proceleusmatyk Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 W temacie spytam: Tomek dosc masywny ten collar gap na pierwszym zdjeciu. Plaszcz szyty na miare, czy RTW? Gdyby był od krawca to bym z niego zrezygnował przez ten kołnierz Płaszcz jest RTW, ale dotknięty tu i tam. M. in. skróciłem rękawy. Nie wiem, czy kapkę nie za krótkie, Tom... Skoro to RTW to wnoszę, że pacha nie jest idealnie wszyta i jak podnosisz rękę w geście 5. piw to wysuwa się znacznie? Ja również lubię, gdy rękaw płaszcza jest krótki, a dokładnie równy mankietowi marynarki lub 5 mm dłuższy - dzięki temu wystaje kawalątek mankietu koszuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Hmmm ... generalnie ustalałem w nim długość rękawów z krawcem i moim celem był taki wygląd jak w przypadku ręki trzymającej naszą piękną stowarzyszeniową torbę Rzeczywiście prawy rękaw płaszcza jest trochę za krótki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Poczynając od informacji, których nie posiada,Jakiś przykład na poparcie tej tezy? search.php?author_id=5186&sr=posts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Zauważyłem, że gdy trzymam torbę w dłoni, to mankiet marynarki/płaszcza sięga dalej (w ręce nośnej ). Ten efekt potęguje się, gdy trzymam teczkę (taką bez rączki). Nie, nie mam zwidów - sprawdzałem w lewej i prawej dłoni Może materiał się napina albo sylwetka się przechyla pod ciężarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 @ Otto Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem To raczej mój pomysł chociaż Pani, która to robi jest proszona o powstrzymanie mnie kiedy przeginam, bo ta fryzura to tylko prototyp tego co mam w planie No i czuję się w niej świetnie bo godzi klasykę i przedziałek z trochę bardziej nowoczesnym wyglądem, który mi odpowiada. w takim razie więcej fotek prototypu;) i załóżmy wątek "Jaką dziś mam fryzurę" PS. co do bransoletek. Ja jestem na tak dla męskiej biżuterii w zestawach casualowych:) Ciekaw będę efektów, i nie ukrywam, że liczę na fotorelację! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Ja również jestem na tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Zanim Rain powie, pozwólcie, że "4in" "przylansuje się" jeszcz na nową marynareczkę, bransoleteczkę i spodnie w krateczkę Z materiału jakiej frmy jest ta marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Zauważyłem, że gdy trzymam torbę w dłoni, to mankiet marynarki/płaszcza sięga dalej (w ręce nośnej ). Ten efekt potęguje się, gdy trzymam teczkę (taką bez rączki). Nie, nie mam zwidów - sprawdzałem w lewej i prawej dłoni Może materiał się napina albo sylwetka się przechyla pod ciężarem. Ręęęka się wyciąga razem z rękawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Zanim Rain powie, pozwólcie, że "4in" "przylansuje się" jeszcz na nową marynareczkę, bransoleteczkę i spodnie w krateczkę Świetny płaszcz, jak na RTW leży bardzo dobrze. Ach, no i aprobuję fryzurę, sam od niedawna się podobnie noszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 @4inHand - poszetka dopasowana do krawata? toż to zbrodnia, 21cm szerkości nogawki? jak dla mnie to dzwony Genearlnie świetny zestaw, trochę te rękawy dają po oczach. Co do fryzury to pewnie szykuje się Johhny z Boardwalk Empire ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 22 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2012 Wątek oczyszczony z przepychanek. Chcąc nie chcąc musiało być parę ofiar po paru stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Klapa frakowa na jednorzędówce w kratkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Klapy- Cymes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 piątek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 c. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 świetny płaszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 świetny płaszcz 100% mięsisty kaszmir Denman & Goddard of Savile Row Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 @Constantin -Wszystko super ,dałbym tylko trochę bardzie wyrazisty w kolorze sweter,np.w jakiś wzór.Drugi plan robi się monochromatyczny poprzez duza ilość szarości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 4inHand - bardzo fajny zestaw. Pomijając może jeden drobiazg na ręku ( ). No i jakość zdjęci też znacznie lepsza. constantin - pozazdrościć płaszcza. Buty też mi się podobają. Całość ładnie zestawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 4inHand mam pytanie - gdzie można nabyć podobne bransoletki? Całkiem ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 temat oczyszczony. Intryguje mnie tylko, jak dużo NICNIEWNOSZĄCYCH postów można na naszym forum w jednym tygodniu spłodzić... Uprasza się osoby, które dość często edytują swoje posty i wstawiają nowe treści o dodawania np: "edit: dodano/zmieniono/skasowano to i to..." I Panowie... jak ktoś przesadzi w osobistych wycieczkach, to z chęcią poświęcę trochę czasu na pisanie PM z przypomnieniem zasad reg. i takimi tam konsekwencjami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 mozna te usuniety posty wrzucac gdzies na bok forum do tematu smietnik? nigdy nic nie moge przeczytac bo forum sprawdzam w srodku nocy, a cholera chcialbym zobaczyc jak sie kłócą modnisie Modnisie kłócą się w dzień, a wieczorami zgodnie ze starym obyczajem pojedynkują się na wybraną wcześniej broń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 4inHand mam pytanie - gdzie można nabyć podobne bransoletki? Całkiem ciekawe. Kupiłem je nad morzem w Chorwacji na straganie z magnesami na lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 W sobotę z ramienia BWB przeprowadziłem szkolenie dla jednej ze studenckich organizacji przy Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu na temat savoir vivre w biznesie. Ubrałem się biznesowo, ale z uwagi na fakt, że był weekend założyłem garnitur w kratkę oraz poszetkę w grochy co lekko złagodziło silnie biznesowy wizerunek. Poniżej zamieszczam zdjęcie studyjne w bardzo zbliżonej stylizacji celem lepszego ukazania tego samego garnituru dla wszystkich, którzy tego potrzebują Miłego dnia Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Tomek, powinieneś dostać bana za ten węzeł na ostatnim zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi