4inHand Napisano 20 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2015 To jest magia BWB Byłem w Szczecinie na świątecznej degustacji whisky i choć nie było to nawet w ścisłym centrum nagle wyrósł przede mną Kacper :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 21 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Dzisiaj. * garnitur Lazio od SS * koszula Osovski * krawat i poszetka od Poszetki * zegarek Seiko Cocktail * oxfordy Yanko na kopycie 915 To mój pierwszy garnitur z Blue line i wełny wysokoskrętnej (super 110's). Jeżeli ktoś szuka bardziej klasycznych, biznesowych wersji, to mogę z czystym sercem polecić. W tej cenie naprawdę trudno znaleźć coś porownywalnego. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Ładny garnitur, ale moim zdaniem ten krawat plasuje średnio. Lepsza by była bordowa grenadyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2015 Bordowa grenadyna pasowała by jak najbardziej, ale ta zieleń moim zdaniem też się dobrze komponuje. I podoba mi się wzór Plus na tym krawatem uzyskuje jedna z najbardziej bezproblemowych łezek że wszystkich, które mam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 22 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Marynarka: Suitsupply (Washington) Koszula: Lambert: Krawat i poszetka: Poszetka.com Spodnie: Suitsupply Buty: Shoepassion 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Marynarka: Suitsupply (Washington) Koszula: Lambert: Krawat i poszetka: Poszetka.com Spodnie: Suitsupply Buty: Shoepassion Bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Powrót do domu na święta... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek.ka Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Aron, czy spodnie od SS to od któregoś z garniturow (np flanelowy napoli) czy kupione osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 22 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2015 Spodnie kupione osobno, to model Soho, mankiety zostały usunięte, konkretnie ten model: http://eu.suitsupply.com/en/trousers/grey-trousers/B718.html Wydaje mi się, że z tego samego materiału został wykonany ten garnitur: http://eu.suitsupply.com/en/suits/hudson-grey-plain/P3969.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek.ka Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Dzięki, myślałem, że to ten napoli http://eu.suitsupply.com/en/suits/napoli-grey-plain/P4732.html?cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Classic-Napoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Twardy82 Napisano 23 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Dzisiaj "wigilia pracowa" Marynarka SuitSupply Washington Koszula TailorStore Krawat SuitSuppy Poszetka - no name Buty: Loake Cannon Spodnie: MD 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Fajne zestawienie. Sczegolnie krawat mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 23 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 U mnie dzisiaj zieleń maskująca. Garnitur z pracowni Pani Wandy Fok - materiał od Zakiego. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 23 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Powrót do domu na święta... Co to za muszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mr.vintage Napisano 23 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2015 Płaszcz - H&MMarynarka - McNealKoszula - OSOVSKI & Mr. Vintage Krawat - HemleySpodnie - BeneventoMonki - Crownhill Więcej zdjęć na blogu. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Bardzo ładny zestaw. Z której kolekcji H&M jest ten płaszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 z zimy 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Wigilijnie ... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 24 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2015 Obrany byłem identycznie, tylko krawat zamieniłem na czerwoną muszkę od Poszetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2015 Dzisiaj. * garnitur Havana od SS * koszula Lambert * krawat z grenadyny Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * zegarek Seiko Cocktail 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 25 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2015 Idealnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 25 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2015 (edytowane) A na nogach brogsy Kubota. @ Żeby nie było spamu: (wiem, węzeł się pokiełbasił) Edytowane 26 Grudzień 2015 przez WoDzU 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Taka zima to nie zima :D Koszula MLS w kratkę PoW z kolekcji "Cutaways & Checks" (teraz w preorderze). Kratka PoW przypadła mi do gustu bo jest bardzo charakterystyczna, ale magicznie znika z oddali więc można nosić ją praktycznie zawsze Kaszmirowy szal, krawat i poszetka by MILER Szelki AT for MILER Marynarka i spodnie MBT 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Płaszcz - H&M Marynarka - McNeal Koszula - OSOVSKI & Mr. Vintage Krawat - Hemley Spodnie - Benevento Monki - Crownhill Więcej zdjęć na blogu. WItam, czy zielone spodnie Benevento to moleskin? EDIT; szkoda, że koszula w zielony pasek jest na szpilkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gratek Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Na blogu jest napisane, że to moleskin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi