Styleman Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Ale tylko czarno-biale 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reil Napisano 29 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2013 Styleman, świetny zestaw. Szkoda, że kolorowe zdjęcia są średniej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Nie dziw się, u mnie na laptopie też tak jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Moze teraz będzie lepiej . Zmieniłem zdjecia . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reil Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 ????!!!! +1 . Moze teraz będzie lepiej . Zmieniłem zdjecia . Pozdrawiam Zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 A ja i tak nic nie rozumiem. Chwilowy (?) zanik poczucia humoru? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Był upał, wszyscy źli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2013 Wczoraj - len, len, len. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Spokojnie Marynarka MacaroniTomato Loafersy Jacek Kamiński 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Bardzo ładne buty. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Post usunięty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Bardzo podoba mi sie Twoja marynarka styleman, modnie krótsza, ale wyglada swietnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Jak to się mówi? Do trzech razy sztuka, a potem BAN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień 2013 Słabo u nas z poczuciem humoru, zwłaszcza w takie upały. @Styleman Super, moja ulubiona kolorystyka (granat i biel). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 6 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2013 Klubowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 11 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2013 Spokojnie Marynarka MacaroniTomato Loafersy Jacek Kamiński A okulary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 11 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2013 Jesli dobrze widzę, to są to klasyczne ray ban wayfarer. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 Styleman Zestaw z tassel loafers wspaniały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 I was thinking BIG i uszyłem szersze spodnie! Następny w kolejce zwiększy się mankiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 Po roku blogowania zdecydowałem sią na drugie podejście do tematu bojówek z marynarką 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimoyama Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 Wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 13 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2013 Mi się podoba. Dosłownie parę dni temu dałem identyczny zestaw na blogu, choć zdecydowanie w bardziej casualowym wydaniu. Wiec. Dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IG_R Napisano 14 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2013 Pierwszy raz. "Najwyżej zjedzą mnie żywcem" - pomyślał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 14 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2013 Dla mnie udany zestaw. Sam bardzo chciałem tę marynarkę, ale okazała się przykrótka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 14 Sierpień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Sierpień 2013 Ja również oddałem tę marynarkę z powodu jej długości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi