constantin Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 22.06. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Constantin tak mi przyszło do głowy, że Cię chyba we Włoszech plagiatują (a dokładniej F. Attanasio z Bespoke Dudes) A tak bardziej poważnie, poprawny elegancki zestaw moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Przepraszam byłbyś może w stanie wskazać podobieństwa między stylem constantina, a Fabio Attanasio? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 "Liquid lunch" z Szarmantem Podobne pytanie jak poprzednio - czy to bespoke (świetnie leży) i jaki materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 http://milerszyje.pl/jednorzedowy-niebieski-garnitur-w-krate-by-zbigniew-radlicki.html + kolory pokrzywione instagramem Dzięki. W życiu bym nie pomyślał. Cholerny Instagram.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 To nie ten Marynarka w kratę od Radlickiego ma ostre klapy, a różowa (łososiowa?) zwykłe. To raczej jakiś nowy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Marynarka RTW z lekkim tuningiem. Zaskakuje mnie, że podoba się jak leży Mam brustasze tak wypchaną cygarami, że gniecie mi pół marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 To nie ten Marynarka w kratę od Radlickiego ma ostre klapy, a różowa (łososiowa?) zwykłe. To raczej jakiś nowy projekt. Roland, zmieszałeś dwie sprawy. Chodziło o wcześniejsze pytanie torunianina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 23 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2014 Przepraszam byłbyś może w stanie wskazać podobieństwa między stylem constantina, a Fabio Attanasio? To był tekst z lekka humorystyczny, jasne że to dwa różne światy i podejścia, chociaż Attanasio idzie coraz bardziej w stonowaną klasykę jak dla mnie. Po prostu zdjęcia naszego szanownego kolegi z forum luźno skojarzyły mi się z niektórymi "współczesnymi" fotkami tego sympatycznego Włocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyagi Napisano 24 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2014 Dlaczego? Wyglada to na całkiem przyzwoity ręczny rulonik. No nie wiem. Może to kwestia zdjęcia, ale mnie wydaje się przede wszystkim niestarannie (za luźno) zrolowany, stąd w niektórych miejscach wydaje się płaski, w innych poskręcany. Dla porównania załączam zdjęcia ruloników, które uważam za dobre. Tylko nie wiem, gdzie można tak wykończone rzeczy nabyć, poza Vandą i Sam Hober. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2014 Rozumiem i przyznaje, że nie mam aż takich wymagań odnośnie rulonika. Ważniejszy jest dla mnie wzór na materiale i sam materiał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miyagi Napisano 26 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2014 Rozumiem i przyznaje, że nie mam aż takich wymagań odnośnie rulonika. Ważniejszy jest dla mnie wzór na materiale i sam materiał. Wiadomo Zdaję sobie sprawę, że moje podejście trąci rulonikowym fetyszyzmem, ale w obecnym stadium choroby nic na to nie poradzę. To chyba trochę jak z butami: najpierw jest "wow, goodyear!", po jakimś czasie kręci się nosem na corrected grain, i tak dalej, niestety... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 26 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2014 Moja krawcowa ostatnio zachwycała się wykonaniem rulonika w poszetce od Pani Joanny (poszetka.com). Swoją drogą zleciłem jej przy okazji wykonanie kilku poszetek z pozostałości po moich starych koszulach - cudów się nie spodziewam, ale zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kawowy_Michał Napisano 27 Czerwiec 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 To ja też się pokażę... Trochę nie stricte w temacie, bo zdjęcie z wczoraj 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 To ja też się pokażę... Trochę nie stricte w temacie, bo zdjęcie z wczoraj Świetny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Bardzo ładny zestaw, zdjęcie również. Tylko krawat się trochę zlewa ze spodniami, ale chyba ma malutki wzorek jeżeli dobrze widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawowy_Michał Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Krawat jest w małe granatowe kółka. Zdjęcie jest pomniejszone i straciło trochę ostrość na szczegółach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Zestaw świetny, ale wspomniany krawat zlewa się ze spodniami, co powoduje efekt, jakby był on przedłużeniem spodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Czy można zapytać skąd marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2014 To ja też się pokażę... Trochę nie stricte w temacie, bo zdjęcie z wczoraj Ładny zestaw Michale. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawowy_Michał Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Marynarka jest z... Zary. Trochę poprawiona przez moją krawcową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Englishman Napisano 28 Czerwiec 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Wiem, że w tej kreacji są drobne faux pas, czyt. szelki przymocowałem na żabki, a nie na guziki (zakupiłem uniwersalne szelki na oba mocowania) oraz moje spodnie mają szlufki i nie są o wysokim stanie, lecz to był mój pierwszy kontakt z szelkami w męskiej elegancji, więc na te rzeczy proszę lekko przymknąć oko. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Krawat za długi Ci wyszedł, ale kombinujesz bardzo, bardzo fajnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2014 29.06. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi