Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, jugend napisał:

@phantom, bardzo fajne spodnie. Szyte?

Z ciekawości, jaką szerokość ma nogawka na dole? I co to za materiał?

Cześć, dzięki. To spodnie z Poszetki z doszytymi przez krawca bocznymi regulatorami. Materiał to wełna (houndstooth)z próbnika Redy. Szerokość nogawki na dole 19,5 cm.

Opublikowano
18 godzin temu, Piotr Kosek napisał:

Dzisiaj tak. Trochę już wygnieciony po całym dniu pracy,  ale nie ma tego złego ;)

Bardzo fajnie, ale raczej do casualu powinno wlecieć.

5 godzin temu, blekit napisał:

I'm blue Da ba dee da ba di ;) 

marynarka od @Andells, koszula Tyrwhitt, krawat i poszetka od Poszetki

Co to za niepokojące marszczenia wzdłuż klap? Szczególnie na lewej to widać, chyba, że to kwestia zdjęcia. Dobrze widzę, że bez AMF? Wiem, że przez sieciówkowe marynarki/garnitury ten element stracił na swojej wyjątkowości, ale IMO wciąż wygląda dobrze :) tu jakby czegoś brakowało

Opublikowano

@JDC - marynarka jest opisana dosyć szczegółowo w dedykowanym temacie, nie chcę wszystkiego przytaczać tutaj. W skrócie to tkanina jest bardzo fajna do noszenia (super lekka i przewiewna), ale koszmarnie się układa. Do tego doszło parę problemów konstrukcyjnych i efekt jest jaki jest. Ale i tak regularnie noszę ją z przyjemnością :) 

Co do AMF to ja raczej unikam, kwestia gustu :) 

Opublikowano
18 godzin temu, blekit napisał:

@JDC - marynarka jest opisana dosyć szczegółowo w dedykowanym temacie, nie chcę wszystkiego przytaczać tutaj. W skrócie to tkanina jest bardzo fajna do noszenia (super lekka i przewiewna), ale koszmarnie się układa. Do tego doszło parę problemów konstrukcyjnych i efekt jest jaki jest. Ale i tak regularnie noszę ją z przyjemnością :) 

Co do AMF to ja raczej unikam, kwestia gustu :) 

W takim razie już pędzę do odpowiedniego wątku nadrobić. Też mam chyba ze 2 marynarki, które nie leżą tak, jakbym sobie tego zażyczył, ale noszę ze względu na tkaninę.

Opublikowano

Przecież to dziecinnie proste. Przypomnij Żonie, że to czerwony kapelusz jest w zasadzie zawsze podejrzany, a Ty kupiłeś szary; szary jest fajny.
Wujek Dobra Rada

• Like 2