Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W temacie spytam: Tomek dosc masywny ten collar gap na pierwszym zdjeciu. Plaszcz szyty na miare, czy RTW?

Gdyby był od krawca to bym z niego zrezygnował przez ten kołnierz :P Płaszcz jest RTW, ale dotknięty tu i tam. M. in. skróciłem rękawy.

Nie wiem, czy kapkę nie za krótkie, Tom... :? Skoro to RTW to wnoszę, że pacha nie jest idealnie wszyta i jak podnosisz rękę w geście 5. piw ;) to wysuwa się znacznie? Ja również lubię, gdy rękaw płaszcza jest krótki, a dokładnie równy mankietowi marynarki lub 5 mm dłuższy - dzięki temu wystaje kawalątek mankietu koszuli :)

Dołączona grafika

Opublikowano

Hmmm ... generalnie ustalałem w nim długość rękawów z krawcem i moim celem był taki wygląd jak w przypadku ręki trzymającej naszą piękną stowarzyszeniową torbę :D Rzeczywiście prawy rękaw płaszcza jest trochę za krótki ...

post-403-13658923608499_thumb.jpg

Opublikowano

Zauważyłem, że gdy trzymam torbę w dłoni, to mankiet marynarki/płaszcza sięga dalej (w ręce nośnej ;) ). Ten efekt potęguje się, gdy trzymam teczkę (taką bez rączki). Nie, nie mam zwidów - sprawdzałem w lewej i prawej dłoni :P Może materiał się napina albo sylwetka się przechyla pod ciężarem.

Opublikowano

@ Otto

Zaskoczyłeś mnie tym pytaniem :) To raczej mój pomysł chociaż Pani, która to robi jest proszona o powstrzymanie mnie kiedy przeginam, bo ta fryzura to tylko prototyp tego co mam w planie :D No i czuję się w niej świetnie bo godzi klasykę i przedziałek z trochę bardziej nowoczesnym wyglądem, który mi odpowiada.

w takim razie więcej fotek prototypu;)

i załóżmy wątek "Jaką dziś mam fryzurę" :P

PS. co do bransoletek. Ja jestem na tak dla męskiej biżuterii w zestawach casualowych:)

Ciekaw będę efektów, i nie ukrywam, że liczę na fotorelację!

Opublikowano

Zauważyłem, że gdy trzymam torbę w dłoni, to mankiet marynarki/płaszcza sięga dalej (w ręce nośnej ;) ). Ten efekt potęguje się, gdy trzymam teczkę (taką bez rączki). Nie, nie mam zwidów - sprawdzałem w lewej i prawej dłoni :P Może materiał się napina albo sylwetka się przechyla pod ciężarem.

Ręęęka się wyciąga razem z rękawem :-)

Opublikowano

Zanim Rain powie, pozwólcie, że "4in" "przylansuje się" jeszcz na nową marynareczkę, bransoleteczkę i spodnie w krateczkę :P

Świetny płaszcz, jak na RTW leży bardzo dobrze. Ach, no i aprobuję fryzurę, sam od niedawna się podobnie noszę. ;)
Opublikowano

4inHand - bardzo fajny zestaw. Pomijając może jeden drobiazg na ręku ( :D ). No i jakość zdjęci też znacznie lepsza. ;)

constantin - pozazdrościć płaszcza. Buty też mi się podobają. Całość ładnie zestawiona.

Opublikowano

temat oczyszczony. Intryguje mnie tylko, jak dużo NICNIEWNOSZĄCYCH postów można na naszym forum w jednym tygodniu spłodzić...

Uprasza się osoby, które dość często edytują swoje posty i wstawiają nowe treści o dodawania np:

"edit: dodano/zmieniono/skasowano to i to..."

I Panowie... jak ktoś przesadzi w osobistych wycieczkach, to z chęcią poświęcę trochę czasu na pisanie PM z przypomnieniem zasad reg. i takimi tam konsekwencjami ;).

Opublikowano

mozna te usuniety posty wrzucac gdzies na bok forum do tematu smietnik? nigdy nic nie moge przeczytac bo forum sprawdzam w srodku nocy, a cholera chcialbym zobaczyc jak sie kłócą modnisie :-)

Modnisie kłócą się w dzień, a wieczorami zgodnie ze starym obyczajem pojedynkują się na wybraną wcześniej broń.

Opublikowano

W sobotę z ramienia BWB przeprowadziłem szkolenie dla jednej ze studenckich organizacji przy Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu na temat savoir vivre w biznesie. Ubrałem się biznesowo, ale z uwagi na fakt, że był weekend założyłem garnitur w kratkę oraz poszetkę w grochy co lekko złagodziło silnie biznesowy wizerunek.

Poniżej zamieszczam zdjęcie studyjne w bardzo zbliżonej stylizacji celem lepszego ukazania tego samego garnituru dla wszystkich, którzy tego potrzebują :)

Miłego dnia Panowie!

post-403-13658923667606_thumb.jpg

post-403-13658923668196_thumb.jpg