Styleman Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Dzisiaj z moim pupilem w biurze . Odpowiedzi na komentarze: w swoim ubiorze staram się zachować luz,mogę sobie przy moim rodzaju pracy na to pozwolić ,sam swoja osoba reprezentuje swoja firmę.Oczywiście jak każdy szukam inspiracji ,miedzy innymi oglądając zdjęcia z PU, GQ Style ,oraz pokazy mody męskiej . Swoje stroje składam świadomie,wiem również ze wiele osób może tego nie akceptować-bransoletek czy kolczyka w moim uchu. Byc może w moim wieku to nie przystoi. Ale taki ma styl i z tym się dobrze czuje.Bransoletki które ma na reku częściowo są kupione w Pandorze,gdzie pewnie wiele naszych kobiet kupuje biżuterię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luciano Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Dzięki wielkie za informaje, tylko tego chciałem Polecam na facebook DG6 Group... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 30 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2013 Świetne bransoletki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Chciałem się tylko pochwalić krawatem Niewiele widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Niewiele widać Widać że marynarka zasłużyła już na przeprasowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vislav Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Moim zdaniem na PU mamy zjazd najlepiej przebranych facetów. Nie oznacza to, że nie są inspirujący. PU oglądamy oczami fotoreporterów szukających głownie kontrowersji, ekstrawagancji i świecidełek. To też jest PU http://www.gentlemansgazette.com/pitti- ... gentlemen/ A to jest główny cel, ładnie opisany przez MT http://macaronitomato.blogspot.com/2012 ... 22013.html pozdr.Vslv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 To też jest PU http://www.gentlemansgazette.com/pitti- ... gentlemen/ Bardzo rozsądne spojrzenie. A ten fragment (o Lino Letuzzim i jego koledze) dość dobrze oddaje tez moje odczucia na temat wiekszosci elegantow z PU (ktorych widzialem na zdjeciach). Last but not least, here are two examples of men who tried to hard to look relaxed. To me, it seems like they spent 2 hours putting together their outfit and they just wait outside to take a call in the hope someone will take a picture of them. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Bardzo rozsądne spojrzenie. A ten fragment (o Lino Letuzzim i jego koledze) dość dobrze oddaje tez moje odczucia na temat wiekszosci elegantow z PU (ktorych widzialem na zdjeciach). Last but not least, here are two examples of men who tried to hard to look relaxed. To me, it seems like they spent 2 hours putting together their outfit and they just wait outside to take a call in the hope someone will take a picture of them. ++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Zastanawiam się, czy tu, czy do tego casualowego cmdnsa, bo bransoletki i, jestem prawie pewien, ten kardigan z szalowym kołnierzem pod marynarką są niekoszerne, ale co mi szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Imo nie ma się do czego zbytnio przyczepić, świetny zestaw. Bransoletki skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 U mnie PEŁNA aprobata,super zestawienie, kolory dobrane rewelacyjnie. Kardigam z tym kołnierzem świetnie wpisuje się w całość. Więcej takich zestawów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Zamiast pochwalić, to "nie ma się do czego zbytnio przyczepić". Warto myśleć POZYTYWNIE. Lubię ten zestaw, lubię to zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Mnie ten zestaw też się podoba, zwłaszcza krawat (co to za materiał?), ale te bransoletki mnie odrzucają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Toż pochwaliłem przecież! Poza tym rzeczywiście bardzo dobre zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Bransoletki - jedna kupiona na allegro, druga... Ciężko powiedzieć. Znalazłem kiedyś w szufladzie. Ale lubię rzeczy na nadgarstek, chyba się zdecyduję na któreś koraliki stąd. Krawat jest jedwabny, w taki śmieszny paisley różniący się od tła teksturą jedynie. Kupiony w secondhandzie za coś pomiędzy 80 a 90 groszy. Przekażę też pochwały fotografce ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornes Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Świetny zestaw. już na trashness jest Wszedłem poczytać sobie również bloga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Super, bardzo mi się podoba ten zestaw. Jak dla mnie bardzo oryginalny i to należy docenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Ernestson - dzięki za czujność Patrzę na nią, jak sobie wisi na wieszaku i w rzeczywistości nie jest tak źle, jak na zdjęciu. Tak już ma, że się leje i gnie w ruchu, ale muszę przyznać, że nie oszczędzam jej. Ma już z 5 lat. Haz - dobrze zgrane zestawienie kolorów, choć brakuje ciepłego elementu, to potęguje bladość - może to kwestia zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 @Haz bardzo dobre zdjęcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Tak poza tematem - a teraz proszę porównać zdjęcie zestawu proca i Haza. Jak łatwo można zmanipulować publikę bardzo dobrym zdjęciem i poematy śmieszne pisać o RTW vs. bespoke w tym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Haz gratuluję! Nie ma się do czego przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Mnie się również podoba. Podzielam zdanie przedmówców. Koraliki na nadgarstkach jak dla mnie są zdecydowanie na plusie. W dodatku świetne zdjęcie. Capo dobrze prawisz, dobre zdjęcie to połowa sukcesu. Wystarczy zajrzeć na sartorialista Proc, niechże ktoś zrobi Ci fajne zdjęcie, marnujesz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaweł Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Haz, wspaniałe zdjęcie i bardzo inspirujący zestaw. Mam kardigan o takim samym kołnierzu, chyba można spróbować wykorzystać go pod marynarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Haz, naprawdę fajny zestaw. Ja rownież daje plus za zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 31 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2013 Haz świetny brytyjski klimat, obskurna uliczka też robi swoje. Mam skojarzenia z Kubą rozpruwaczem . Co do poruszanej tutaj jakości zdjęć, jak zestaw będzie słaby to najlepsze zdjęcie nie pomoże, ale nawet najlepszy zestaw źle będzie wyglądał na słabym zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi