4inHand Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2013 Tweedowy kaszkiet znakomity, szkoda, że z rozmiarówką biednie bo również byłbym jego posiadaczem Cieszę się, że Ci się podoba, ale muszę zaznaczyć, że 53-64 cm, bo tak szyliśmy, to nie jest biednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Grubo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Constantin, tylko dlaczego zdjęcia coraz gorsze? Nie wiem jak inni, ale ja nie widzę nawet czy pod szyją masz krawat czy 'góralską spinkę' (czy jak to się zwie...) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 Przepraszam, masz rację... już nie angażuję współpracowników ... ps. wełniany brązowy krawat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 18 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2013 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 19 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2013 Dzień dobry. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 Jodełki ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2013 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Zestaw z piątku. Jeśli moderator uzna, że to casual, to proszę o przeniesienie. Więcej zdjęć na blogu:http://mrvintage.pl/2013/12/lamanie-zasad-elegancji.html 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 @Mr V podoba mi się. Active man. Chociaż taki gładki granat z klapami w szpic kojarzy mi się zdecydowanie bardziej oficjalnie niż piątkowy każual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2013 Zgadzam się. Szerokie klasyczne klapy przy tym garniturze wyglądałyby zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Michał nie zastanawiałeś się nad M65 do tego zestawu? Moim zdaniem byłoby to jeszcze bardziej "świadome" łamanie zasad. Kurta ze swoją historią itd. Ogólnie zestaw bardzo mi sie podoba i cieszę się, że są tacy ludzie jak Ty którzy nie boją się łamać konwenansów, a jak już to robią to z dobrym skutkiem. Edit: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 To na pewno bardzo fajna kurtka, ale na pewno w ogóle nie pasuje -- choćby nie wiem ile zdjęć pstryknięto we Włoszech lub NYC. Wiem, bo mam spodnie M65 (oliwkowe NYCO) i są super, ale przyznam, że używam ich wyłącznie zimą i wyłącznie na spacery z psem. Równie dobrze mógłbym łamać konwencję w tych gaciach do marynarki albo z krawatem dzierganym. Dla mnie ściema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Zestaw z piątku. Jeśli moderator uzna, że to casual, to proszę o przeniesienie. Więcej zdjęć na blogu: http://mrvintage.pl/2013/12/lamanie-zasad-elegancji.html MrVintage pl Łamanie zasad 1.jpg MrVintage pl Łamanie zasad 9.jpg MrVintage pl Łamanie zasad 11.jpg Casual... nie Mnie to połączenie nie przekonuje (buty i kurtka), ale sam zestaw jest dobry (dopasowanie i kolory) . Dlatego "zgrzyty" nie rzucają się w oczy. Ciągnąc moje rozumowanie dalej, ktoś, kto ma urodę modela, dobrze dopasowane rzeczy i gust, może śmiało łamać zasady i zawsze będzie dobrze ubrany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2013 Ciągnąc moje rozumowanie dalej, ktoś, kto ma urodę modela, dobrze dopasowane rzeczy i gust, może śmiało łamać zasady i zawsze będzie dobrze ubrany. Daleko mi do sylwetki i urody modela, ale dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woj Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Ładny krawat Kyle, jaka firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 mr vintage mało spójny zestaw , niestety jak dla mnie - krawat +koszula+garnitur + buty - ok reszta : czapka ( aczkolwiek sama w sobie spoko ) z całkowicie innej bajki ... lepszy byłby chyba kaszkiet płaszczyk - w tym zestawie wygląda jakbyś nagle wybiegł z domu i założył na siebie to co było pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkos30 Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Michał nie zastanawiałeś się nad M65 do tego zestawu? Moim zdaniem byłoby to jeszcze bardziej "świadome" łamanie zasad. Kurta ze swoją historią itd. Ogólnie zestaw bardzo mi sie podoba i cieszę się, że są tacy ludzie jak Ty którzy nie boją się łamać konwenansów, a jak już to robią to z dobrym skutkiem. Edit:m65.jpg m651.jpg tumblr_lsrd2xbMbf1r45wiyo1_500.jpg Wydaje mi się to chybioną propozycją kurtka M65 jest po prostu krótką kurtką a nie długą parką , która w zamyśle autora zestawu miała zastąpić płaszcz .O ile te dwa pierwsze zestawienia ze zdjęć z M65 jeszcze się jakoś bronią to ostatnie moim zdaniem tragiczne , długość kurtki w zasadzie pokrywa się z długością marynarki i stwarza to niekorzystny efekt.Idąc w tę stronę to chyba lepsza byłaby parka M65 lub M55 z odpiętym kapturem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2013 Ładny krawat Kyle, jaka firma? thetiebar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Kolega zawsze dobrze ubrany ; ) A jak wyglada dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2013 Granatowe wełniane spodnie, brązowe lotniki, skarpety błękitne, podobnie jak prążek marynarki , czego na zdjęciu niestety nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiktor Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Można zapytać gdzie Pan nabył krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Krawat to jedwabny w całości Ch. Berg prezent Bożonarodzeniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi