constantin Napisano 25 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2013 p 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papryk Napisano 25 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2013 constantin jak wampir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spaceofLem Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2013 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 27 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2013 spaceoflem - genialne stylizacje jak dla mnie, łapczywie czerpię inspiracje, dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikel Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2013 Constantin, spaceofLem, dwie świetne stylizacje, jedna pod drugą! Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Wczoraj - czerń, biel i granat. Dzisiaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 A w Kampinosie cisza i spokój... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2013 Jakiś czas mnie nie było, dziś wracam z kolejną próbą "adopcji" garniturowej sieroty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spaceofLem Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 xkoziol, 4,5MB robi swoje na modemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamil Napisano 8 Listopad 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Czas na tweed 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Kamilu, czemu tak stonowanie? Bez poszetki na tym forum, no po prostu nie wypada. Do tego krawat taki jakiś mało wyrazisty. Jakieś bransoletki z Viola Milano też by podniosły Twoje notowania. A poza tym brak wypasionej furki w tle, albo jakiejś końskiej głowy. Można jeszcze byłoby trochę się photoshopem pobawić. Ale jak dla mnie wszystko jest w najlepszym porządku. Miłego weekendu z telewizją i rozrywką do n-tej potęgi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Cóż, zdjęcie zrobione w porannym pośpiechu komórką. Krawat to grenadyna, czego faktycznie na zdjęciu nie widać. Brak poszetki - po prostu nie chcę w pracy wyglądać zbyt dandy, choć to casual Friday 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2013 Cóż, zdjęcie zrobione w porannym pośpiechu komórką. Krawat to grenadyna, czego faktycznie na zdjęciu nie widać. Brak poszetki - po prostu nie chcę w pracy wyglądać zbyt dandy, choć to casual Friday Lubię takie zdjęcia zrobione na żywca w realu. Zawsze mam niezły ubaw, jak widzę wystudiowane pozy w dziale co mam dziś... w pełnym słońcu, tymczasem guglam na pogodę w dniu publikacji postu, a tam w całej Polsce listopadowy chłód i deszcz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Sobotnie wyjście do sklepu z drogą przez park. Zdjęcie spontanicznie zrobione z komórki (zapomniałem zabrać ze sobą fotografa z lustrzanką, nie chciał pomóc nosić ziemniaków i pomidorów w drodze powrotnej), tak jak szedłem, więc zapomniałem ułożyć pięknie szalik i rękawy, by piękniejsze zdjęcie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Gdzież u nas w stolicy zobaczyć można takie piękne widoki i takich eleganckich mężczyzn? @kamil Świetna marynarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 Sobotnie wyjście do sklepu z drogą przez park. Zdjęcie spontanicznie zrobione z komórki (zapomniałem zabrać ze sobą fotografa z lustrzanką, nie chciał pomóc nosić ziemniaków i pomidorów w drodze powrotnej), tak jak szedłem, więc zapomniałem ułożyć pięknie szalik i rękawy, by piękniejsze zdjęcie wyszło. sobota.jpg sobota_2.jpg Dech mi zaparło. Spodnie bispołk - Janusz Kruszewski, marynarka bispołk - Sebastian Żukowski, rękawiczki bispołk - Czesław Jamroziński, na głowie kaszkiet z Harris Tweedu z bordową wszywką Gentleman's Choice by Tomasz Miler, zamszowe monki - Meermin, poszeta zbyt mało widoczna na zdjęciu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopad 2013 żeby chociaż szalik był z secondhandu... Bardzo fajny zestaw, ale nie było Ci za zimno? @kamil czy spodnie to czarne sztruksy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2013 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2013 Fajnie, że urzekłem kogoś swoim lekkim sarkazmem, cieszę się też z posiadania tak oddanego fana, chociaż spieszę donieść ze marynarka jest od Kruszewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2013 @Sambor - jedna rękawiczka na dłoni a druga w kieszonce - trochę niepraktycznie. No chyba, że to taki faszyn stejtment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2013 Ciemnobrazowe sztruksy w bardzo drobny 'prazek'. Wyjątkowo udany nabytek z Boggi Milano w Sienie (która warto odwiedzić nie tylko ze względu na ciuchy ) @kamil czy spodnie to czarne sztruksy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2013 Pierwsza wyrazista krata: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2013 Capo, nie myslales nad trochę większym rozcięciem z dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2013 Jakiś czas mnie nie było, dziś wracam z kolejną próbą "adopcji" garniturowej sieroty Wg mnie bardzo dobrze to wygladą ten zestaw. Podoba mi się PS klamra od paska się przesunęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi