuSu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 @Hargin nie mierzyłem, ale na oko jest wyraźnie dłuższa. Ogólnie jest bardziej "angielska" jeżeli chodzi o wymiary i konstrukcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 4 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Fajna ta butelkowa zieleń krawata. Chyba taki idzie do mnie z EoE. Jeżeli to ten to super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 4 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2016 Six Grochy 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi