SirThomas Napisano 22 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2012 Bardzo ładna marynarka, sam bym coś takiego sobie zafundował Lecz poszetka mnie nie urzekła za specjalnie, nie w moim guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 po Paryżu łaziłem tak: marynarka no name (len z SH) koszula: otto haptmann. krawat: jedwab Clerici spodnie bawełniane białe buty: wojas zamszowe broguesy. I jeśli mam być szczery to na ogólnym tle miasta plasowałem się w średniej stanów górnych. ogólnie ludzie łażą po ulicy jak w Polsce, i tak samo maja beznadziejne ubiory i buty, choć oczywiście widać też dobrze i elegancko ubranych, (że o Kobietach zapierających dech w piersiach nie wspomnę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Cii, swoimi bezpardonowymi relacjami popsujesz martyrologiczny mit wpływu komuny na fakt, że po polskich ulicach nie chodzą sami dystyngowani panowie w 3 częściowych garniturach Jaśniejsze zestawy o wiele bardziej pasują do Twojej twarzy. Teraz warto zastanowić się nad bardziej miękką konstrukcją ramion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Ciekawy, stonowany zestaw. Dałbym jakiś mocny kolorystycznie krawat, ale wszystko wygląda bardzo dobrze. Nogawki nie są odrobinę za długie? A co do dziewczyn (dobrze ubranych)... jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Ciekawy, stonowany zestaw. Dałbym jakiś mocny kolorystycznie krawat, ale wszystko wygląda bardzo dobrze. Nogawki nie są odrobinę za długie? A co do dziewczyn (dobrze ubranych)... jakieś fotki? nie pstrykałem na bezczela tylko tak z aparatu zawieszonego, na ślepo, więc nie są to zdjęcia najlepszej jakości niestety , ale widoki wypaliły się w moich oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Zestaw bardzo fajny, szczególnie w oko wpadła mi marynarka (super kieszenie)... Zastanawiam się jedynie czy nie dałbyś się namówić na "nieco" krótsze spodnie i rękawy i zdecydowanie bardziej dopasowany krój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Dziękuję za uwagi. Oczywiście, marynarka jest do lekkich poprawek krawieckich (w końcu to SH), zaś spodnie mogły mi lekko opaść, czego nie zauważyłem w momencie robienia zdjęcia, o które poprosiłem jakiś Japończyków. w końcu byłem już po przejściu całej galerii malarstwa włoskiego, wielkoformatowego francuskiego i rzeźby greckiej (a to już kilka kilometrów bieżących ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbo Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Wstydu Polsce nie przyniosles Tez lubie stonowane zestawy. Natomiast podobnie jak poprzednikowi, wydaje mi sie ze problemem nie jest zbyt duze wypelnienie w barkach tylko marynarka jest w nich zbyt szeroka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Marynarka za duża/za szeroka w barkach, rękawy za długie/za szerokie, klapy za szerokie, spodnie za długie. Sorry, może to tylko efekt zdjęcia. Xkoźle - a dlaczego klapy za szerokie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Aha - teraz już wiem. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Muszę przyznać, że względem poprzedniego zestawu, bodajże "Orły są szare" widać ogromną poprawę, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 Marynarka za duża/za szeroka w barkach, rękawy za długie/za szerokie, klapy za szerokie, spodnie za długie. Sorry, może to tylko efekt zdjęcia. Xkoźle - a dlaczego klapy za szerokie? imho. Zwróć uwagę na poszetkę. Nie zgadzam się, że klapy są za szerokie. Czy przy szerokich klapach proponował byś brustaszę pod pachą żeby poszetka była widoczna w całości ? Czy tutaj też klapy są za szerokie ? : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 świetne są te zdjęcia. krawat na drugim zdjęciu i marynarka z pierwszego przypadły mi do gustu szczególnie. Polecam viewtopic.php?f=7&t=1258&hilit=blogoteka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 świetne są te zdjęcia. krawat na drugim zdjęciu i marynarka z pierwszego przypadły mi do gustu szczególnie. A ja polecam Style Forum, bo chyba z niego pochodzą te zdjęcia http://www.styleforum.net/t/234255/hof- ... st_5324926 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 @ maciato pokazałeś garnitury zupełnie innej jakości, z zupełnie innym umiejscowieniem kozerki. Ja lubię bardzo szerokie klapy (np. 10 cm) i kiedy takie robię, obniżam odrobinę brustaszę zamiast wyrzucać ją pod pachę. Fakt, że bustasza jest nieco niżej jest niemal niedostrzegalny, a poszetka nie ginie pod klapą. Przykład: http://www.forum.bespoke.pl/download/file.php?id=3763 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 30 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2012 Po tym jak przeniesiono moje zdjęcie w futrzanej czapce koło trabanta do działu Co Miałem Kiedyś Na Sobie (lol), mam nadzieje, że to zdjęcie nie wyląduje w podforum o butach A w temacie to tak właśnie wygląda brustasza pod pachą. Krawców trzeba pilnować na każdym kroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg839/scaled.php?server=839&filename=moer.jpg&res=medium Marynarka - jakiś no-name z second handu. Niestety same syntetyczne włókna. Koszula - H&M -bawełna. Krawat - Alessandro Magno - jedwab. Spodnie - beżowe chinosy. Poszetka - jedwab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Nie jest źle, zmień tylko węzeł krawata na cos ładniejszego, np. four in hand i stań w normalnej pozycji. Nie wiem tylko czy szlachcie przystoi nosić poliestrowe marynarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 5 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Dokładniej to 67% poliester i 33% wiskozy. Za 20zł do szargania na co dzień jak znalazł, tym bardziej jeśli nie dysponuję sporym budżetem. Chociaż znalazłem w tym samym secon-handzie marynarkę 100% wełny - i zapłaciłem, aż 15zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Zeszłotygodniowy piątek: trochę cieplej i ubiór lżejszy: marynarka sztruksowa brązowa no name spodnie dallasjeans golf P&C Peter Fitch czarny szalik zielony no name czapka zielona sklep Pana Zaręby rękawiczki: Wittchen czarne buty: Prime Shoe "Linz" - czarne Druga czarna plama: niepotrzebny rekwizyt, ale nie pochodzący od zwięrzęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Szczerze mówiąc to spodnie psują cały efekt, a marynarka stanowczo za duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgadzam się całkowicie, dla obojga to ostatnie dni zanim trafią na "śmietnik historii". Marynarkę potraktowałem jako mini kurtkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 I parasol jakiś taki nikczemnie malutki (albo tak na zdjęciu wyszedł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 6 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Tak wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 7 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2012 Dokładniej to 67% poliester i 33% wiskozy. Za 20zł do szargania na co dzień jak znalazł, tym bardziej jeśli nie dysponuję sporym budżetem. Chociaż znalazłem w tym samym secon-handzie marynarkę 100% wełny - i zapłaciłem, aż 15zł... Bywają jeszcze lepsze okazje. Wczoraj znalazłem piękną szarą dwurzędówkę Brioni, krata Księcia Walli, cena 12 zł. Niestety na mnie za duża dobre 2-3 rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi