Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 29 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Marynarka: Lantier Koszula: E. Berg Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Embassy of Elegance Spodnie: Charles Tyrwhitt Buty: Meermin 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 29 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 . 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 ale wysyp świetnych zestawów wczesna jesień jak widać służy wszystkim administracja powinna zrobić akcję zwiększenia limitu "+" w tym okresie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Kwiat + wełna 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Flanelowa dwurzędówka i knit. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Marynarka: SuSu Hudson Koszula: CT Krawat: Altea Poszetka: Bigi Cravatte - Milano 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 30 Wrzesień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Window pane. Garnitur: SuitSupply Lazio Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 272 Cambridge Niger (nie widać, ale są ) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Świetne zestawy. Panowie a może warto przyjąć zasadę jak kolega Zajac Poziomka i alabuz i opisywac to co jest widoczne na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Świetne zestawy. Panowie a może warto przyjąć zasadę jak kolega Zajac Poziomka i alabuz i opisywac to co jest widoczne na zdjęciach. Koledzy podsycają ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Świetne zestawy. Panowie a może warto przyjąć zasadę jak kolega Zajac Poziomka i alabuz i opisywac to co jest widoczne na zdjęciach. Jestem za, wpis poprawiony. @alabuz Która to konkretnie marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Dzisiaj. Jaka to marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Lantier, ale z zeszłorocznej kolekcji, nie ma jej w obecnej. Podobne: http://vistula.pl/marynarki/marynarka,id-71352 http://eu.suitsupply.com/en/jackets/hudson-blue-plain/C928.html?cgid=Jackets http://eu.suitsupply.com/en/suits/hudson-blue-plain/P4714.html?cgid=Suits&prefn1=styleFit&prefv1=Contemporary-Hudson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 To ja dodam kratę od siebie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 To chyba tzw pepitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Koledzy podsycają ciekawość Z pewnością ale zaraz pod zdjęciem pojawia się kilka wpisów z pytaniami co na nim jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianowic Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 To ja dodam kratę od siebie Co to za spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Tak, to jest pepitka (będąca rodzajem kraty wszakże ). A spodnie to Dockers'y. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Co mam dziś na sobie wersja z solenizantem Lechem Wałęsą 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 @alabuzKtóra to konkretnie marynarka? http://eu.suitsupply.com/en/jackets/hudson-blue-plain/C928.html?cgid=Jackets Bardzo polecam. Tania nie jest, ale w zestawach koordynowanych sprawdzi się świetnie. Materiał zachowuje się podobnie jak wełna z domieszką lnu, czyli gniecie się, ale w umiarkowany sposób. Na okres od jesieni do wiosny marynarka jak znalazł. Brak wypełnienia, nakładane kieszenie, ciekawy kolor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Z imprezy, z wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Kamizelka fajna ale jakos gryzie mi się koszula z krawatem. No i nie wiem czy kołnierzyk nie za mały do krawata ( albo źle ułożony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Kraciasta, cieńka flanela, bawełniany knit i sztruksy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Kamizelka fajna ale jakos gryzie mi się koszula z krawatem. No i nie wiem czy kołnierzyk nie za mały do krawata ( albo źle ułożony)Koszula w drobne kwiaty, ciężko było coś dobrać. Z krawatami mam tak, że jak nie poprawie co chwile, to za 15 minut mam jak to określił kolega na forum sołtys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Co mam dziś na sobie wersja z solenizantem Lechem Wałęsą Ja do kompletu czekam jeszcze na zdjęcia z Bronisławem Komorowskim i Aleksandrem Kwaśniewskim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi