constantin Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2014 L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2014 Coś się pogniótł trochę. Ja wiem, że len... Rękawy, plecy rozumiem ale klapy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2014 Coś się pogniótł trochę. Ja wiem, że len... Rękawy, plecy rozumiem ale klapy ? Tak teraz myślę, że pewnie od pasów w aucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2014 Na to nie wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2014 Prosze, pomyslalem ze to tez dobra okazja zeby pokazac te dziurki. Wygladaja lepiej niz w niejednej marynarce mtm Dzięki wielkie, pójdę ze zdjęciami do krawcowej, niech też mi skraca w taki sposób albo znajdę kogoś innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2014 Mój pierwszy raz z goździkiem. Dziewczyna poprosiła o pozbycie się go jeszcze w samochodzie i nie noszenie nigdy więcej, chyba, że w wypadku ślubu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2014 O co chodzi z drugim zdjęciem? Chciałeś być jak: ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2014 Nie mam innej możliwości zrobienia sobie szybko zdjęcia pełnej sylwetki niż właśnie w taki sposób - przedpokój z jedynym dużym lustrem ma formę ciemnego korytarza, który trzeba rozświetlić lampą błyskową wycelowaną w sufit. Dałoby się to zrobić inaczej stawiając lampę na statywie, żeby nie była widoczna na zdjęciu a robiła swoje (albo po prostu postawić na nim aparat i pójść gdzieś, gdzie jest jasno), ale to wymaga trochę pracy, a zdjęcie ma tylko pokazać, jak prezentuje się kształt sylwetki w danym stroju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 30 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2014 Mój pierwszy raz z goździkiem. Dziewczyna poprosiła o pozbycie się go jeszcze w samochodzie i nie noszenie nigdy więcej, chyba, że w wypadku ślubu... Spróbuj jeszcze raz, ale tym razem włóż go porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 31 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2014 Podobają mi się spodnie, całość nawet nawet ale goździk i mucha są niechlujne. Myślę, że dziewczynie bardziej by się spodobał gdyby był porządnie włożony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozik Napisano 31 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2014 marynarka i spodnie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 31 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2014 Dzięki wielkie, pójdę ze zdjęciami do krawcowej, niech też mi skraca w taki sposób albo znajdę kogoś innego haha Nie ma problemu. Zawsze bylem zadowolony z uslug krawca SuitS. Zdziwilibym sie gdyby przyjmowali jakis partaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Pomysł na dziś. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Ładnie, ale trzeba popracować nad węzłem krawata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek_ Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Ładnie, ale trzeba popracować nad węzłem krawata. Zdecydowanie. Każde zdjęcie uzmysławia kolejne rzeczy, które trzeba udoskonalić. Mam nadzieje, że następnym razem będzie lepiej i mówię to z pełnym przekonaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Maniek, wg mnie takie połączenie krawata i marynarki przypomina zestawy typu "poszetka, krawat i spinki w zestawie" i nie wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 2 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2014 02, 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 2 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2014 Z wczoraj, wiecej w jutrzejszym poscie Nie udalo sie jednak ustrzec przed bledami w zdjeciach, nie podoba mi sie ta nieostrosc na twarzy :/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 03. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Blueloafers - mółbyś dać cynk gdzie kupiłeś tą marynarkę? Wczoraj zrobiłem rajd po sieciówkach szukając czegoś właśnie w tym stylu i jedyna bawełniana marynarka, która nie miała łat na łokaciach była z dodatkiem lycry (nieprzyjemny w dotyku materiał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Blueloafers - mółbyś dać cynk gdzie kupiłeś tą marynarkę? Wczoraj zrobiłem rajd po sieciówkach szukając czegoś właśnie w tym stylu i jedyna bawełniana marynarka, która nie miała łat na łokaciach była z dodatkiem lycry (nieprzyjemny w dotyku materiał). To bylo 2 lata temu w M Dutti. Mozliwe ze juz takich prostych modeli nie maja. Od tamtego czasu za wiele nie odwiedzam ich sklepow ale tak jak mowisz, wydaje sie ze wszystkie maja teraz laty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Sporo marynarek od maximo jest na Allegro, różne kombinacje, z reguły bawełna i mieszanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 3 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Poprawilem zdjecia i zamiescilem post. Troche tam wiecej szczegolow. Marynarka sie czesto pojawia. Ma troche jeszcze za dlugie rekawy i ogolnie jest dosc prostym i nie-idealnie pasujacym ciuchem, ale w koncu nie wydalem na nia wiele. Powoli szykuje ja do wymiany link do posta: http://blueloafers.com/outfits/green-striped-casual-shirt-luxire/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2014 j 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 2014 Berlin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi