Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

24 stopnie w Londynie i piekny sloneczny dzien. 

Marynarka: Suitsupply Havana

Spodnie: mtm od Luxire, letnia welna od Dugdale

Koszula: mtm od Luxire, bawelna seersucker

Krawat: knit od Shibumi

Poszetka: lniana z nowej kolekcji Poszetki

Buty: para ktora wygralem w konkursie Instagramowym marki Andres Sendra

Swietne buty!

• Like 1
Opublikowano

Mnie również intryguje cecha wspólna poprzednich marynarek Beny23, mianowicie dziwne umiejscowienie brustaszy. Jest wszyta prawie na rękawie, stosunkowo daleko od klap....dziwnie to wygląda.
@Beny23, to są marynarki jednej firmy?

Opublikowano

Debiut w temacie, ale proszę nie szczędzić surowych komentarzy - dobrze wiedzieć, nad czym trzeba popracować. Marynarka się jakoś dziwnie uniosła przy robieniu zdjęcia...

DSC01619.JPGDSC01617.JPG

PS. Z za krótkiej marynarki i kiepsko umiejscowionego górnego guzika zdaję sobie sprawę, ale jak już kupiłem, to próbuję (póki co) nosić. ;)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Pewnie rzecz gustu a nie zasad, ale nie skordynowałbym tak kolorystycznie krawata i koszuli. Są (w uproszczeniu) różnymi odcieniami jednego koloru i trochę IMO się gryzą.
Ja osobiście unikałbym łączenia oranżu z czerwienią czy różem i odwrotnie. Tym bardziej, że na poszetce masz jeszcze inny, kolejny odcień czerwono-pochodnych :)
Podoba mi się natomiast zestawienie materiałów :)
Może spróbuj zamienić koszulę na gładką?

Opublikowano

Pewnie rzecz gustu a nie zasad, ale nie skordynowałbym tak kolorystycznie krawata i koszuli. Są (w uproszczeniu) różnymi odcieniami jednego koloru i trochę IMO się gryzą.

Ja osobiście unikałbym łączenia oranżu z czerwienią czy różem i odwrotnie. Tym bardziej, że na poszetce masz jeszcze inny, kolejny odcień czerwono-pochodnych :)

Podoba mi się natomiast zestawienie materiałów :)

Może spróbuj zamienić koszulę na gładką?

Zgadzam się z giacco.

Np. Granatowy krawat. To takie najprostsze rozwiązanie. ;)

Chyba też inną poszetkę bym Ci polecił. Taką, która bardziej odróżniałaby się od marynarki.

Ale ogólnie kierunek mi się podoba.

• Oceniam pozytywnie 1