constantin Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Constantin, skąd skarpetki? Tk maxx CK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Dziś na tweedowo Plus kiepskiej pogody to możliwość noszenia ulubionych tweedów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2013 Roman - świetne miejsce; mam nadzieje, że skorzystałeś z okazji i zjadłeś 'coś' pysznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Kozacki fryz;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 21 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2013 Roman - świetne miejsce; mam nadzieje, że skorzystałeś z okazji i zjadłeś 'coś' pysznego Bywam tam regularnie w porze lunchu w tygodniu. Niecałe 10 minut piechotą od Studia Co więcej czynne 24/7 - ma to czasem swoje plusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 22 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2013 U 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Constatnitn, nie wiem czy to eksperyment czy raczej wypadek przy pracy ale dzisiejsze wiązanie krawata jest fatalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Bardzo mi się podoba wiązanie (a właściwie ułożenie) krawata. Kto Cię zainspirował do takich eksperymentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 eksperymentalny wypadek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Miszo... nikt spontanicznie:) Bardzo mi się podoba wiązanie (a właściwie ułożenie) krawata. Kto Cię zainspirował do takich eksperymentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Nie jest fatalne. Taka moda Coś jak zabawa 'BD roll' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Normalnie zawiązany krawat, często tak noszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Moim zdaniem na wczorajszych zdjęciach Constantina było fajnie a dzisiaj nie. Podoba mi się jak węższy koniec krawata lekko wystaje spod szerszego ale w tym wypadku IMO poszło to za daleko i źle wygląda. @pirat, wiem że to moda i za chwilę może zacząć się "konkurs" komu bardziej wystaje wąski koniec krawata. Jakiś rok czy dwa lata temu mieliśmy tu już coś takiego z wąskimi spodniami. Wtedy pojawili się koledzy którzy za punkt honoru postawili sobie uszycie jak najwęższych spodni zupełnie nie patrząc na to czy dobrze w nich wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Wydaje mi się, że krawat się tak ułożył, gdyż Constantin pozuje siedząc i obie końcówki opierają się na fałdzie spodni (domniemanie). "Na stojaka" pewnie wyglądał lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 U Constantina wiązanie krawata to po prostu tzw. sprezzatura . Może się podobać albo nie. Mi wiązanie się tam podoba, bardziej od krawata - jakoś nie mogę się przekonać do krawatów z wzorem paisley na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Doing business in London today 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2013 Widzę ciekawy kontrast na ręku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Garnitur z pracowni Krupa & Rzeszutko z kilkoma interesującymi rozwiązaniami Fot. K. Łukowicz Fot. K. Łukowicz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Garnitur bardzo ładnie leży. Mam pytanie odnoście kołnierza w kamizelce. Jak jest wykończony na plecach? Tzn czy kołnierz obiega szyję dookoła czy jest wszyty w miejscu łączenia przodu i pleców? mógłbyś to ew. pokazać na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Garnitur bardzo ładnie leży. Mam pytanie odnoście kołnierza w kamizelce. Jak jest wykończony na plecach? Tzn czy kołnierz obiega szyję dookoła czy jest wszyty w miejscu łączenia przodu i pleców? mógłbyś to ew. pokazać na zdjęciu? Kołnierz obiega całą szyję tak samo jak w marynarce. Niestety nie mam zdjęcia. Więcej zdjęć z kamizelką jest u mnie na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Z ciekawosci, ile masz wzrostu? Garnitur bardzo ładny, aczkolwiek nie lubię tak wysokich kamizelek. Swoja droga, jak komfort termiczny w 3 czesciowym garniturze w takiej pogodzie jaka ostatnio u nas panuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 25 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2013 Z ciekawosci, ile masz wzrostu? Garnitur bardzo ładny, aczkolwiek nie lubię tak wysokich kamizelek. Swoja droga, jak komfort termiczny w 3 czesciowym garniturze w takiej pogodzie jaka ostatnio u nas panuje? Mam 175 cm. Co do komfortu termicznego, to nie bardzo rozumiem pytanie bo nie wiem jaka jest u Ciebie pogoda Z pewnością ten garnitur jest na chłodniejsze dni, ALE z drugiej strony zaletą trzyczęściowego garnituru jest to, że świetnie wygląda bez marynarki i wtedy jest chłodniej niż we fresco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2013 w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Casual friday Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi