blueloafers Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Jesienna koszula dzinsowa 9 Cytuj
paparazzo Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Ściana jest faktycznie taka źółta czy kolory na zdjęciu pojechały w jedną stronę? Cytuj
Tadam Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Szerokie klapy? Deal with it 6 Cytuj
paparazzo Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Bez urazy ale pierwsze co przychodzi na myśl 3 Cytuj
Koval Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 A mi się podoba; właściwie to musi bo (z tego co wiem) jest zrobiona na wzór mojej Cytuj
proki1971 Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Jesienna koszula dzinsowa Koszula fajna, marynarka świetna ale jakoś nie pasuje mi do tego zestawu ( pierwszy raz w twoim przypadku ) krawat . Chodzi mi i o wzór jak i kolory. 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Szerokie klapy? Deal with it Zrób zdjęcie całej kamizelki. Sposób trzymania telefonu skrócił perspektywę i faktycznie wyszedł "batman". Widziałem kamizelkę na żywo i wyglądała "normalnie" Cytuj
blueloafers Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 @blueloafers - o ile zwykle mi się podoba to dzisiaj (msz) coś za dużo tego wszystkiego Dzieki, koszula dzinsowa z ta marynarka i krawatem to jeden z moich standardowych zestawow. Ja go bardzo lubie i ostatnio na Insta tez zyskal popularnosc. Nie da sie ukryc ze duzo sie dzieje. Ściana jest faktycznie taka źółta czy kolory na zdjęciu pojechały w jedną stronę? To jest taki kolor w windzie szaro-zolty Koszula fajna, marynarka świetna ale jakoś nie pasuje mi do tego zestawu ( pierwszy raz w twoim przypadku ) krawat . Chodzi mi i o wzór jak i kolory. No coz..odpowiedzialbym jak wyzej. Ale dzieki za komentarz Cytuj
Tadam Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Koval, bardzo możliwe. Najwidoczniej ten sam rekomendujacy co do krawca Zrobiłem dodatkowe foty, ale znowu trochę zła perspektywa z przodu. Jak coś można przenieść do CMDCS 1 Cytuj
Koval Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2015 Moim zdaniem zrobiłeś błąd, rezygnując z pełnego kołnierza. 1 Cytuj
Tadam Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Ok,dzięki za opinie.Sam widzę kilka błedów, także w przyszłości z pewnością będzie lepiej Pozdrawiam. Cytuj
Kyle Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Faktycznie z pełnym kołnierzem może byłoby lepiej (choć pytanie, jak nakładałaby się nań marynarka), ale ogólnie bardzo fajnie to wygląda. Plecy też z tego materiału? Gdzie szyte? Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Kiedyś ten temat analizowalem i z pełnym kołnierzem marynarka by od stawała z tyłu i po bokach, wiec to raczej porada jakby ktoś chciał szyć kamizelkę noszona bez marynary Cytuj
Whitesnake Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Pisząc o pełnym kołnierzu macie na myśli jego wydłużenie i zmianę zapinania kamizelki na 2x2 guziki, czy coś innego? Cytuj
Ernestson Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 W kamizelkach często nie robi się prawdziwego kołnierza i klap tylko jakby imitację na przodach (zdjecie), kolegom pewnie chodzi o normalny kołnierz (zdjęcie) Cytuj
Koval Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Dzięki @Ernestson - dokładnie o to mi chodziło. Capo - z tym bywa różnie; wiele zależy od techniki wykonania. Nie pytaj 'jak', bo nie wiem; ale wiem, że 'się da' - bo miałem kiedyś taką. Cytuj
Tadam Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Dzięki Kyle,dokładnie, plecy z tego samego materiału. Kamizelka szyta u bardzo sympatycznej krawcowej p. Agnieszki (szyje w domu) poleconej przez Hargina. Kamizelka szyta była na slub (świadek) i docelowo będzie wykrzystywana głównie pod marynarkę także nie ubolewam nad tym kołnierzem. O dziwo przeszła ze mną jedno wesele i nawet się w niej nie ugotowałem pomimo wełnianych pleców.Zgadzam się jednak z tym co wypunktował mi Hargin, że kozerka mogłaby być lekko wyżej. Cytuj
Michał W. Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Czy moderatorzy nie powinni zrobić sporych porządków w tym wątku? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Opublikowano 15 Września 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 węzeł jak u wójta na dożynkach do korekty.. 10 Cytuj
Wodzu Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 węzeł jak u wójta na dożynkach do korekty.. 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi