Mikad Napisano 5 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2012 Na paru innych zdjęciach mam zapiętą marynarkę: ale tamte zdjęcia podobają mi się jeszcze mniej od zamieszczonych i dlatego ich... nie zamieszczę poszetka może rzeczywiście trochę za bardzo wystaje. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 Długo nad tym myślałem i w końcu posadziłem moje króliki na czarnej barbórce i fioletowym szalu. Wiem, trochę dziś odpływam od tutejszych kanonów, ale nic nie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 6 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2012 Dziś w Poznaniu od rana -18 stopni, a Ty z rozpiętą kurtką?! Dobrze, że chociaż czapkę masz ciepłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holmes Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 mój debiut w CMDNS, spodnie idą do skrócenia, miałem podwinięte później. Uploaded with ImageShack.us spodnie massimo dutti marynarka andrew james (van graff) koszula lambert krawat wólczanka buty to prezent od rodziny w usa, mają napis TEXAS ale szyte, skórzana podeszwa i napisane że made in italy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Jak dla mnie fajnie od pasa w górę Czy spodnie nie są również za szerokie w biodrach? Marynarka dziwnie odstaje na biodrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holmes Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 spodnie są trochę zwężane ku dołowi, świeży nabytek i nie odwiedził jeszcze znajomego krawca, będą krótsze i z manszetami, powinno się wtedy lepiej układać na całej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hivonzooo Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Buty to prezent od rodziny w usa, mają napis TEXAS ale szyte, skórzana podeszwa i napisane że made in italy Napisane to sobie mogą mieć, co z tego, skoro i tak pewnie robione przez chińczyków za miskę ryżu? Nie mam zamiaru Ciebie tutaj obrażać, ale buty nie pasują kompletnie do niczego. Wymień je jak najszybciej. Góra jest w miarę ok, nogawki od spodni mógłbyś podwinąć i byłoby bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 Buty to prezent od rodziny w usa, mają napis TEXAS ale szyte, skórzana podeszwa i napisane że made in italy Napisane to sobie mogą mieć, co z tego, skoro i tak pewnie robione przez chińczyków za miskę ryżu? Nie mam zamiaru Ciebie tutaj obrażać, ale buty nie pasują kompletnie do niczego. Wymień je jak najszybciej. Góra jest w miarę ok, nogawki od spodni mógłbyś podwinąć i byłoby bardzo dobrze. Gdyby spodnie były dopasowane to od butów w górę byłoby całkiem nieźle.Tak jak mówi hivonzooo wymień buty, jak dla mnie psują całość nie tak złego obrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 mój debiut w CMDNS, spodnie idą do skrócenia, miałem podwinięte później. Napisane to sobie mogą mieć, co z tego, skoro i tak pewnie robione przez chińczyków za miskę ryżu? Nie mam zamiaru Ciebie tutaj obrażać, ale buty nie pasują kompletnie do niczego. Wymień je jak najszybciej. Góra jest w miarę ok, nogawki od spodni mógłbyś podwinąć i byłoby bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hivonzooo Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 mój debiut w CMDNS, spodnie idą do skrócenia, miałem podwinięte później. Napisane to sobie mogą mieć, co z tego, skoro i tak pewnie robione przez chińczyków za miskę ryżu? Nie mam zamiaru Ciebie tutaj obrażać, ale buty nie pasują kompletnie do niczego. Wymień je jak najszybciej. Góra jest w miarę ok, nogawki od spodni mógłbyś podwinąć i byłoby bardzo dobrze. Trudno sie domyśleć ze chodzilo o podwinieciu nogawek do zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holmes Napisano 9 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2012 na szybko robiłem i dopiero po zdjęciu podwinąłem a buty są w tym momencie największą moją bolączką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 @holmes Marynarka ładna, zresztą cała góra ok, całośc wyglądałaby elegancko z wełnianymi spodniami w kant. No i z lepszymi butami. Obecne zestawienie góra vs. dół - niekoniecznie, spodnie raczej do marynarki z bawełny, też "gnieciucha". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Nie lubię rybiego oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Co to za kapelusz ? goorin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 overdressed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Raczej reszta jest underdressed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Respect! Zgadzam się, reszta jest bezpciowa a kolega pokazał styl. bardzo dobry kapelusz. Jak dla mnie jedyna rzecz do dyskusji to intensywna krata koszuli zbyt dominuje jak dla mnie, ale to jest moje odczucie subiektywne. Nie przepadam, za koszulami w kratę i sam takowych nie posiadam. Natomiast zgadzam się, że trzeba brać poprawkę na rybie oko, które jest wyjątkowo specyficznym szkłem. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Raczej reszta jest underdressed + Krzywdy im nie robisz, ani ich zmysłu estetycznego nie razisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 overdressed Jakby mi dziś ktoś zrobił zdjęcie "na mieście", to też byłbym overdressed... Niedzielny spacer z żoną, obiad w niezbyt wyszukanej knajpie, kawiarnia, potem centrum handlowe i kino. A to wszystko w gajerze, krawacie i poszetką. Żeby nie na zbyt oficjalnie, to knit i brązowe zamszaki Zdecydowanie overdressed na tle "towarzystwa"? A może jednak nie... Chyba nie ma co porównywać się do codziennych standardów polskiej ulicy. Jeśli już się porównywać strojem, to do innych, którzy świadomie dobierają garderobę, a nie wrzucą, co popadnie. edit: dodane ostatnie zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Jakby mi dziś ktoś zrobił zdjęcie "na mieście", to też byłbym overdressed... Niedzielny spacer z żoną, obiad w niezbyt wyszukanej knajpie, kawiarnia, rozumiem, że też piłeś z plastiku? patrząc u kolegi SB na okoliczności przyrody to jednak over-, co podkreśla mina "co ja tutaj robię" . Co nie przesądza o ocenie zestawu (mało widać...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szu Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Lepiej wpływać na własne otoczenie niż pozwolić otoczeniu wpływać na siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Jakby mi dziś ktoś zrobił zdjęcie "na mieście", to też byłbym overdressed... Niedzielny spacer z żoną, obiad w niezbyt wyszukanej knajpie, kawiarnia, rozumiem, że też piłeś z plastiku? patrząc u kolegi SB na okoliczności przyrody to jednak over-, co podkreśla mina "co ja tutaj robię" . Co nie przesądza o ocenie zestawu (mało widać...) Oj tam. Trzeba równać w górę. Ja osobiście odpuściłbym sobie w takim otoczeniu krawat i ograniczył do button-down, ale całość mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Marynarka bawełniana, spodnie bawełniane, koszula wzorzysta, buty zamszowe, poszetka bawełniana. Tylko krawat ma tutaj lekko formalny charakter. ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Marynarka bawełniana, spodnie bawełniane, koszula wzorzysta, buty zamszowe, poszetka bawełniana. Tylko krawat ma tutaj lekko formalny charakter. ; ) Krawat zamieniłbym jedynie na knita ale nie rezygnowałbym z tego dodatku. Ogólnie moim zdaniem na duży "+" OT: Ja w piątek udałem się do z lekasza awangardowej knajpy (dredy, ray bany, i anty mainstreamowe zachowania i rozmowy) w chinosach, koszuli, marynarce z poszteką i broguesach. Zamawiając piwo od towarszysza przy barze który mnie dokładnie zlustrował usłyszałem: "Stary ku..a, ty to dopiero jesteś off-owy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 13 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2012 Krawat zamieniłbym jedynie na knita ale nie rezygnowałbym z tego dodatku. Ogólnie moim zdaniem na duży "+"Niestety nie podobają mi się knity. : ( Ale liczę, że kiedyś mi wejdzie jakaś grenadyna do zbioru. Dzięki za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi