Misza Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 I to jest debiut roku! Może nie w treści, ale formie . Czekamy na pierwszą fotkę w takim razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Forma w tym wypadku to strój mieszkańca wsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Dyskusja przeniesiona: viewtopic.php?f=1&t=2752&p=85487#p85487 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Czas na cebule! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Widzę cały las jodełek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil.em Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Dzień dobry. Dzisiaj cienka flanela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Czas na cebule! Zdjęcie fajne, ale nie jest Ci za ciepło w aucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Wystarczy wyłączyć ogrzewanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 kamil.em - rozumiem, że ten kolorowy diverek to ukłon w stronę niedawnej premiery Skyfall? Reszta na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Czas na cebule! Zdjęcie fajne, ale nie jest Ci za ciepło w aucie? Troche mi goraco. Gapa ze mnie, nie pomyslalem o tym, ze mozna zdjac. Dzięki za radę! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 To Ty nie wiesz czym 4inhand jeździ?? A to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 sztruks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Muszę to napisać - okropny węzeł! Upraszam się o asymetryczny, ciasny i mały niczym ziarnko gorszku węzełek, który sprawi, że będziesz wyglądać w tym zestawie wspaniale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 wiesz, że miałem na początku mały węzeł...ale błędnie uznałem, że wygląda nieciekawie.. dzięki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Moim zdaniem koszula zdecydowanie nie pasuje do reszty. Całość przeładowana paskami, prążkami i kratkami. Przydał by się dla równowagi większy gładki akcent. Ledwo widoczny pulowerek nie jest przeciwwagą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Krakowskim targiem - może niech będzie średni? Duży faktycznie nasuwa trochę na myśl weterynarza z Ayreshire. Jeszcze koszula w kratę tattersall i można jechać do pacjentów Nawiasem mówiąc, uwielbiam takie koszule i powiem skrycie, że całkiem by tu pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Sorge, to nie jest Forumowa poradnia stylistyczna. Tam jest miejsce na szczegółową analizę (szczególnie tę krytyczną) poszczególnych zestawów. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Misza... może nieco obiektywizmu. Z tego co wiem jest też temat o węzłach i krawatach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Tutaj muszę się zgodzić z Sorge. Ja też skrytykowałem. Postów na temat CMDNS są już kilometry... IMO to powinno zależeć od dodającego. On sam wie najlepiej czy pyta innych czy może się tak ubrać --> wtedy trzeba pomagac Lub czy informuje innych w co się ubrał --> wtedy powinien być gotowy na krytyke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Moim zdaniem oczekuje sensownej krytyki...nie jest PAWIEM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Panowie, byla już o tym dyskusja. viewtopic.php?f=1&t=4&start=6588 Jeśli macie poczucie, że coś w zestawie nie gra i chcecie poznać szczegółową opinię użytkowników, zapraszam do FPStylistycznej. Jeśli chcecie kontynuować dyskusję -> Moderacja Edit: Oczywiście odstępstwem od powyższego jest sytuacja, w której ktoś wstawia do CMDNS fotki z wyraźną prośba o uwagi, opinie, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Upraszam się o asymetryczny Nie wystarczy aby był po prostu mniejszy? Asymetryczność jest tu wymagana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Upraszam się o asymetryczny Nie wystarczy aby był po prostu mniejszy? Asymetryczność jest tu wymagana? Tu nic nie jest wymagane, bo to nie pruska armia, ale pewne rzeczy są mile widziane. Wśród nich jest dążenie do niewymuszonej elegancji, wolnej od napinania się i ostentacji. Kolega 4inHand zastosował, jak sądzę, skrót myślowy, postulując bardziej proporcjonalny do reszty zestawu węzeł four-in-hand, który ze swojej natury jest lekko asymetryczny, co przy okazji daje efekt niewymuszonego, eleganckiego luzu versus pewna sztywność kojarząca się z idealnie symetrycznym podwójnym (a czasem i pół-) windsorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Upraszam się o asymetryczny Nie wystarczy aby był po prostu mniejszy? Asymetryczność jest tu wymagana? Kurde głupio wyszło ---> tak jak napisał Kamil pisałem o tym co ja bym zrobił. Wymagane nie jest nic Kompozycyjnie węzeł ze zdjęcia jest za duży - myślę, że z tym zgodzą sie wszyscy. Więc jeśli go pomniejszamy, to dlaczego nie dodać mu odrobiny nonszalancji dając mu także asymetrię. To miałem na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2012 Zgadzam się, mniejszy węzeł mógłby wygladać lepiej, natomiast niekoniecznie asymetryczny. Koledzy trochę przesadzają ostatnio z gloryfikacją węzła four in hand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi