Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy swoich uszczypliwych komentarzy, nie piszę ze złą wolą. A zestawy błękita są według mnie perfekcyjne, i często się na nich wzoruję.

Co do łezki, nie pamiętam tego ale na pewno nie napisałem tego ze złośliwości. Raczej żartobliwie.

Jest to wolne forum, więc w pełni szanuję Twoje zdanie.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

mucha wydaje się być zawiązana zbyt szeroko - wychodzi na poły marynarki, a zdecydowanie lepiej wygląda, gdy mieści się pomiędzy. Trzeba wiązać z "krótszego paska" i wtedy powinno być ok. Druga sprawa, to część paska dzielącego połówki muchy - jest standardowo dwukolorowy, czy zawinął się podczas wiązania?

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Witam, prosze o sugestie i ewentualne krytyczne komentarze.

Odziany w identyczną koszulę Stenströms właśnie oglądam Twoje zdjęcie. To moja ulubiona.

Marynarka z nakładanymi kieszeniami, spodnie z szarej flaneli i miecz świetlny Jedi ;) #sabrage 

To kolejne zdjęcie przy którym jako wierny czytelnik Miler... myślę: Tak to jest, jak się pije w pracy.  ;)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

W muzeum byłem wczoraj ;) w metrze to nie dość ze jedyny jestem zawsze biały to dobre dwie głowy wyższy... Ale teraz jeździmy głownie Uberem bo za 20 minut jazdy kasują po $2 USD co jest niesamowite. Dzisiaj byliśmy w Bellas Artes odpowiedniku Carnegie Hall na Ballet Folclorico de Mexicana. Za najlepsze siedzenia kasują tylko $50 USD co także jest zadziwiające. Jest to jakby odpowiednik naszego zespołu pieśni i tańca Mazowsze tylko że każdy taniec reprezentuje inny stan meksykański i do tego jest muzyka na żywo. Przepiękne przedstawienie uzmysławiające jak bogaty kulturalnie jest to kraj.

Jedzenie także jest cudowne. Za $10-20 można zjeść pysznego krwistego steka a najlepsze restauracje za obiad dla dwojga kosztują max $100-120 co w NYC może ewentualnie nabyć średnia kolację w podrzędnej obskurnej knajpie. Zakochałem się w Meksyku i mimo ze w rożnego typu kurortach byłem juz kilka razy to miasto Meksyk jest nie do pobicia. Przy tym kursie peso Meksyk jest idealnym miejscem na wakacje dla Europejczyków i Amerykanów. Siła nabywcza euro, funta i dolara mnie bardzo miło zaskoczyła mimo że na codzień siedzę w finansach.

7c52d3008e6d38dfacc9d27aead0e721.jpg

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Brat dopiero co wrócił i powiedział że chyba na emeryturze tam osiądzie. Najlepsze steki i polo na świecie!

Sorry za ciągnięcie off-topicowej dyskusji ale chcę jedynie dodać, że też mi się tam bardzo podobało ale jeżeli chodzi o wybór miejsca na przeprowadzkę to miałbym duży dylemat czy nie postawić na Chile  8-)  

• Oceniam pozytywnie 1