Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękne buty. O ile monk-straps jako takie do mnie mało przemawiają, to w tym zamszowym wydaniu trudno odmówić im urody.

Trochę jesiennie.

Co zrobić, wiosna 2010 to dziwna wiosna ;)
Opublikowano

To fakt, jako milośnik zenitha polecam najnowszą kolekcję i model Captain - bardzo dobra cena jak za model na wlasnym mechaniźmie - poniżej 3K euro, w ogóle w tym roku po zmianie CEO wprowadzili fajne zegarki odchodząc od kosmicznych linii Defy - no ale to tak Offtopowo, nie zegarkujmy już w tym temacie ;)

Skarpety mają "róż biskupa" :D

Opublikowano

Bardzo fajny zestaw!

Ja lubię połączenie niebieskiego z brązowym i niebieskiego z czerwonym. Ciekaw jestem jak wyglądał by powyższy komplet z niebieską koszulą. Trzeba będzie sprawdzić to empirycznie.

Opublikowano

Z wewnętrznej potrzeby bycia namolnym - mały minus za guziki. Są kontrastowe w porównaniu z klamrą. Poza tym są kolejnym elementem przykuwającym uwagę (obok spodni rzecz jasna), jest tego jakby ciut za dużo. Ale to tylko malutki szczegół, komplet bardzo fajny, a czerwone spodnie są, wbrew pozorom, całkiem uniwersalnym elementem garderoby.

pozdrawiam :)

Opublikowano

Witam !

To mój pierwszy post na forum, które śledzę od kilku miesięcy. Prezentuję swój letni zestaw. Moim hobby jest łowienie ubrań w szmatexach. Ubierając się, staram się o zachowanie własnego stylu - moim celem jest wygląd pomiędzy eleganckim a sportowym, który jest unikatowy ale jednocześnie nie rzuca się w oczy.Chcę być po prostu dobrze ubrany. Proszę o szczere opinie i konstruktywną krytykę. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów.

Dołączona grafika

Spodnie - PACO CALVARI 55% len / 45 % bawełna (secondhand)

Koszula - Milano Italy 50% len / 50% bawełna (secondhand)

Pasek - no name, skóra

Buty - Espadryle Easy (secondhand)

Zegarek - no name (secondhand)

Czapka - handmade 100% len (kupiona we Wrocławiu)

Opublikowano

Polecam żelazko. Koszula ewidentnie go potrzebuje.

Druga kwestia to fotografowanie ubrań. Nie dałoby rady, byście swoje zestawy fotografowali na sobie? Co z tego, że jakiś zestaw ładnie wygląda na półce, skoro nie można ocenić, czy dobrze leży na użytkowniku, czy rękawy nie są za długie etc. Moim zdaniem fotografie jak ta powyżej w gruncie rzeczy nie mają sensu.

Opublikowano

A ja nie marudzę na brak żelazka - to lniana koszula, nieformalna, do szortów.

Trudno powiedzieć coś więcej bez Twojej sylwetki; na pewno pasek zmieniłbym na parciany albo zamszowy w kolorze jasny brąz.