Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podziwiam fakt, że jakikolwiek szesnastolatek potrafi w dzisiejszych czasach założyć krawat. Gratuluję poczucia estetyki i determinacji w zachowaniu własnego stylu. Bo podejrzewam, że łatwo nie jest.

Łatwo nie jest, ale mam wrażenie, że dzięki mojemu paradowaniu (kiedyś) z krawatem po szkole zmotywowałem pare osób, by ubrać koszule i marynarkę na inne okazje, niż ślub znajomej ;).

A co do szerokości spodni, to w tym miejscu rzeczywiście są troche zbyt obszerne, jednak (już niedługo, mam nadzieje) sylwetki idealnej nie mam i dość trudno znaleźć mi coś lepiej dopasowanego, w czym byłbym zdolny usiąść :lol:

(trzeba również zauważyć, że wysoko noszę spodnie - na wysokości pępka, mniej więcej - niestety jak są niżej, to zaczynają mi zjeżdzać na biodra)

Opublikowano

Przyjemny zestaw, wyobrażam sobie spojrzenia ludzi przeżuwających pop corn, gdy wchodziłeś na salę. Ja chodzę do liceum i też spotykam się z takimi opiniami: "tak poważnie wyglądasz", "wyglądasz jak student", "ty w jakiejś komisji jesteś, że taki chodzisz odwalony?", a do szkoły chodzę w sweterkach, koszulach i chinosach.

To wczorajsze zdjęcie z imprezy (przepraszam za słabą jakość i za wiadro z mopem w tle ;d):

Dołączona grafika

Opublikowano

"+" za odwagę,

"-" za zestaw

biorąc pod uwagę, że młodsi koledzy zaczynają 'eksperymentować' z klasyką stanowi dobry prognostyk :)

BTW mop musi być :) różnie uczestnicy znoszą trudy imprezy :)

Opublikowano

@Weppers to miło, że czytasz forum, ale albo czytasz za mało uważnie albo nie traktujesz rad doświadczonych kolegów poważnie, nie chce być złośliwy, ale nie podążaj w tym kierunku!!

Mógłbyś mi wyjaśnić, co jest nie tak ? :)

Opublikowano

to co widzę przy tej jakości zdjęcia: marynarka smokingowa, kołnierz szalowy, kolor midnight blue super... - biała koszula, mucha...spodnie przynajmniej nie rurki....!!! nie odniosę się do kopyta i noska tych butów... powiedz mi tylko noski są brudne czy mają zdartą wierzchnią warstwę skóry?

Opublikowano

Marynarka bardzo ładnie leży. Tak z ciekawości - jak wiele masz zapasu w talii (w miejscu zapięcia) - tzn. jak daleko jesteś w stanie odciągnąć marynarkę od brzucha?

Na minusie :D Dzięki! A tak poważnie to nie wiem, sprawdzę w domu jutro. Ale bardzo, na prawdę bardzo mało.

Opublikowano

Dzisiejszy piątkowy zestaw:

[Nie cytujemy ze zdjęciami]

Większe zdjęcia po kliknięciu

Marynarka: Sebastian Żukowski, John G Hardy

Spodnie: Janusz Kruszewski, Harissons Flannel

Capo mógłbyś napisać gdzie dobrałeś spinki do tej koszuli ?