Nowoanglik Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 Duży postęp, klasyczny zestaw. Bardzo ładnie z białą poszetką, która moim zdaniem zbyt rzadko się pojawia w tym wątku. Chyba bym wołał jednak bardziej matowy, mniej błyszcący krawat. Może to kwestia oświetlenia i jakości zdjęcia. 1 Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 Trench coat & Harris Tweed. 4 Cytuj
Tadam Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 Dnia 2016-10-20 o 12:17, poszetka.com napisał: Poszetka to zwykły 4inhand? Jak uzyskać tak długi węzeł? 1 Cytuj
Aron Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 Krawat musi mieć odpowiednie proporcje, a dokładniej odpowiednią szerokość w miejscu, w którym wiążesz węzeł. 2 Cytuj
Nowoanglik Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 Wybór węzła też pomaga trochę wydłużyć, np. Kelvina lub Victorii https://www.gentlemansgazette.com/kelvin-knot-how-to-tie/ https://www.gentlemansgazette.com/how-to-tie-victoria-knot/ Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 4 godziny temu, Tadam napisał: Poszetka to zwykły 4inhand? Jak uzyskać tak długi węzeł? 4inHand, trochę nad nim pracuje przy kolejnej sesji zdjęciowej nagram video jak go wiążę 1 Cytuj
50groszy Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2016 3 godziny temu, poszetka.com napisał: 4inHand, trochę nad nim pracuje przy kolejnej sesji zdjęciowej nagram video jak go wiążę Było by dobrze bo mam wasze krawaty ale za chiny ludowe węzeł nie wychodzi. Cytuj
NieMy Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 15 godzin temu, DolceGusto napisał: power Nie zadrżałem. Cytuj
DolceGusto Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 wiem, ze większy kontrast (krawat i koszula) byłby bardziej power ale chcialem właśnie bardziej stonowany zestaw 1 Cytuj
dlugaslongas Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Było by dobrze bo mam wasze krawaty ale za chiny ludowe węzeł nie wychodzi. Jeżeli jesteś wysoki, a krawat masz standardowy czyli ok. 145-150cm, nigdy nie uzyskasz takiego węzła i ułożenia krawata zaraz pod węzłem, oczywiście przy założeniu, że wiążesz go na właściwą długość - do paska. Jak wspominał Aron, musisz zacząć zbyt wysoko, już na wąskiej części i masz za mało materiału do dyspozycji. Zostają krawaty bespoke. Cytuj
pablo102425 Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Dziś ok? Czy jednak kolejne popełnione gafy? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tordal Opublikowano 23 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Dziś w Krakowie piękna polska jesień. Kapelusz Polkap/Poszetka, rękawiczki p. Czesław Jamroziński 32 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 23 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Co prawda ze dwa dni temu, ale może nie spalę tematu. Ja to ten ziomek drugi z prawej. 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 24 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Brown in town. * kapelusz Polkap & BwB * garnitur Suitsupply Madison * koszula CT * krawat Embassy of Elegance * poszetka od Poszetki * Yanko 31 Cytuj
Hargin Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Niestety nie mogłem odzwierciedlić koloru garnituru (intensywne navy z miodowymi chalk stripe's) Garnitur: SuSu Koszula: Ch.Berg Krawat: Set Poszetka: poszetka.com Buty: Yanko 9 Cytuj
blekit Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 @Hargin moim zdaniem buty trochę gryzą się z garniturem. Taki typowy power suit lepiej by się komponował z ciemniejszymi oksfordami, najlepiej ze skóry licowej. 4 Cytuj
Hargin Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 @blekit niestety zdjęcia nie oddają dobrze kolorów - i jak patrzę i patrzę to nie wygląda to źle ten garnitur to taki bardzo casualowy power suit, bo wykonany z bawełny Cytuj
blekit Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 9 minutes ago, xkoziol said: Dzisiaj to pomyślałem - stary film we Wrocławiu kręcą? Hehe, ja dosyć często słyszę, że dobrze bym się wpasował w krajobraz Breslau - chociaż z reguły dotyczy to mojej aparycji a nie stroju Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 24 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Garnitur: Suitsupply Koszula: Miler Krawat: Embassy of Elegance Poszetka: Poszetka.com Buty: Loake 37 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 24 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Października 2016 Kaszmir na szyi 42 Cytuj
blekit Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 * marynarka Suitsupply * koszula Osovski * krawat i poszetka od Poszetki 8 Cytuj
musa19 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 23 godziny temu, blekit napisał: Brown in town. Rewelacyjnie uformowane rondo kapelusza. Ja za Chiny ludowe nie mogę swoich tak wyprofilować. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Opublikowano 25 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Chciałem na świeżym powietrzu, ale pada. Garnitur: SS Krawat: La Corona Poszetka: Poszetka Koszula: TRL A w rogu teczka Motorhead Mistrza Skalpela. Dziękuję nieustająco, MISZCZU! 33 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 25 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Marynarka i spodnie: Suitsupply Koszula: Charles Tyrwhitt Krawat i poszetka: Poszetka.com (tak, wybrałem ten sam, co wszyscy ) Buty: Yanko 27 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi