giacco Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Pozdrawiam również z Poznania niedzielnie, acz pracowicie! EDIT: Jakość zdjęcia (ostrość kolorów) pozostawia wiele do życzenia, ale cóż..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 @Styleskil - pierwsze zdjecie na plus, to drugie - lekki koszmarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StyleSkill Napisano 12 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2015 Każdy się uczy całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 13 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 SuitSupply Madison Blue Stripe 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Ha! Właśnie go zamówiłem! Gratuluję Hargin! Toć jest Power! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 SuitSupply Madison Blue Stripe To jest prążek! P.S. Jak łowy w M&S? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Nie dotarłem do M&S niestety ... trochę w wyniku natłoku pracy, trochę po przeglądzie stanu garderoby. Wiesz, ja mam strasznie miękkie serce jeśli chodzi o ładne rzeczy, co powoduje stałe utwardzanie innej części ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 ja mam strasznie miękkie serce jeśli chodzi o ładne rzeczy, co powoduje stałe utwardzanie innej części ciała nawet nie próbuję zrozumieć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Marynarka: SuitSupply Spodnie: Cubus Koszula: Lambert Krawat: TieBar Poszetka: jak obok:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dulstein Napisano 13 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 U mnie dzisiaj tak 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skr Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 U mnie dzisiaj tak abc.jpg Bardzo fajny krawat. Gdzie można taki kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dulstein Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 A dziękuje krawat Bytom, kupiony ponad rok temu więc może być ciężko go upolować Chociaż w sklepach stacjonarnych warto poszukać - może się trafić. Z tym że jeżeli już kupować krawaty w Bytom to polecam raczej w czasie wyprzedaży bo nie są one warte swojej regularnej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trader_79 Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 U mnie dzisiaj tak abc.jpg Elegancka marynarka:)) pachnie Pitti Uomo:] czyj to krój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dulstein Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Niestety tylko pachnie Marynarka, a dokładniej garnitur, tak jak krawat - Bytom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Lepiej późno niż wcale...tak było dzisiaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 zdjęciem w kapeluszu i butami uratowałeś się kara powinna być za śledzia pod szyją (pin tez jakoś mi nie pasuje) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Już nie chciałem się tłumaczyć ze śledzia Wiem, jeszcze włoski kołnierz go pogrążył bardziej...nie zwróciłem uwagi odziewając się rano A pin....no cóż, służbowo. Muszę pamiętać, o wypięciu do zdjęć dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 1. Dwie poszety na raz to jakaś abstrakcja. 2. Twoje krawaty wyglądają tanio - jak z salonu mody męskiej "Krzysztof" w Piekarach Śląskich. Połyskliwy żakard, dużo fioletu, dużo różu, "fantazyjne inaczej wzory" - to się nie może udać. Skosztuj trochę klasycznego stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Dopóki obie nie są widoczne na raz nie widzę problemu A co do krawatów nie przesadzałbym - trzeba mieć od czasu do czasu trochę fantazji. Co nie zmienia faktu, że na co dzień do pracy bym czegoś takiego nie założył. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dulstein Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Krawat prezentowałby się lepiej gdyby był troche szerszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 1. Jestem jazzowym pianistą, więc mam swoje artystyczne prawa 2. Dwie poszetki są wg klasycznych zasad jak najbardziej poprawne (skoro są dwie brustasze)3. Kwestia krawatów, to IMO bardziej kwestia złego światła i zdjęcia. Ten to William Hunt (cały haftowany), poprzedni E. Marinella (zdjęcie wyszło fatalnie), więc nie powinny wyglądać tanio.Poza tym, lubię ję Choć uważam, że ten tutaj jest trochę za mało mięsisty i za wąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 3. Kwestia krawatów, to IMO bardziej kwestia złego światła i zdjęcia. Ten to William Hunt (cały haftowany), poprzedni E. Marinella, więc nie powinny wyglądać tanio. Poza tym, lubię ję Choć uważam, że ten tutaj jest trochę za mało mięsisty i za wąski. R50 opisał to trochę mocno, ale niestety celnie. Zakop go, najlepiej pod mocnym wpływem alkoholu, żebyś już nigdy nie znalazł tego miejsca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giacco Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 R50 opisał to trochę mocno, ale niestety celnie. Zakop go, najlepiej pod mocnym wpływem alkoholu, żebyś już nigdy nie znalazł tego miejsca Wiem, że jest za wąski i ogólnie mało klasyczny, ale reszta.....to już IMO rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 W sumie to ja jestem pod wpływem mocnego alkoholu i imho nie jest taki zły 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2015 Być może w innej stylizacji nie byłby zły. Być może na kimś drobnym wyglądałby proporcjonalnie. Może w innym czasie, jakieś 10 lat temu, byłby nawet modny. Jednak dzisiaj, na postawnym facecie i w takim zestawie, wygląda koszmarnie. Zdjąć, zakopać i zapomnieć, albo oddać wrogowi, niech cierpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi