Rodezjan Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Ciekawie dobrana poszetka do krawata, ale strasznie rzuca się w oczy zbyt obszerna koszula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Dzięki, tak wyszło nachylając sie do selfie , w gruncie rzeczy koszula jest ok Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Hunting tie w kaczki, jedwabny szal i wykończenie dyplomatki z alpaki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czapla Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 W końcu można kupić jakiś porządny krawat na polowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 2 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2015 Ciekawie dobrana poszetka do krawata, ale strasznie rzuca się w oczy zbyt obszerna koszula. W którym miejscu jest zbyt obszerna wg Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Chodzi zapewne o te fałdy pod marynarką, bo kołnierzyk jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Tak, chodziło mi o fałdy pod marynarką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Dzieńdobry! Najpierw się witam, bo to mój pierwszy post. Jestem studentem pierwszego roku i interesuję się ubiorem od skończenia liceum. Powoli buduję garderobę i postanowiłem też się podzielić zdjęciami. Dotąd był jedynie instagram, teraz chętnie też wezmę udział w budowaniu forum. Zestaw nie z dzisiaj, ale sprzed dosłownie kilku dni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 marcin_old Witaj Dobry start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 @marcin_old Fajny zestaw. Ja bym jednak trochę bardziej schował poszetkę. Co to za marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Dzieńdobry! Najpierw się witam, bo to mój pierwszy post... Udany debiut! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 @marcin_old Fajny zestaw. Ja bym jednak trochę bardziej schował poszetkę. Co to za marynarka? Marynarka to HE by Mango. Kupiona w grudniu w outlecie. Bez podszewki, 71 % wełny. Co ważne, guzik jest nie za wysoko, co w wielu marynarkach dzisiaj jest powszechne. Dziękuję za radę co do poszetki. Dzień wcześniej miałem tv fold, więc postanowiłem trochę zaszaleć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Dobry zestaw, witamy na forum. Skąd krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 3 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2015 Dobry zestaw, witamy na forum. Skąd krawat?Knit jedwabny Nigel Hall, upolowany w TKMaxx w lecie. Dziękuję za opinie, to świetna motywacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 A tu dokladnie z dzisiaj, kiedys juz pokazany zig-zag knit w bardziej prostym zestawieniu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 4 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Kilka zestawów z mojego Instagramu z tego tygodnia 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 4 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2015 Marynarka to HE by Mango. Kupiona w grudniu w outlecie. Bez podszewki, 71 % wełny. Co ważne, guzik jest nie za wysoko, co w wielu marynarkach dzisiaj jest powszechne. Dziękuję za radę co do poszetki. Dzień wcześniej miałem tv fold, więc postanowiłem trochę zaszaleć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Marynarka zaskakująco fajna jak na Mango. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 05.02.15 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Pan Miller - 1, 4 i 5 bardzo na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Jakoś bez poszetki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dignito.Michał Napisano 5 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Dziś "popełniłem" takie coś: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Podoba mi się ta poszetka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Niesamowity wysyp świetnych stylizacji! Bez wahania założyłbym każdą, zamieszczoną na tej stronie wątku, a niektórych szczerze zazdroszczę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 5 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2015 Dziś "popełniłem" takie coś: Świetna marynarka, a przynajmniej jej widoczny fragment;) Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi