Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wihajster Napisano 13 Maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj Pozdrawiam 12 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 14 Maj Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj Super zestaw. Klasyka złamana ciekawym i pięknym krawatem. No i skarpety . Nawet zegarek gra ze wszystkim. Miło popatrzeć. Choć biała lniana poszetka w TV fold by tu nie zaszkodziła. No muszę się czegoś czepić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wihajster Napisano 15 Maj Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj Dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomekB Napisano 25 Maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj Czas leci, kolejne zakończenie roku w szkole baletowej. Suit Supply Traveler, koszula Proper Cloth weston pinpoint z soft roma spread, oxfordy Emling, krawat ancient madder Viola Milano, poszetka Poszetka. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 26 Maj Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj Klasycznie: 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 26 Maj Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj Czas leci, kolejne zakończenie roku w szkole baletowej. Suit Supply Traveler, koszula Proper Cloth weston pinpoint z soft roma spread, oxfordy Emling, krawat ancient madder Viola Milano, poszetka Poszetka.Elegancko, ale moim zdaniem koszula ma za długie rękawy (marynarka ma chyba dobre) i uwierz: zapięta marynarka to plus sto punktów na skali dobrego wyglądu. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 4 hours ago, pablocito said: Elegancko, ale moim zdaniem koszula ma za długie rękawy (marynarka ma chyba dobre) i uwierz: zapięta marynarka to plus sto punktów na skali dobrego wyglądu. Czekam jeszcze dwa-trzy prania czy się unormuje ale mam wrażenie że to jest efekt jakichś zmian w wyliczaniu counter shrinkage allowance w Proper Cloth bo parametry ma jak wszystkie moje starsze koszule a rękawy wyszły jak widać. Na szczęście łatwo to będzie poprawić. Co do zapinania… rok temu bez problemu, teraz się dziwnie skurczyła po zimie 😭😢😆 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 6 godzin temu, TomekB napisał: Czekam jeszcze dwa-trzy prania czy się unormuje ale mam wrażenie że to jest efekt jakichś zmian w wyliczaniu counter shrinkage allowance w Proper Cloth bo parametry ma jak wszystkie moje starsze koszule a rękawy wyszły jak widać. Na szczęście łatwo to będzie poprawić. Zwęziłbym mankiet (przeszył guzik) zamiast skracania. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 27 Maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj Wersja biurowa. Niby starałem się klasycznie, ale wydaje mi się, że dla otoczenia wyszło krzykliwie (a nie chciałem zgrywać dandysa 🙃). 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 27 Maj Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj Myślę, że może chodzić o buty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 30 Maj Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj Dziś: 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 1 Czerwiec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec Dziś: 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 9 Czerwiec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec Garnitur ślubny po 5 latach trzyma się dobrze. (wybaczcie brudne lustro w windzie) 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 10 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 14 godzin temu, Karol G. napisał: Garnitur ślubny po 5 latach trzyma się dobrze. Pięć lat po ślubie i mieścisz się w garnitur ślubny, GRATULACJE! 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 18 godzin temu, NieMy napisał: Pięć lat po ślubie i mieścisz się w garnitur ślubny, GRATULACJE! Różnie to bywa , u mnie 17 lat po i ten ślubny byłby za duży o 2-3 rozmiary 😁 inna sprawa że bym go nie założył nawet gdyby był dobry 😆 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 16 Czerwiec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec Zawsze obawiałem się gniotliwości lnu w przypadku marynarek, ale chyba warto się przełamać (i częściej prasować ). 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 17 Czerwiec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec Przedkoncertowo: 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talonxx Napisano 27 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec On 5/27/2024 at 6:26 PM, Karol G. said: Wersja biurowa. Niby starałem się klasycznie, ale wydaje mi się, że dla otoczenia wyszło krzykliwie (a nie chciałem zgrywać dandysa 🙃). Swietna stylizacja, choć rzeczywiście buty nie moje. Jeżeli to nie tajemnica, to jaka firma koszulowa ma tak wysoką stójkę? Plus czy to sa spodnie rtm, jeśli tak to podobne pytanie, skąd? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 28 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 16 godzin temu, Talonxx napisał: jaka firma koszulowa ma tak wysoką stójkę? Plus czy to sa spodnie rtm, jeśli tak to podobne pytanie, skąd? Dzięki za dobre słowo. Wydaje mi się, że z tą wysoką stójką to złudzenie optyczne, nie personalizowałem akurat tego elementu, a koszula zamówiona na itailor.com. Spodnie natomiast to ten materiał: https://www.tkaniny.net/p/639311.0.m.html Projekt własny, inspirowany trendami z ostatnich lat i, co dużo ważniejsze - przepracowany i przetestowany osobiście na wielu egzemplarzach spodni lnianych, bawełnianych i wełnianych. Wykonanie - Pani Teresa z mojego rodzinnego Lublina. Myślę, że nazwanie jej osiedlową krawcową byłoby dużym niedopowiedzeniem i umniejszeniem w odniesieniu do jej umiejętności, jednakże jeśli chodzi o marketing to popularnego szyldu, wymuskanej przymierzalni, ogólnokrajowej rozpoznawalności i reklam na IG u niej nie znajdziecie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 1 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec Cześć Czy mógłbym prosić o namiary do pani Teresy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 29 Lipiec Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec Lada chwila, a w lipcu nie będzie tu żadnej fotki wstawionej. Tymczasem przerwa w upałach, więc można krawat założyć. Można też minusować za widoczne stopki. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Napisano 2 Sierpień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpień Tak skakałem z radości, że odwiedziłem Savile Row, że aż mi się ubranie pogniotło. No bywa. 7 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 12 Sierpień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień Kilka ostatnich: 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 13 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień @phantomjak zwykle klasa 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 13 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 3 godziny temu, Szydlowsky napisał: @phantomjak zwykle klasa 🙂 Dziękuję🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi