Blondas Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 http://www.sklep.klasycznebuty.pl/278,berwick-242-boot.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 8 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Dzisiaj. * garnitur Lazio w kratę windowpane od SS * koszula CT * krawat z szantungu Embassy of Elegance * lniana poszetka od Poszetki * zegarek Seiko Cocktail 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Jak zawsze klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Garnitur w taką kratę jest świetny. Zestaw również bardzo ładny, tylko ten krawat... on mi się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimly Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Założyłem dzisiaj takie skarpety, jednak zastanawiam się czy napewno pasują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 A jaki kolor krawata/muszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Allbryk Napisano 8 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Debiut zarówno w temacie, jak i na forum, co nie znaczy, że ewentualną ostrą krytyką mnie zniechęcicie Także "jedziecie" Panowie! Marynarka - Lantier Koszula - Arrow Spodnie - Lee Krawat i poszetka - Poszetka Buty - Yanko 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Ładnie. Widać, że forum działa dobrze. Debiuty są na coraz wyższym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Gładka biała koszula średnio pasuje mi do dżinsów, dżinsy średnio pasują mi do tego tematu (w "sali klubowej" jest temat "co mam dziś casualowego na sobie"), ale poza tymi dwoma uwagami, podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Najlepsze klopsy w the Big Apple 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Najlepsze klopsy w the Big Apple Fajna łezka w krawacie. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 8 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Ale klapy w marynarce i kołnierz koszuli mogły by być większe. Tym bardziej, że jesteś bardzo postawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 8 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2016 Ostatnie chwile z modelami statków w MS&S Niedługo wchodzi koszula MLS Pin Collar - na zdjęciach prototyp z kołnierzykiem okrągłym. Do kolekcji wejdzie jednak koszula z kołnierzykiem ostrym :D 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 10 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Dzisiaj 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 @Benny23: Bon Appétit! Jeszcze kilka Twoich wpisów w tej konwencji a powstanie ilustrowany przewodnik po knajpach polecanych przez Bennyego Pozdr, wojvv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Lew na niedzielę 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Swietny krawat. Który to bo na stronie sklepu nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Krawat bez podszewki, skład materiału 50% jedwab 50% bawełna, ciekawe połączenie, matowa faktura, fajnie łezka wychodzi. http://www.poszetka.com/product-pol-2305-KRAWAT-bawelna-z-jedwabiem-untipped.html Mieliśmy całą kolekcję, obecnie wykupiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Panam Napisano 10 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 * garnitur Hudson SuSu * kamizelka SuSu * koszula Osovski * krawat wełna Zaczkiewicz * poszetka wełna Bytom 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 10 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2016 Panama, czy możesz porównać jakość krawatów od Zaczkiewicza to innych popularnych marek na forum np. EoE? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Niedzielny argentyński stek @wojvv Trochę tych knajp by się znalazło bo jednak Nowy York ma najlepszy wybór restauracji z miast w których mieszkałem. Czasem czuję się jak smakosz Michelin Guide albo Zagat'u. Z kulinarnymi reviews to udzielam się na Yelpie a na BwB nie będę Wam robił smaka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Proponuję założenie nowe wątku "Co Beny23 jadł dziś na obiad" Panama, czy możesz porównać jakość krawatów od Zaczkiewicza to innych popularnych marek na forum np. EoE? Krawaty są bardzo dobrej jakości, łatwo uzyskuje się łezkę. Wszystkie, które posiadam są bez podszewki. Niestety nie jestem w stanie jeszcze porównać z innymi markami ponieważ dopiero zaczynam "przygodę" i w obecnej chwili posiadam tylko krawaty od Zaczkiewicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 11 Styczeń 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 Marynarka: Lantier Koszula: Lambert Krawat i poszetka: Poszetka.com Spodnie: Vistula Buty: Yanko 525 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 11 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2016 @Aron czy ten Yanko są w kolorze burdeos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi