phantom Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Fajna wpinka, skąd ta muszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Wpinka od Korwina. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Nie za pięknie wyglądają te czerwone obszycia butonierki i dziurek na guziki. Za to muszka faktycznie fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Wpinka od Korwina. działoby się, gdyby Samoobrona miała własny sklepik ... te krawaty "klubowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Z brodą wyglądasz strasznie poważnie; nie poznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 13 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2015 Będę bogaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Jesienna koszula dzinsowa 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Ściana jest faktycznie taka źółta czy kolory na zdjęciu pojechały w jedną stronę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Szerokie klapy? Deal with it 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Bez urazy ale pierwsze co przychodzi na myśl 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 A mi się podoba; właściwie to musi bo (z tego co wiem) jest zrobiona na wzór mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Jesienna koszula dzinsowa Koszula fajna, marynarka świetna ale jakoś nie pasuje mi do tego zestawu ( pierwszy raz w twoim przypadku ) krawat . Chodzi mi i o wzór jak i kolory. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Szerokie klapy? Deal with it Zrób zdjęcie całej kamizelki. Sposób trzymania telefonu skrócił perspektywę i faktycznie wyszedł "batman". Widziałem kamizelkę na żywo i wyglądała "normalnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 @blueloafers - o ile zwykle mi się podoba to dzisiaj (msz) coś za dużo tego wszystkiego Dzieki, koszula dzinsowa z ta marynarka i krawatem to jeden z moich standardowych zestawow. Ja go bardzo lubie i ostatnio na Insta tez zyskal popularnosc. Nie da sie ukryc ze duzo sie dzieje. Ściana jest faktycznie taka źółta czy kolory na zdjęciu pojechały w jedną stronę? To jest taki kolor w windzie szaro-zolty Koszula fajna, marynarka świetna ale jakoś nie pasuje mi do tego zestawu ( pierwszy raz w twoim przypadku ) krawat . Chodzi mi i o wzór jak i kolory. No coz..odpowiedzialbym jak wyzej. Ale dzieki za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Koval, bardzo możliwe. Najwidoczniej ten sam rekomendujacy co do krawca Zrobiłem dodatkowe foty, ale znowu trochę zła perspektywa z przodu. Jak coś można przenieść do CMDCS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2015 Moim zdaniem zrobiłeś błąd, rezygnując z pełnego kołnierza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Ok,dzięki za opinie.Sam widzę kilka błedów, także w przyszłości z pewnością będzie lepiej Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Faktycznie z pełnym kołnierzem może byłoby lepiej (choć pytanie, jak nakładałaby się nań marynarka), ale ogólnie bardzo fajnie to wygląda. Plecy też z tego materiału? Gdzie szyte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Kiedyś ten temat analizowalem i z pełnym kołnierzem marynarka by od stawała z tyłu i po bokach, wiec to raczej porada jakby ktoś chciał szyć kamizelkę noszona bez marynary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Pisząc o pełnym kołnierzu macie na myśli jego wydłużenie i zmianę zapinania kamizelki na 2x2 guziki, czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 W kamizelkach często nie robi się prawdziwego kołnierza i klap tylko jakby imitację na przodach (zdjecie), kolegom pewnie chodzi o normalny kołnierz (zdjęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Dzięki @Ernestson - dokładnie o to mi chodziło. Capo - z tym bywa różnie; wiele zależy od techniki wykonania. Nie pytaj 'jak', bo nie wiem; ale wiem, że 'się da' - bo miałem kiedyś taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 15 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2015 Dzięki Kyle,dokładnie, plecy z tego samego materiału. Kamizelka szyta u bardzo sympatycznej krawcowej p. Agnieszki (szyje w domu) poleconej przez Hargina. Kamizelka szyta była na slub (świadek) i docelowo będzie wykrzystywana głównie pod marynarkę także nie ubolewam nad tym kołnierzem. O dziwo przeszła ze mną jedno wesele i nawet się w niej nie ugotowałem pomimo wełnianych pleców.Zgadzam się jednak z tym co wypunktował mi Hargin, że kozerka mogłaby być lekko wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi