Misza Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 1. Nie słuchaj Dyr., krawat jest ok. 2. jak oceniasz szerokość spodni w udach, może spróbujesz węższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rim Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 Podziwiam fakt, że jakikolwiek szesnastolatek potrafi w dzisiejszych czasach założyć krawat. Gratuluję poczucia estetyki i determinacji w zachowaniu własnego stylu. Bo podejrzewam, że łatwo nie jest.Łatwo nie jest, ale mam wrażenie, że dzięki mojemu paradowaniu (kiedyś) z krawatem po szkole zmotywowałem pare osób, by ubrać koszule i marynarkę na inne okazje, niż ślub znajomej . A co do szerokości spodni, to w tym miejscu rzeczywiście są troche zbyt obszerne, jednak (już niedługo, mam nadzieje) sylwetki idealnej nie mam i dość trudno znaleźć mi coś lepiej dopasowanego, w czym byłbym zdolny usiąść (trzeba również zauważyć, że wysoko noszę spodnie - na wysokości pępka, mniej więcej - niestety jak są niżej, to zaczynają mi zjeżdzać na biodra) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weppers Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Przyjemny zestaw, wyobrażam sobie spojrzenia ludzi przeżuwających pop corn, gdy wchodziłeś na salę. Ja chodzę do liceum i też spotykam się z takimi opiniami: "tak poważnie wyglądasz", "wyglądasz jak student", "ty w jakiejś komisji jesteś, że taki chodzisz odwalony?", a do szkoły chodzę w sweterkach, koszulach i chinosach. To wczorajsze zdjęcie z imprezy (przepraszam za słabą jakość i za wiadro z mopem w tle ;d): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CezaryK. Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 bardzo stonowany zestaw, świetna marynarka ale dałbym ciemnobrązowe buty, wyglądałoby to bardziej na luzie lecz bardzo pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 @Weppers to miło, że czytasz forum, ale albo czytasz za mało uważnie albo nie traktujesz rad doświadczonych kolegów poważnie, nie chce być złośliwy, ale nie podążaj w tym kierunku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Nie chcę być niemiły, ale takie wpisy z tak słabym zdjęciem powinny być kasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 "+" za odwagę, "-" za zestaw biorąc pod uwagę, że młodsi koledzy zaczynają 'eksperymentować' z klasyką stanowi dobry prognostyk BTW mop musi być różnie uczestnicy znoszą trudy imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 @Hargin w "stylistycznych koszmarach.." mamy wiele przykładów apologetów "eksperymentów" z klasyką!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weppers Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 @Weppers to miło, że czytasz forum, ale albo czytasz za mało uważnie albo nie traktujesz rad doświadczonych kolegów poważnie, nie chce być złośliwy, ale nie podążaj w tym kierunku!! Mógłbyś mi wyjaśnić, co jest nie tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 to co widzę przy tej jakości zdjęcia: marynarka smokingowa, kołnierz szalowy, kolor midnight blue super... - biała koszula, mucha...spodnie przynajmniej nie rurki....!!! nie odniosę się do kopyta i noska tych butów... powiedz mi tylko noski są brudne czy mają zdartą wierzchnią warstwę skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Więcej http://the-bigwig.blogspot.com/2013/03/ ... szare.html Buty są prawie identyczne kolorem z szalikiem. Wyszły zbyt ciepłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Marynarka bardzo ładnie leży. Tak z ciekawości - jak wiele masz zapasu w talii (w miejscu zapięcia) - tzn. jak daleko jesteś w stanie odciągnąć marynarkę od brzucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Marynarka bardzo ładnie leży. Tak z ciekawości - jak wiele masz zapasu w talii (w miejscu zapięcia) - tzn. jak daleko jesteś w stanie odciągnąć marynarkę od brzucha? Na minusie Dzięki! A tak poważnie to nie wiem, sprawdzę w domu jutro. Ale bardzo, na prawdę bardzo mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 static87 bardzo fajny zestaw. p.s. co masz za spodnie? pochwalisz się?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 znalazłem na blogu;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2013 @static87 bardzo ładny kolor marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Pi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Pink Wednesday:) miłego dniaciekawy i harmonijny zestaw miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2013 Pink Wednesday:) miłego dniaciekawy i harmonijny zestaw miłego dnia Dziękuje i wzajemnie miłego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Daj spokój! Ile można nosić kratek!?! I to, o zgrozo, w tym samym rozmiarze! Okropieństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Okropieństwo Trudno się nie zgodzić Szkoda, że nie widać twarzy, bo według mnie przy takim misz-maszu schodzi ona na drugi plan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Okropieństwo Trudno się nie zgodzić Szkoda, że nie widać twarzy, bo według mnie przy takim misz-maszu schodzi ona na drugi plan. To samo zestawienie z innym krawatem możesz zobaczyć tutaj. Twarz wcale w nim nie ginie http://www.milerpije.pl/video-z-degusta ... -2012.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 @ 4InHand kratki nigdy za wiele U mnie niezmiennie jodełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 15 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2013 Kamil jak dla mnie zdecydowanie zbyt "mono". Zamieniłbym krawat na trochę bardziej kontrastujący ( kolorem i fakturą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 17 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2013 Dzisiejszy piątkowy zestaw: [Nie cytujemy ze zdjęciami] Większe zdjęcia po kliknięciu Marynarka: Sebastian Żukowski, John G Hardy Spodnie: Janusz Kruszewski, Harissons Flannel Capo mógłbyś napisać gdzie dobrałeś spinki do tej koszuli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi