Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Roman - świetne miejsce; mam nadzieje, że skorzystałeś z okazji i zjadłeś 'coś' pysznego  :)

Bywam tam regularnie w porze lunchu w tygodniu. Niecałe 10 minut piechotą od Studia :) Co więcej czynne 24/7 - ma to czasem swoje plusy.

Opublikowano

Moim zdaniem na wczorajszych zdjęciach Constantina było fajnie a dzisiaj nie. Podoba mi się jak węższy koniec krawata lekko wystaje spod szerszego ale w tym wypadku IMO poszło to za daleko i źle wygląda. 

@pirat, wiem że to moda i za chwilę może zacząć się "konkurs" komu bardziej wystaje wąski koniec krawata. Jakiś rok czy dwa lata temu mieliśmy tu już coś takiego z wąskimi spodniami. Wtedy pojawili się koledzy którzy za punkt honoru postawili sobie uszycie jak najwęższych spodni zupełnie nie patrząc na to czy dobrze w nich wyglądają.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

U Constantina wiązanie krawata to po prostu tzw. sprezzatura :). Może się podobać albo nie. Mi wiązanie się tam podoba, bardziej od krawata - jakoś nie mogę się przekonać do krawatów z wzorem paisley na maksa :)

Opublikowano

Garnitur bardzo ładnie leży. Mam pytanie odnoście kołnierza w kamizelce. Jak jest wykończony na plecach? Tzn czy kołnierz obiega szyję dookoła czy jest wszyty w miejscu łączenia przodu i pleców? mógłbyś to ew. pokazać na zdjęciu?

Opublikowano

Garnitur bardzo ładnie leży. Mam pytanie odnoście kołnierza w kamizelce. Jak jest wykończony na plecach? Tzn czy kołnierz obiega szyję dookoła czy jest wszyty w miejscu łączenia przodu i pleców? mógłbyś to ew. pokazać na zdjęciu?

Kołnierz obiega całą szyję tak samo jak w marynarce. Niestety nie mam zdjęcia. Więcej zdjęć z kamizelką jest u mnie na blogu.

Opublikowano

Z ciekawosci, ile masz wzrostu?

Garnitur bardzo ładny, aczkolwiek nie lubię tak wysokich kamizelek. Swoja droga, jak komfort termiczny w 3 czesciowym garniturze w takiej pogodzie jaka ostatnio u nas panuje?

Opublikowano

Z ciekawosci, ile masz wzrostu?

Garnitur bardzo ładny, aczkolwiek nie lubię tak wysokich kamizelek. Swoja droga, jak komfort termiczny w 3 czesciowym garniturze w takiej pogodzie jaka ostatnio u nas panuje?

Mam 175 cm. Co do komfortu termicznego, to nie bardzo rozumiem pytanie bo nie wiem jaka jest u Ciebie pogoda :P Z pewnością ten garnitur jest na chłodniejsze dni, ALE z drugiej strony zaletą trzyczęściowego garnituru jest to, że świetnie wygląda bez marynarki i wtedy jest chłodniej niż we fresco :P