SORGE Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Dla mnie wygląda to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Parę szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Mimo ze piątek ,trochę formalnie . z reguły nie komentuje stylizacji CDMNS, bo ekspertem nie jestem, ale tym razem tak mi się podoba ten garnitur dwurzędowy, ze muszę to napisać Garnitur rewelacja, jeszcze do tego szerokie klapy i dość wysoko kozerka (tak to się nazywa?). Fajny krawat i poszetka. Reszta stylizacji to już "taki typowy Ty" (oczywiście w pozytywnym znaczeniu) styl do którego chyba już nas przyzwyczaiłeś no i ten hublocik .... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Broguesy są czarno-fioletowe ,spinki swoja "waga" maja wyrowanac ciężkość zegarka . Buty w takim razie bardzo ciekawe. Wlasnie lekkimi spinkami bym probowal zrownowazyc zegarek, ale to jest juz w duzej mierze kwestia gustu. Jeszcze raz piekny zestaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 mam mieszany stosunek do koszul, z innym kolorem kołnierzyka niż koszula, ale na Tobie wygląda to bardzo ciekawie, cały zestaw bardzo na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Styleman, świetny zestaw, bardzo mi się podoba, kapitalny garnitur i buty, bardzo ładny krawat. Skarpetki bordowe? Dobrze widzę? Osobiście wymieniłbym koszulę na białą, ale to wynika z faktu, że jakoś nie mogę się przekonać do kolorowych koszul z białym kołnierzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Jeden z lepszych zestawów Stylemana, według mnie. Styleman wygląda, moim zdaniem, najlepiej nie tam, gdzie idzie w radosny odjazd, tylko tam, gdzie jest całkowicie świadomie, ale nieco tylko, przełamana sztywna elegancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 26 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2012 Może nieco tradycyjnie, acz z niekonwencjonalnymi akcentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Wczoraj wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Wczoraj wieczór @Proc Pięknie, tylko zwęziłbym lekko spodnie i wypastował buty. Na duży plus pasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad85 Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 @Proc Pięknie, tylko zwęziłbym lekko spodnie i wypastował buty. Na duży plus pasek. A tak na poważnie, to Kol. Proceleusmatyk naraża się na zarzut obnażania bieliźnianych guzików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 27 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2012 Nie jest sam, Karol też obnaża: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 W sumie to nie wiedziałem czy wsadzić to tutaj czy do casualu. Najwyżej mnie przeniosą A i wybaczcie tło - tak mnie naszło w trakcie zakupów w H&M na kilka fotek, a tu akurat dobrze oświetlone lustro się trafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 28 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2012 I jeszcze pare zbliżeń na fakturę materiału płaszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Jakiś czas temu byłem na premierze Ardbega Galileo i właśnie przysłali mi zdjęcia z tego eventu. Popełniłem taki zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 sportowy zegarek z bransoletą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Nie, lotnik z białą tarczą na czarnym skórzanym pasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 ... Jak ja patrzę...ups.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 4inHand - jak dla mnie zestaw na 6. klasyka z nowoczesnoscia w idealnym wydaniu. i do tego kolor granatowy ktory ostatnio rosnie u mnie na moj ulubiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Cholera, lubię zimę Dziś w oczach znajomego zasłużyłem sobie na miano Ala Capone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Bezsprzeczny kandydat w konkursie na największe wyłogi roku 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 29 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2012 Bezsprzeczny kandydat w konkursie na największe wyłogi roku 2012 Wszechczasów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Bezsprzeczny kandydat w konkursie na największe wyłogi roku 2012 Wszechczasów! Edward Sexton byłby dumny Te klapy są nieocenione, gdy zrobi się naprawdę zimno i wietrznie - można się nimi opatulić praktycznie po kapelusz Długość płaszcza również dobrze chroni od zimna. Nie sądzę, żebym w przyszłości wybierał krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Odpowiedź na pytanie tytułowe: krótkie trzewiki MCS ze skóry (koniak), sztruksowe jeansy Brax (beżowe), czarną koszulkę polo, zgniłozielony wełniany sweter z wycięciem i bardzo starą kurtkę Barbour. Za chwilę to wszystko zostanie opakowane w starego land-rovera. Nie wiem, czy nie przesadziłem: czuję się, jakbym wybierał się na wrzosowisko pod Lochnagarem odwiedzić nielegalną gorzelnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 30 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2012 Niestety, następnym razem. To mój strój codzienny, więc foto łatwo będzie uzyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi