constantin Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Constantin, skąd skarpetki? Tk maxx CK Cytuj
zaki Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dziś na tweedowo Plus kiepskiej pogody to możliwość noszenia ulubionych tweedów. 3 Cytuj
Koval Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Roman - świetne miejsce; mam nadzieje, że skorzystałeś z okazji i zjadłeś 'coś' pysznego Cytuj
zaki Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Roman - świetne miejsce; mam nadzieje, że skorzystałeś z okazji i zjadłeś 'coś' pysznego Bywam tam regularnie w porze lunchu w tygodniu. Niecałe 10 minut piechotą od Studia Co więcej czynne 24/7 - ma to czasem swoje plusy. Cytuj
Ernestson Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Constatnitn, nie wiem czy to eksperyment czy raczej wypadek przy pracy ale dzisiejsze wiązanie krawata jest fatalne. Cytuj
Misza Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Bardzo mi się podoba wiązanie (a właściwie ułożenie) krawata. Kto Cię zainspirował do takich eksperymentów? Cytuj
constantin Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 eksperymentalny wypadek.. Cytuj
constantin Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Miszo... nikt spontanicznie:) Bardzo mi się podoba wiązanie (a właściwie ułożenie) krawata. Kto Cię zainspirował do takich eksperymentów? Cytuj
pirat Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie jest fatalne. Taka moda Coś jak zabawa 'BD roll' Cytuj
eye_lip Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Normalnie zawiązany krawat, często tak noszę. Cytuj
Ernestson Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Moim zdaniem na wczorajszych zdjęciach Constantina było fajnie a dzisiaj nie. Podoba mi się jak węższy koniec krawata lekko wystaje spod szerszego ale w tym wypadku IMO poszło to za daleko i źle wygląda. @pirat, wiem że to moda i za chwilę może zacząć się "konkurs" komu bardziej wystaje wąski koniec krawata. Jakiś rok czy dwa lata temu mieliśmy tu już coś takiego z wąskimi spodniami. Wtedy pojawili się koledzy którzy za punkt honoru postawili sobie uszycie jak najwęższych spodni zupełnie nie patrząc na to czy dobrze w nich wyglądają. 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Wydaje mi się, że krawat się tak ułożył, gdyż Constantin pozuje siedząc i obie końcówki opierają się na fałdzie spodni (domniemanie). "Na stojaka" pewnie wyglądał lepiej Cytuj
Dan Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 U Constantina wiązanie krawata to po prostu tzw. sprezzatura . Może się podobać albo nie. Mi wiązanie się tam podoba, bardziej od krawata - jakoś nie mogę się przekonać do krawatów z wzorem paisley na maksa Cytuj
Redfacet Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Doing business in London today 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Widzę ciekawy kontrast na ręku Cytuj
4inHand Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Garnitur z pracowni Krupa & Rzeszutko z kilkoma interesującymi rozwiązaniami Fot. K. Łukowicz Fot. K. Łukowicz 2 Cytuj
Arkadyjczyk Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Garnitur bardzo ładnie leży. Mam pytanie odnoście kołnierza w kamizelce. Jak jest wykończony na plecach? Tzn czy kołnierz obiega szyję dookoła czy jest wszyty w miejscu łączenia przodu i pleców? mógłbyś to ew. pokazać na zdjęciu? Cytuj
4inHand Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Garnitur bardzo ładnie leży. Mam pytanie odnoście kołnierza w kamizelce. Jak jest wykończony na plecach? Tzn czy kołnierz obiega szyję dookoła czy jest wszyty w miejscu łączenia przodu i pleców? mógłbyś to ew. pokazać na zdjęciu? Kołnierz obiega całą szyję tak samo jak w marynarce. Niestety nie mam zdjęcia. Więcej zdjęć z kamizelką jest u mnie na blogu. Cytuj
R0bert Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Z ciekawosci, ile masz wzrostu? Garnitur bardzo ładny, aczkolwiek nie lubię tak wysokich kamizelek. Swoja droga, jak komfort termiczny w 3 czesciowym garniturze w takiej pogodzie jaka ostatnio u nas panuje? Cytuj
4inHand Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Z ciekawosci, ile masz wzrostu? Garnitur bardzo ładny, aczkolwiek nie lubię tak wysokich kamizelek. Swoja droga, jak komfort termiczny w 3 czesciowym garniturze w takiej pogodzie jaka ostatnio u nas panuje? Mam 175 cm. Co do komfortu termicznego, to nie bardzo rozumiem pytanie bo nie wiem jaka jest u Ciebie pogoda Z pewnością ten garnitur jest na chłodniejsze dni, ALE z drugiej strony zaletą trzyczęściowego garnituru jest to, że świetnie wygląda bez marynarki i wtedy jest chłodniej niż we fresco Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi