Rodezjan Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 2 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Ciekawie dobrana poszetka do krawata, ale strasznie rzuca się w oczy zbyt obszerna koszula. Cytuj
Rodezjan Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Dzięki, tak wyszło nachylając sie do selfie , w gruncie rzeczy koszula jest ok Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj
4inHand Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Hunting tie w kaczki, jedwabny szal i wykończenie dyplomatki z alpaki 6 Cytuj
Czapla Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 W końcu można kupić jakiś porządny krawat na polowanie Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2015 Ciekawie dobrana poszetka do krawata, ale strasznie rzuca się w oczy zbyt obszerna koszula. W którym miejscu jest zbyt obszerna wg Ciebie? Cytuj
mosze Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Chodzi zapewne o te fałdy pod marynarką, bo kołnierzyk jest ok. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Tak, chodziło mi o fałdy pod marynarką. Cytuj
marcin_old Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Dzieńdobry! Najpierw się witam, bo to mój pierwszy post. Jestem studentem pierwszego roku i interesuję się ubiorem od skończenia liceum. Powoli buduję garderobę i postanowiłem też się podzielić zdjęciami. Dotąd był jedynie instagram, teraz chętnie też wezmę udział w budowaniu forum. Zestaw nie z dzisiaj, ale sprzed dosłownie kilku dni. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 8 Cytuj
Styleman Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 marcin_old Witaj Dobry start. Cytuj
blekit Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 @marcin_old Fajny zestaw. Ja bym jednak trochę bardziej schował poszetkę. Co to za marynarka? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Dzieńdobry! Najpierw się witam, bo to mój pierwszy post... Udany debiut! Cytuj
marcin_old Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 @marcin_old Fajny zestaw. Ja bym jednak trochę bardziej schował poszetkę. Co to za marynarka? Marynarka to HE by Mango. Kupiona w grudniu w outlecie. Bez podszewki, 71 % wełny. Co ważne, guzik jest nie za wysoko, co w wielu marynarkach dzisiaj jest powszechne. Dziękuję za radę co do poszetki. Dzień wcześniej miałem tv fold, więc postanowiłem trochę zaszaleć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Victor Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Dobry zestaw, witamy na forum. Skąd krawat? Cytuj
marcin_old Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Dobry zestaw, witamy na forum. Skąd krawat?Knit jedwabny Nigel Hall, upolowany w TKMaxx w lecie. Dziękuję za opinie, to świetna motywacja! Cytuj
blueloafers Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 A tu dokladnie z dzisiaj, kiedys juz pokazany zig-zag knit w bardziej prostym zestawieniu 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Opublikowano 4 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Kilka zestawów z mojego Instagramu z tego tygodnia 10 Cytuj
artisan Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Marynarka to HE by Mango. Kupiona w grudniu w outlecie. Bez podszewki, 71 % wełny. Co ważne, guzik jest nie za wysoko, co w wielu marynarkach dzisiaj jest powszechne. Dziękuję za radę co do poszetki. Dzień wcześniej miałem tv fold, więc postanowiłem trochę zaszaleć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Marynarka zaskakująco fajna jak na Mango. Cytuj
JD! Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Pan Miller - 1, 4 i 5 bardzo na tak Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dignito.Michał Opublikowano 5 Lutego 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Dziś "popełniłem" takie coś: 14 Cytuj
maciejj Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Podoba mi się ta poszetka 2 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Niesamowity wysyp świetnych stylizacji! Bez wahania założyłbym każdą, zamieszczoną na tej stronie wątku, a niektórych szczerze zazdroszczę. 3 Cytuj
musa19 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Dziś "popełniłem" takie coś: Świetna marynarka, a przynajmniej jej widoczny fragment;) Pozdrawiam. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi