Arkadyjczyk Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2011 raczej za wąskie, donaszam je ostatni sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryshard Napisano 7 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Wrzesień 2011 ... Ksiązki w tle z mucha robią to zdjęcie. Jednak dla mnie mucha każda inna niż czarna, to akademicki atrybut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 8 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2011 Jednak dla mnie mucha każda inna niż czarna, to akademicki atrybutOczywiście masz prawo do własnego zdania, ale ja się nie zgadzam. Szczególnie u młodszych mężczyzn wygląda to dobrze, dodaje wyglądowi charakteru i oryginalności. Arkadyjczyk, góra świetna, spodnie mi jednak nie grają z całością, głównie przez gniecenie, ale także z powodu kroju... Choć ogólnie zestaw na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Wrzesień 2011 Panowie, nie było mnie jakiś czas, ale podsumowując różne dyskusje z ostatnich dwóch tygodni - czy nie warto rozdzielić wątku na wątek "klasyczny" i "casual", określając granicę (np. klasyka = minimum marynarka i półbuty)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 9 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2011 Witam po dłuższej przerwie na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 9 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2011 Jeśli jesteś brunetem/szatynem - super połączenie kolorystyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 9 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2011 Prof dr hab Eye-Lip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Postanowiłem wstawić coś po dłuższej przerwie, pomimo że baterii w aparacie nie ma. Okazja nijaka . Przepraszam za to, że niewiele widać (ale może jednak ktoś cokolwiek dostrzeże), Przepraszam za otoczenie, tj. łazienkę, przepraszam raz jeszcze za jakość. To, co widać: Marynarka - H&M Koszula - P&C Sweter - Reserved Poszetka - H&M Nie widać: Buty - Gino Rossi Spodnie - jeansy; firma - nie mam pojęcia; prezent od babci . Pasek - Hugo Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Domestos mistrz pierwszego planu Niewiele można powiedzieć o dopasowaniu, ale kolorystycznie wygląda to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Domestos mistrz pierwszego planu edit: kolorystycznie też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkrol Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 sergiusz: poszetka super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Domestos mistrz pierwszego planu edit: kolorystycznie też mi się podoba no nie wiem, mnie ten domestos trochę jednak razi kolorystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 E tam, domestos pozwala odnieść kolorystykę do znanego odcienia Co do samej stylizacji to uważam, że z koszulą i pod marynarkę zdecydowanie sweter powinien mieć dekolt w serek. Poza tym widzę, że z rękawami są problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 pod marynarkę zdecydowanie sweter powinien mieć dekolt w serek Rozumiem, ze to subiektywna ocena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 10 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2011 Bardzo wszystkim dziękuję za oceny . @jkrol --> bardzo dziękuję . O dziwo, znaleziona przypadkiem, w H&M. Kosztowała 20zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 pod marynarkę zdecydowanie sweter powinien mieć dekolt w serek Rozumiem, ze to subiektywna ocena? Nie, jest to oficjalne stanowisko krakowskiego oddziału Światowej Rady Klasycznej Męskiej Elegancji (w skrócie ŚRKME, po zagranicznemu WCCME) a nie podporządkowanie się jej ustaleniom sankcjonowane jest publicznym wyśmianiem i chłostą na Rynku Głównym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Jednym słowem "Teraz Polska!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Jednym słowem "Teraz Polska!" Na moim monitorze krawat i brzegi poszetki są raczej pomarańczowe, a nie czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Nic do dodania - świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Na moim monitorze krawat i brzegi poszetki są raczej pomarańczowe, a nie czerwone. Na moim gasnąca czerwień więc pewnie kwestia monitora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 pod marynarkę zdecydowanie sweter powinien mieć dekolt w serek Rozumiem, ze to subiektywna ocena? Nie, jest to oficjalne stanowisko krakowskiego oddziału Światowej Rady Klasycznej Męskiej Elegancji (w skrócie ŚRKME, po zagranicznemu WCCME) a nie podporządkowanie się jej ustaleniom sankcjonowane jest publicznym wyśmianiem i chłostą na Rynku Głównym. +++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Nie, jest to oficjalne stanowisko krakowskiego oddziału Światowej Rady Klasycznej Męskiej Elegancji (w skrócie ŚRKME, po zagranicznemu WCCME) a nie podporządkowanie się jej ustaleniom sankcjonowane jest publicznym wyśmianiem i chłostą na Rynku Głównym. No tak Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Placebo Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 pod marynarkę zdecydowanie sweter powinien mieć dekolt w serek Rozumiem, ze to subiektywna ocena? Nie, jest to oficjalne stanowisko krakowskiego oddziału Światowej Rady Klasycznej Męskiej Elegancji (w skrócie ŚRKME, po zagranicznemu WCCME) a nie podporządkowanie się jej ustaleniom sankcjonowane jest publicznym wyśmianiem i chłostą na Rynku Głównym. Przepraszam najmocniej, ale z czystej ciekawości... są jakieś zasady mówiące, ze powinno się zakładać wyłącznie sweter w serek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 11 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień 2011 Chodzi Ci o założenie samego swetra tzn. bez koszuli pod spodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi