blondaas Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Co to za buty Immune? Cytuj
Parmigiano Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Wielki plus za połączenie granatowego garnituru z zamszowymi oxfordami.Zestaw taki to dobra klasyka Cytuj
constantin Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 wakacyjnie... ładne koloru podoba mi się Cytuj
mosze Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Po całym dniu biegania po mieście. Bardzo ładnie (zgaduję to, czego dobrze nie widać). Swoją drogą, zwraca uwagę marynarka jednorzędowa z peak lapel, dość rzadko spotykane rozwiązanie. Cytuj
Ernestson Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Moim zdaniem chyba najsłabszy z Twoich zestawów prezentowanych w tym wątku. Biznesowa góra (sama w sobie trochę nijaka) i dżinsy wyglądają według mnie słabo. Cytuj
Skalpel Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ta marynarka zupełnie nie pasuje do spodni, do tego jest bardzo dziwne i brzydkie załamanie na rękawie... Erneston ma rację najsłabszy zestaw prezentowany przez Ciebie. Cytuj
+Immune+ Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Co to za buty Immune?Bexley Berkeley, miały być dla ojca a zostały u mnie. Muszę przyznać uczciwe że Bexley poprawił jakość swoich skór zamszowych odkąd ostatnim razem robiłem u nich zakupy, czyli dobre 4 lata temu. Kolor marynarki garnituru widać lepiej na tym zdjęciu, choć w świetle dziennym jest jeszcze o dwa tony jaśniejszy: Wielki plus za połączenie granatowego garnituru z zamszowymi oxfordami.Zestaw taki to dobra klasyka Zgadzam się, choć jest to raczej klasyka rodem z Włoch, do której mi daleko, co pewnie miałeś okazję doświadczyć mieszkając w tym kraju. Krawat leży w szafie I to się nazywa "luźny każual" z klasą. Bardzo fajnie. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 U mnie nic nowego, ale trzeba pokazać, że pogoda pogodą, a sartorialna sprawiedliwość musi być po naszej stronie Cytuj
Jan Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To zdjęcie z Twojego ślubu? Masz słuszność. Bardzo fajny, nieprzesadzony zestaw. Gratuluje też ożenku Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 statorialna rispekta Cytuj
Misza Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 U mnie nic nowego, ale trzeba pokazać, że pogoda pogodą, a sartorialna sprawiedliwość musi być po naszej stronie Pierwsze foto - świetne! Cytuj
el-biczel Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 U mnie nic nowego, ale trzeba pokazać, że pogoda pogodą, a sartorialna sprawiedliwość musi być po naszej stronie Mówcie co chcecie, ale mi tak wywalony krawat na wierzch się nie podoba. Przecież on aż zwinięty nad klapą... brrr. Cytuj
constantin Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ciut chłodniejsza środa:) Cytuj
+Immune+ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Krawat to kaszmir od Zegny? Cytuj
constantin Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 to kaszmir od Comme des garson, sygnowany przez rei kawabuko, kupiony w Tokyo Cytuj
+Immune+ Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 to kaszmir od Comme des garson, sygnowany przez rei kawabuko, kupiony w TokyoŚwietny krawat i tak jak Michał napisał powyżej - bardzo elegancki i stylowy zestaw. Cytuj
constantin Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Dziękuję...czekam z niecierpliwością na jesień.. na tweedy, kaszmiry i camele..w tym się najlepiej czuję.. Cytuj
4inHand Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 @ Constantin Krawat bezapelacyjnie do zaciśnięcia! Poza tym zestaw bomba. Bardzo ładne buty! Cytuj
Ernestson Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 @Constantin Ładnie leży ta marynarka. Napisz o niej coś więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi