Gość gccg Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Byc moze to czysty subiektywizm ... ale ja ubralbym jasniejsze spodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Słaba jakość zdjęcia. Jak napisał kolega Krakus - na pewno trzeba skrócić spodnie , a jeśli chodzi o marynarkę, to również jej rękawy. Co do jej taliowania, to z tego zdjęcia się nie wypowiem (jeszcze ta ręka w kieszeni wszystko zaburza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Marynarka kolegi Miszy przywoluje mi na mysl prastara forumowa piesn, ktorej refren brzmi: "O kozerko...". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Witam, Misza: zdjęcie może mieć ustawioną opcję braku możliwości użycia poza stroną imageshack, czasami trzeba włączyć coś w opcjach i można linkować bezpośrednio z innych stron. To, albo ustawienia prywatności. Kilka odpowiedzi poniżej, dziękuje wszystkim za opinie: @trybek: fakt, że rękawy 'dostały' trochę i dość mocno się rozciągnęły, na ogół tak bywa, chociaż ten cardy ma akurat sporo luzu w rękawach, więc ucierpiał mocniej. Najczęściej wszystko wraca do normy po praniu, ale zobaczymy jak będzie w tym wypadku. @Nereusz: szukam właśnie pomarańczowego krawata typu knit, albo z grenadyny, ale coś słabo mi idzie. W weekend obleciałem pobliskie sklepy i niestety oranże nie są zbyt popularne, przynajmniej na to wygląda. Znalazłem kilka w necie, ale wolałbym obejrzeć na żywo przed zakupem. Zakończenie knit'a na zdjęciu faktycznie pasuje do skarpetek, zamierzony efekt:) @Łukasz_: ten konkretny, czy ogólnie sam fakt, że jest cardy;) @esperal: wiek poniżej 30:) z cardiganem jest dość ryzykownie, ale cóż zrobić, uwielbiam ten element garderoby i używam kiedy się da. W dens klubie napewno by się wybiło, chociaż nie wiadomo czy pozytywnie, czy negatwynie;) Pewnie zależy jaki dens klub. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Ten konkretny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Witam, może ten będzie ciekawszy, z dzisiejszego zestawu: całość na próbę, próbowałem dopasować coś kolorystycznie do spodni, nie jest źle, ale dobrze by to było złamać jakimś żywszym kolorem. Jakieś propozycje? Buty są w ciemnym brązie: Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Bardzo ciekawy kolor spodni. Co to za koszula, bo widać, że dobrze dopasowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Fajne, z jakiego materiału jest krawat? Czy pytałem już o ten cardigan, szukam czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
603przemek Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Dołączam się do pytań o spodnie i cardigan. Gdzie można coś takiego dostać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 27 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2011 Bardzo przyjemna kombinacja ... nic w niej nie musisz "lamac". Pasuje do niej rowniez czerwony albo rozowy jedwabny, gladki krawat taki jak ten do kupienia tutaj za 17.50 funta http://www.woodsofshropshire.co.uk/shop ... e-pink-tie Krawaty z roznych materialow w najrozniejsze wzory http://www.woodsofshropshire.co.uk/shop ... -silk-ties Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 dsc jakiej marki to spodnie? gdzie kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Witam dziekuje ponownie za opinie, moim zdaniem dosc trudno spasowac te spodnie z czymkolwiek, ale dobrze czasem wyjsc poza swoj obszar komfortowy bezu, granatu i szarosci. @trybek: koszula bodajze Prochnik, ale dopasowanie jest slabe, w talii olbrzymia, na szczescie cardy skutecznie maskuje jej obszernosc. @eye_lip: krawat 100% jedwab, Charles Tyrwhitt, cardigan Uniqlo, chyba 100% welna, albo jakas mieszanka, sprawdze dokladnie w domu. @603przemek / Luciano: spodnie Asos, 100% bawelna, dostac pare, ktora jest zgodna z rozmiarowka i nie za obcisla graniczy prawie z cudem. @gccg: dzieki za linki, widzialem ten sklep (gdzies juz podawales liste ciekawych sklepow internetowych), szkoda wielka, ze nie maja pomaranczowych krawatow. Odnosnie 'lamania', chodzilo o dodanie zywszego koloru, na chwile obecna jest to dosc stonowana kombinacja. Przy czerwonym (rozowym w sumie tez) obawialem sie, ze bedzie zlewal sie z kolorem spodni. W drodze sa 4 pary podobnych spodni w roznych odcieniach, zobaczymy, czy cos pasuje i co uda sie z nich 'zbudowac'. Szczegolnie ciekaw jestem pary fioletowych spodni typu chino, winna byc jak znalazl na wiosne/lato. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Ostatnio nabyłem w royal collection pomarańczowy knit marki stenstrom na przecenie chyba za 70 czy 80 pln (co prawda na śląsku ale reszta sieci też powinna je mieć w ofercie :] ) pozdrawiam Marcelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Ciuchy po całym dniu, co najwyraźniej widać po ufryzowaniu. Zaznaczam też, że bajzel w miejscu pracy ma charakter artystyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Ciuchy po całym dniu, co najwyraźniej widać po ufryzowaniu. Zaznaczam też, że bajzel w miejscu pracy ma charakter artystyczny Po pierwsze, jestem zaskoczony jak bardzo jestes podobny do swojego awatara;) Po drugie, zestaw super. Nie wiem czy spodnie nie sa za szerokie jak na ta długosc i krawat za nisko, ale podejrzewam ze to kwestia oparcia o biurko. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Awatar powstał w ten sposób, że kompletowałem legoludki, żeby przypominały mnie i żonę - miały figurować na zaproszeniu ślubnym. Ostatecznie zrobiłem inny projekt, ale zdjęcie mi zostało. Kolekcjonowałbym w ogóle ludki lego, ale teraz sprzedają kolekcjonerskie serie, więc co za sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Świetny zestaw. Co to za marynarka? Bespoke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Vistula z mijającego właśnie sezonu zimowego, wełna/bawełna, dopasowana u Mystkowskiego, a następnie pół roku intensywnie na grzbiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 mam wrażenie, jakby te spodnie nie do końca do Ciebie (stylistycznie oczywiście) pasowały. może się za bardzo błyszczą, czy coś? ale po prostu górę masz taką poważną, stonowaną, a spodnie wydają się troszkę zbyt mocno kontrastować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Co prawda dziś poniedziałek, ale podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Jedyne, do czego nie jestem przekonany, to ich długość, ale raz ciachniętych się nie odciachnie, a w końcu bardzo źle nie jest. To są zwykłe dockersy, nie błyszczą jakoś szczególnie. Do pozostałej części wypowiedzi się nie odniosę, żeby nie było, że się tłumaczę - ale dzięki za uwagę eye_lip: w poniedziałek powinno się jakoś inaczej? Czy po prostu w poniedziałek jesteś zjeżony na rzeczywistość i nie należy się spodziewać od Ciebie uznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Pszemau, to lantier memphis po wymianie guzików? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 eye_lip: w poniedziałek powinno się jakoś inaczej? Czy po prostu w poniedziałek jesteś zjeżony na rzeczywistość i nie należy się spodziewać od Ciebie uznania? Miałem na myśli to, że zestaw luźny niczym na "casual friday". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Zabawne, bo do tej pory uznawałem czerwone spodnie za dość, jak to się mówi - "pedalski" wymysł, noszony przez indie młodzież czy hipsterów. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi