Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 19.02.2020 o 07:10, Żorż Ponimirski napisał:

Nie chciałem się zgodzić, a muszę się zgodzić. Wszystkie elementy ubioru Kolegi @Meander do siebie pasują, zwłaszcza podobają mi się spodnie na dwie zakładki, ale drobne detale sprawiają, że całość wygląda zbyt "artystycznie". Poszetka wywinięta jest w tak spektakularny sposób, że odwróci uwagę od całej reszty. Węższa końcówka krawata (niestety wypadkowa wzrostu i obwodu szyi z czym mało co się da zrobić) chyba powinna zostać wpuszczona w spodnie. Do tego loafersy, niby pasują do zestawu, ale do polskiego przedwiośnia jakoś tak średnio. Ale i tak dałem ❤️ bo dobór kolorów i wzorów mi się podoba - trochę bym to uspokoił.

Cóż, widać to kwestia gustu, bo poszetka i krawat są dokładnie tak jak miały być, a loafersy noszę cały rok, bo to najwygodniejsze buty jakie mam. Niczego nie żałuję :D

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
3 godziny temu, Blondas napisał:

Płaszcz piękny, a ta pierwsza poza jakbyś komuś chciał dać w dziób.

To przez moją nadpobudliwość. Ciągle się ruszam i trudno uchwycić mnie w statycznej pozie. Już kilku fotografów zwolniłem, bo strasznie narzekali :wink:

Opublikowano
Co Wy chłopaki z tymi gangsterskimi klimatami. Jestem łagodny jak baranek 
Oj tam zaraz gangsterskimi, każdemu się może zdarzyć potknąć i wpaść do wykopaliska archeologicznego, czy innej katakumby. Albo doznać klątwy faraona
Opublikowano
12 minut temu, Midlife-Crisis napisał:

@phantom świetny zestaw!

czy mógłbyś coś napisać o tych spodniach?

Dzięki! Te spodnie uszył p. Baś jakieś 4 lata temu. Świetnie trzymają formę i kant dzięki dość sztywnej wełnie, z której są uszyte. Materiał kupiłem w ‚Merino’ przy Ogrodowej w Warszawie. Tutaj w całej okazałości:

7896FA8C-9A39-4F73-BF3A-622F6D445FB7.thumb.jpeg.d3b3ea558827fa2de960ab1e653405d3.jpeg

• Like 7
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
W dniu 1.03.2020 o 14:30, Tanatos70 napisał:

4.thumb.jpg.4e6deaa8298aa7c30b7322677e030a99.jpg

Bardzo ciekawy i oryginalny płaszcz. Bardziej wpada w nasycony granat czy fiolet? Co to za marka lub krawiec?

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 2