Styleman Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 @Flors Zamieszczone zdjecia nie dają mozliwosci oceny ,po za krawatem i butami które to są zaprezentowane w całości nie widać całej kompozycji . Moim zdaniem z tego co widać nie za bardzo współgra tu kolor krawata przy tkaninie marynarki. Do spodni, paska Gucci i butów jest dobrze . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaweł Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Witam serdecznie wszystkich, po długim okresie tylko czytania forum, postanowiłem również dać pod ocenę mój dzisiejszy zestaw Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 @Szaweł brawo za debiut. Jest naprawdę świetnie. Nie wiem czy pasek nie jest ciemnobrązowy? Jeśli tak to do tych butów i zegarka powinien być oczywiście czarny. Sam zmieniłbym buty na zamszowe, brązowe loafersy, pasek materiałowy a zegarek z paskiem nato dla nadania lekkości. Niemniej jest nieźle, widać że opłaca się czytać forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Bardzo fajny zestaw Szaweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Dla mnie rewelacja .utrzymanie stylu w każdym szczególe widocznym na zdjęciu . Taki styl nie przychodzi z dnia na dzień . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Czytasz ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TYTUS Napisano 18 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2012 Zdradzisz co to za krawat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Sesyjka w łazience . Ostatnio bardzo męczę tę marynarkę. Rekawy są ciut za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Choc byś sie uparł ,ledwo widać o co chodzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Ledwo, ale zawsze jakoś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 u mnie zdjęcia się nie otwierają.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fey Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Po tych przenosinach żadne załączniki się nie otwierają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Co tam, że 30 stopni na zewnątrz: Shot at 2012-08-19 Shot at 2012-08-19 Da się wytrzymać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Podwinalbym spodnie i cos kolorowego pod szyja zawiazal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Poranne wyjście do kościoła i debiut grenadyny od Poszetka.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Jeżeli sytuacja czy ochota wymaga takiego ubioru to co ma temperatura do rzeczy? Do roboty (a nie jestem ratownikiem wopr) mam chodzić w kąpielówkach jeśli jest gorąco? Widzisz czerń/biel a odcienie szarości gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Arkadyjczyku co się stało z twoją bródka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaweł Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Dziękuje za miłe słowa, niestety jest to jedyny pasek, który posiadam w swojej "kolekcji" . W takim razie będę musiał zakupić kolejny - chyba bez tego się nie obejdzie. Krawat został kupiony w TK Maxx - nieznana mi firma "Eterna". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Arkadyjczyku co się stało z twoją bródka?! zgoliłem, żeby twarz trochę słońca złapała i odpoczęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Arkadyjczyku co się stało z twoją bródka?! zgoliłem, żeby twarz trochę słońca złapała i odpoczęła. Bez bródki jest lepiej. Nie próbowałeś tych spodni zaprasować w kant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Próbowałem, jeszcze mi to za dobrze nie wychodzi, ale po następnym praniu spróbuję znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 Sądzę, że będą lepiej cały zestaw by się prezentował, szczególnie, że biały przyciąga wzrok. @ Capo Mi też się ta sztuka nie udała i sądzę, że kluczem do sukcesu jest duża sztywna deska do prasowania vel stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2012 David, Atlantic - bohater drugiego planu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2012 Po całym dniu biegania po mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi