Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 19 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2021 10 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Opublikowano 22 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 12 5 Cytuj
Gocławianin Opublikowano 22 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2021 Stylówka fajna, dla mnie tylko krawat zbyt formalny do całego zestawu (wzór też dobrałbym inny, ale to już kwestia gustu), chociaż być może to kwestia zdjęcia. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Opublikowano 28 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 Taka kombinacja robocza: 13 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 28 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 Casentino, Jamroziński, Vass: 13 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 28 Lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2021 Niedzielne wyjście - była okazja, żeby założyć kilka nowych rzeczy? 18 2 Cytuj
Piotr B Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 @phantomBardzo ładna i ciekawa koszula. Gdzie kupiłeś? Pin collar z różem rzadko jest do dostania. Cytuj
phantom Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 10 minut temu, Piotr B napisał: @phantomBardzo ładna i ciekawa koszula. Gdzie kupiłeś? Pin collar z różem rzadko jest do dostania. Dzięki. Koszulę uszyłem na miarę w Velventi. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 2 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 Może już wiosennie...: 22 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 2 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 Dawno, dawno temu marynarka od @Ernestson, koszula Macaroni Tomato, krawat Embassy of Elegance, poszetka od Poszetki 16 Cytuj
Piotr Kosek Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 Dzisiaj tak. Trochę już wygnieciony po całym dniu pracy, ale nie ma tego złego 2 2 Cytuj
jugend Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 @phantom, bardzo fajne spodnie. Szyte? Z ciekawości, jaką szerokość ma nogawka na dole? I co to za materiał? Cytuj
phantom Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2021 27 minut temu, jugend napisał: @phantom, bardzo fajne spodnie. Szyte? Z ciekawości, jaką szerokość ma nogawka na dole? I co to za materiał? Cześć, dzięki. To spodnie z Poszetki z doszytymi przez krawca bocznymi regulatorami. Materiał to wełna (houndstooth)z próbnika Redy. Szerokość nogawki na dole 19,5 cm. Cytuj
blekit Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 I'm blue Da ba dee da ba di marynarka od @Andells, koszula Tyrwhitt, krawat i poszetka od Poszetki 7 Cytuj
JDC Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 18 godzin temu, Piotr Kosek napisał: Dzisiaj tak. Trochę już wygnieciony po całym dniu pracy, ale nie ma tego złego Bardzo fajnie, ale raczej do casualu powinno wlecieć. 5 godzin temu, blekit napisał: I'm blue Da ba dee da ba di marynarka od @Andells, koszula Tyrwhitt, krawat i poszetka od Poszetki Co to za niepokojące marszczenia wzdłuż klap? Szczególnie na lewej to widać, chyba, że to kwestia zdjęcia. Dobrze widzę, że bez AMF? Wiem, że przez sieciówkowe marynarki/garnitury ten element stracił na swojej wyjątkowości, ale IMO wciąż wygląda dobrze tu jakby czegoś brakowało Cytuj
blekit Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 @JDC - marynarka jest opisana dosyć szczegółowo w dedykowanym temacie, nie chcę wszystkiego przytaczać tutaj. W skrócie to tkanina jest bardzo fajna do noszenia (super lekka i przewiewna), ale koszmarnie się układa. Do tego doszło parę problemów konstrukcyjnych i efekt jest jaki jest. Ale i tak regularnie noszę ją z przyjemnością Co do AMF to ja raczej unikam, kwestia gustu Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Opublikowano 3 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2021 Co miałem wczoraj na sobie. 16 Cytuj
JDC Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 18 godzin temu, blekit napisał: @JDC - marynarka jest opisana dosyć szczegółowo w dedykowanym temacie, nie chcę wszystkiego przytaczać tutaj. W skrócie to tkanina jest bardzo fajna do noszenia (super lekka i przewiewna), ale koszmarnie się układa. Do tego doszło parę problemów konstrukcyjnych i efekt jest jaki jest. Ale i tak regularnie noszę ją z przyjemnością Co do AMF to ja raczej unikam, kwestia gustu W takim razie już pędzę do odpowiedniego wątku nadrobić. Też mam chyba ze 2 marynarki, które nie leżą tak, jakbym sobie tego zażyczył, ale noszę ze względu na tkaninę. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 4 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 Z tygodnia ponownie Grenadyna 15 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jacek. Opublikowano 4 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 ?️?️?️ 15 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Opublikowano 5 Marca 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 Kupiłem sobie dziś kapelusz. Jak przekonać żonę, że kapelusze nie są pretensjonalne, tylo... fajne? No chyba że nie są. Jak Koledzy uważają? Twardo nosić z poniesionym czołem (i zadartym nosem), czy odłożyć do szafy na potem? Żona łyknęła już czarny, bo zakładam go do wizytowego ubrania na „galowe” okazje, ale ten jest raczej na codzień. 12 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 Przecież to dziecinnie proste. Przypomnij Żonie, że to czerwony kapelusz jest w zasadzie zawsze podejrzany, a Ty kupiłeś szary; szary jest fajny.Wujek Dobra Rada 2 Cytuj
pablocito Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 Zwłaszcza, że nie jestem brunetem Cytuj
Jacek. Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 Może nie chodź w nim w domu?? 4 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2021 Ja mam wymówkę na noszenie kapelusza latem: chroni przed słońcem. Jedną operację na czole już miałem. Na zimę jeszcze nie nie mam, ale coś się znajdzie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi