4inHand Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Zestaw z planu filmu o dolewaniu wody do piwa w lokalach Tutaj w ruchu: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosnow Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Super zestaw. Świetny i bardzo ciekawy materiał. (Zarówno marynarkowy jak i video) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 16 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2014 co miałem w sobotę na sobie: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 A 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Garnitur = sztywność? Wcale nie musi tak być http://secondhanddandy.pl/2014/04/swingin-suits.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 17 Kwiecień 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Dawid, te buty strasznie gryzą się z tym garniturem. Po pierwsze masz bardzo wąskie nogawki i brzydko się układają w tej konfiguracji, druga sprawa buty nie są smukłe, raczej wyglądają na robocze czukka do dżinsów, a materiał garnituru to cienka delikatna wełna. Myślę, że do efektu jaki chciałeś osiągnąć całościowo lepiej nadałby się cięższy materiał na garnitur, np. jakaś flanela, a dwa do tego stylu całości musiałaby być szersza nogawka, wiesz taki prawdziwy szeryf na dzikim zachodzie PS - garnitur, sztywność, bla bla bla - come on, nie jesteśmy onetowymi czytelnikami, żeby na tym forum przekonywać o takich oczywistościach 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Na dziś: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Dawid, te buty strasznie gryzą się z tym garniturem. Po pierwsze masz bardzo wąskie nogawki i brzydko się układają w tej konfiguracji, druga sprawa buty nie są smukłe, raczej wyglądają na robocze czukka do dżinsów, a materiał garnituru to cienka delikatna wełna. Myślę, że do efektu jaki chciałeś osiągnąć całościowo lepiej nadałby się cięższy materiał na garnitur, np. jakaś flanela, a dwa do tego stylu całości musiałaby być szersza nogawka, wiesz taki prawdziwy szeryf na dzikim zachodzie PS - garnitur, sztywność, bla bla bla - come on, nie jesteśmy onetowymi czytelnikami, żeby na tym forum przekonywać o takich oczywistościach W pozycji stojącej nogawki delikatnie opadają na cholewkę, a że większość czasu byłem w ruchu, to i marszczenia się pojawiły. Ostatnimi czasy ciągnie mnie ku eksperymentowaniu, zobaczymy jak długo mi się ten stan utrzyma. Niemniej bardzo serdecznie dziękuję za rzeczową opinię, Filipie Co do "claimu", to trzy czwarte odwiedzających forum nie jest zarejestrowana, więc chyba jest kogo przekonywać. Mimo tego, obiecuję na przyszłość postarać się być nieco bardziej kreatywnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 A czemu materiał garnituru tak się błyszczy? Czy to efekt "ulepszania" zdjęcia w jakimś programie graficznym czy cecha materiału? Niestety, ale na zdjęciu prezentuje się to tak sobie Za to koszula i krawat bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Phantom, te buty mi tu jakoś średnio pasują, połączenie szarego i brązowego nie jest szczęśliwe. Poza tym marynarka jest zbyt błyszcząca w stosunku do spodni ale to może być wina zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 A czemu materiał garnituru tak się błyszczy? Czy to efekt "ulepszania" zdjęcia w jakimś programie graficznym czy cecha materiału? Niestety, ale na zdjęciu prezentuje się to tak sobie Za to koszula i krawat bardzo ładne. Wina zbyt chyba mocnej obróbki i jeszcze mocniejszego światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Szary i brąz to dobra para. Fajny zestaw, Phantom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Phantom, jest styl, ale rozważ zmianę butów na czarne i bardziej eleganckie ps czy pasek nie jest zbyt długi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz12209 Napisano 18 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2014 Dzisiaj było zimno plus 7stp wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek83 Napisano 19 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Panowie, dzisiaj liczymy na piękne świąteczne zestawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Miały być dwie stylówy, garniturowa i weekendowa, ale stanęło tylko na tej ostatniej. Stokrotka długo nie wytrzymała, bo spodobała się kuzynce. Poprawiłem obrócone zdjęcia, o których wspomniał Kamil. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 mialy byc dwie stylowy, garniturowa i weekendowa, ale stanelo tylko na tej ostatniej. stokrotka dlugo nie wytrzymala, bo spodobala sie kuzynce. O ile góry nie ocenię - boli mnie kark i nie jestem w stanie przekręcić głowy Tak drugie zdjęcie to bajka! Tak świetnie zestawionych kolorów dawno nie widziałem i to przede wszystkim zasługa skarpetek! Kto by pomyślał, że taki drobiazg zmienia tak wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Stokrotka długo nie wytrzymała, bo spodobała się kuzynce. Przy dzisiejszej aurze i tak by długo nie wytrzymała (rzecz jasna na zewnątrz). Ja od 14 do 20 wymieniłem trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek83 Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Garnitur + koszula w prążek. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Dokładnie. Polecałbym białą, lnianą. Reszta ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 20 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2014 Na zdjęciu tego nie widać, ale i buty i skarpety są bordowe. Ale co fakt to fakt - biała lepiej. Niestety kurier nie dotarł z nią przed świętami, więc na biały len musze poczekać jeszcze co najmniej 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Englishman Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Nie ma szału, ale z racji, że się prawie nie udzielam. To wrzucę coś od siebie. To ostatnie z moim "nowatorskim" węzłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 21 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2014 Nie ma szału, ale z racji, że się prawie nie udzielam. To wrzucę coś od siebie. To ostatnie z moim "nowatorskim" węzłem. Świetny węzeł, aczkolwiek bardziej by pasował do mniej formalnych zestawów. Nie zastanawiałeś się nad kupnem granatowego garnituru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi