The-Bigwig Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 Jakie to spodnie, jeśli można wiedzieć? Bardzo przyjemny, głęboki odcień. Można. H&M z wyprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 static87 ciekawy zestaw, lekki, niezobowiązujący ale szykowny. PS. z jakiego materiału krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quezacotl Napisano 22 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2012 static87, ja chetnie bym się dowiedział o model butów i kurtki. A wracając jeszcze do spodni, to widziałeś gdzieś może ten model w granacie albo piaskowym? Obecnie to moje ulubione spodnie i od dłuższego czasu poszukuję ich w innych kolorach, ale ze względu na to, że jest to poprzednia kolekcja, a H&M nie ma możliwości wyszukiwania produktów po numerze producenta, graniczy to niemal z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipton Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Przecież takie spodnie pojawiają się w każdej kolekcji, chyba, że te mają jakiś unikalny krój. Zwykłe chino, przynajmniej tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 static87, ja chetnie bym się dowiedział o model butów i kurtki. Wystarczy zajrzeć na Bloga (w stopce). Kurtka - safari z Zary Buty - Buffalo z TK Maxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Dzień dobry. Mój pierwszy post; mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone, że pcham się od razu z obrazkami. Swojego stylu na razie szukam - z racji tego, że jestem studentem i nie mam w obowiązku stosowania się do jakiegoś ścisłego dresscode'u, pozwalam sobie na eksperymentowanie. W granicach możliwości finansowych, ale dżentelmeni o pieniądzach, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Pokazywanie się w CMDNS nowicjuszy jest raczej traktowane jako odważny czyn. Koledzy pewnie dodadzą jakieś konkrety na temat Twojego stroju, ja zaś tylko powiem - brawo za metalowe guziki do marynarki klubowej! Nie każdy chce ich używać, bo podobno dodają lat - czego, jak mi się zdaje, Twój ubiór jest zaprzeczeniem. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Cóż, teraz za późno na wycofanie się. Przynajmniej na zdjęciu nie widać dobrze twarzy I dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Miałem na myśli odważny czyn w znaczeniu pozytywnym. Innymi słowy dobrze, że chcesz się pokazać. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Dla mnie super ,zestaw przemyślany jak to mówią do bólu.Az milo się patrzy ,szkoda ze tak mało jest nawet tutaj takich zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Witamy nowego kolegę. Debiut naprawdę udany, fajne łączenie kolorów, dobrze wróży na przyszłość. Jako, że rozwijamy się przez krytykę, dodam od siebie, że mi nie pasuje sam dół. Góra obiecuje dość elegancki, nawet formalny zestaw. Spodnie mają ciekawy kolor, a nagle na samym dole takie podwinięte nogawki. W połączeniu z tymi trzewikami powoduje to zgrzyt w stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Świetny debiut. Widać, że całość przemyślana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Nagrywam vloga na poweselnym kacu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 @Haz: Bardzo ładnie. Brawa za męską torbę, którą nie sposób pomylić z damską - w obecnych czasach to coraz rzadsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 @Haz, bardzo dobry zestaw ... trochę spodnie ujmują ale ogólnie dobre zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Dziękuję za miłe słowa Dodam tylko, że buty i podwinięte spodnie miały w zamyśle przełamać nieco formalność i ogólną "poprawność" zestawu. Tego typu zabawa chyba zawsze obarczona jest pewnym ryzykiem, że nie wyjdzie, lub nie zostanie odebrana zgodnie z intencją. Ale nie zmienia to faktu, że to nadal fajna zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 static87, ja chetnie bym się dowiedział o model butów i kurtki. Wystarczy zajrzeć na Bloga (w stopce). Kurtka - safari z Zary Buty - Buffalo z TK Maxx Mi się podobał standard z początków CMDNS kiedy to forumowicze prezentując swój zestaw opisywali poszczególne jego elementy. Teraz tak jest rzadziej, a szkoda. Po takim poście od razu pojawiają się pytania o producentów, sklepy itp Haz bardzo mi się podoba Twoja propozycja. Pełen szacunek:) Gratuluje odwagi w ubiorze tym bardziej, że jesteś studentem:) Ja tak na studiach się nie ubierałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Dzisiejszy zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 dla mnie (jak zwykle!) bomba! kolorystyka super! zdjęcie chyba przekłamuje tylko koszulę pod szyją - jakby niezapięta (czy tez tak ma być?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Kamizela kilka cm za krótka i odstaje w dolnej części, za to marynarka bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Kamizela kilka cm za krótka i odstaje w dolnej części, za to marynarka bardzo ładnaKamizelka odstaje bo jest nie zapięty ostatni guzik i źle się przez to ułożyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Dziękuję za miłe słowa Dodam tylko, że buty i podwinięte spodnie miały w zamyśle przełamać nieco formalność i ogólną "poprawność" zestawu. Tego typu zabawa chyba zawsze obarczona jest pewnym ryzykiem, że nie wyjdzie, lub nie zostanie odebrana zgodnie z intencją. Ale nie zmienia to faktu, że to nadal fajna zabawa. No i o bawienie się strojem jak najbardziej chodzi, to jest bardzo dobre nastawienie. Jak jednak wolisz taki mniej konserwatywny styl, czy wręcz lekko zadziorny to popatrz na stylizacje Stylemana, czasami ma je całkiem dobre Strój musi być spójny stylistyczne, czy to super formalny czy taki smart-casual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 No i o bawienie się strojem jak najbardziej chodzi, to jest bardzo dobre nastawienie. Jak jednak wolisz taki mniej konserwatywny styl, czy wręcz lekko zadziorny to popatrz na stylizacje Stylemana, czasami ma je całkiem dobre Strój musi być spójny stylistyczne, czy to super formalny czy taki smart-casual Dzieki za dobre słowo Caporegime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Swojego stylu na razie szukam - z racji tego, że jestem studentem i nie mam w obowiązku stosowania się do jakiegoś ścisłego dresscode'u, pozwalam sobie na eksperymentowanie. W granicach możliwości finansowych, ale dżentelmeni o pieniądzach, etc. Mam podobnie do kolegi, nawrócenie na jedyny "słuszny" sposób ubioru potrafi być bardzo bolesne dla portfela, a niekiedy także dla środowiska, w którym się człowiek obraca Małe pytanie: można dowiedzieć się jaka firma produkuje tak ujmujące dopasowaniem marynarki klubowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haz Napisano 24 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2012 Małe pytanie: można dowiedzieć się jaka firma produkuje tak ujmujące dopasowaniem marynarki klubowe? Marynarka jest podkradziona ojcu (był w niej przez całe życie bodaj raz, więc nie ma do mnie żalu) - nie wiem, czy nie była szyta na miarę przez lokalnego krawca z niedużego miasta mojego taty lat temu ponad dwadzieścia. Zaniosłem ją do krawca do wytaliowania i skrócenia rękawów, wymieniłem guziki na metalowe. Z racji ograniczonych funduszy trzeba sobie jakoś radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi