Krzysiek_W Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 Styleman, rządzisz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woss Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 Pierwsza marynarka Stylemana, która mnie do końca nie przekonuje, wydaje się, że górny guzik jest zbyt nisko, co przy krótkości całej marynarki zaburza proporcje, może gdyby kieszenie były wyżej ale tak marynarka sprawia wrażenie nadmiernie skróconej u dołu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 6 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2013 Pierwsza marynarka Stylemana, która mnie do końca nie przekonuje, wydaje się, że górny guzik jest zbyt nisko, co przy krótkości całej marynarki zaburza proporcje, może gdyby kieszenie były wyżej ale tak marynarka sprawia wrażenie nadmiernie skróconej u dołu.... Powinieneś przeprowadzać egzaminy na prawo jazdy, część praktyczną tzw "na placu". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Pierwsza marynarka Stylemana, która mnie do końca nie przekonuje, wydaje się, że górny guzik jest zbyt nisko, co przy krótkości całej marynarki zaburza proporcje, może gdyby kieszenie były wyżej ale tak marynarka sprawia wrażenie nadmiernie skróconej u dołu.... Akurat w tej marynarce guzik jest na prawidłowej wysokości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Co znaczy "genderowo"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 To jakiś hipsterski mainstream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 To jest grubszy temat. Można to nawet studiować http://www.isns.uw.edu.pl/studia_podyplomowe_gender.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Co znaczy "genderowo"? to taki modny w kulturze termin "płci społecznej, kulturowej" w Toruniu na UMK jest nawet taki kierunek studiów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 constantin twarz psuje cały efekt - moim zdaniem masz zbyt skromny zarost żeby go prezentować ... wygląda jak puch przez co robisz dość niechlujne wrażenie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 constantin twarz psuje cały efekt Jedyna rada dekapitacja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Jedyna rada dekapitacja... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 constantin twarz psuje cały efekt - moim zdaniem masz zbyt skromny zarost żeby go prezentować ... wygląda jak puch przez co robisz dość niechlujne wrażenie myślę nad tym, pierwszy raz w życiu nie gole się codziennie, w moim otoczeniu raczej mówią, że jest ok, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Dobrym pomysłem jest kupić golarkę, która goli na 1-2 dniowy zarost (albo maszynką do włosów jak się ma, efekt identyczny) i strzyc się nią codziennie, wtedy zarost wygląda na zadbany. Ciągle nie rozumiem, w jakim sensie zestaw jest "genderowy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Dobrym pomysłem jest kupić golarkę, która goli na 1-2 dniowy zarost (albo maszynką do włosów jak się ma, efekt identyczny) i strzyc się nią codziennie, wtedy zarost wygląda na zadbany. Ciągle nie rozumiem, w jakim sensie zestaw jest "genderowy" 1. Gole się trymerem raz na tydzień. 2.Genderowy to takie puszczenie oka do schematów ( chłopiec kolor niebieski, dziewczyna różowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Na dolnym lepiej widać faktury i wzory, ale kolory bardziej naturalne chyba na górze (chociaż to i tak zależy od monitora). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Pomyśl nad wydłużeniem spodni przy tej szerokości u dołu, bądź ich zwężeniem od kalana w dół. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Nigdy nie lubiłem tego typu koszul, ale akurat tutaj całość prezentuje się znośnie. Skróciłbym jednak nieco rękawy marynarki (tak pi razy o około 2 cm). Do tego nogawki spodni do zwężenia od kolan w dół. Tak nawiasem mówiąc spodnie wydają się być trochę za krótkie, ale zwężenie powinno to wizualnie zamaskować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Dzis w brazach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2013 Ciężko tu powiedzieć "oh, ah" nad tym zestawem bo w całości widać tylko zegarek, reszta przycięta niemiłosiernie (nawet chyba ramiona zwęziłeś żeby zmieścić się w kadr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 No to mam dziś coming out Ponieważ dziś pogoda była zaiste piękna, postanowiłem założyć jasną marynarkę, która jest bardziej w zgodzie z panującą aurą. Spodnie, które najsłabiej widać, to chinosy i mają odcień, który Wikipedia nazywa róż pompejański (http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_kolor%C3%B3w#Czerwie.C5.84) Nie wiem, co w nich różowego, no ale cóż, pozostaje mieć nadzieję, że się nie mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 bazyllo01 W mojej ocenie krawat nie pasuje do całości (zwłaszcza białe paski, które szerokością wzoru odpowiadają kracie na marynarce) Poza tym jeszcze zmieniłbym wzór koszuli, dla mnie nie do końca pasuje do marynarki, która ładnie współgra ze swetrem. Nie mniej jednak osobiście jestem zwolennikiem bezpiecznych wzorów i rzadko kiedy zakładam wzorzyste wszystkie trzy elementy, więc może pozostawię tą kwestię bardziej doświadczonym kolegom. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Dzięki za opinię. Być może faktycznie gładki knit w czerwonym kolorze byłby lepszy, ale na razie takowego nie posiadam. Użyłem tego, żeby dodać akcent, który skupi uwagę w okolicach twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 9 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2013 Moim zdaniem, typowo letnia marynarka i sweter pod spodem to pomyłka. Na plus - dobrze dobrany rozmiar marynarki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi