Daddy cool Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Constantin tak mi przyszło do głowy, że Cię chyba we Włoszech plagiatują (a dokładniej F. Attanasio z Bespoke Dudes) A tak bardziej poważnie, poprawny elegancki zestaw moim zdaniem. Cytuj
roland Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Przepraszam byłbyś może w stanie wskazać podobieństwa między stylem constantina, a Fabio Attanasio? 3 Cytuj
torunianin Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 "Liquid lunch" z Szarmantem Podobne pytanie jak poprzednio - czy to bespoke (świetnie leży) i jaki materiał? Cytuj
torunianin Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 http://milerszyje.pl/jednorzedowy-niebieski-garnitur-w-krate-by-zbigniew-radlicki.html + kolory pokrzywione instagramem Dzięki. W życiu bym nie pomyślał. Cholerny Instagram.. Cytuj
roland Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 To nie ten Marynarka w kratę od Radlickiego ma ostre klapy, a różowa (łososiowa?) zwykłe. To raczej jakiś nowy projekt. Cytuj
4inHand Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Marynarka RTW z lekkim tuningiem. Zaskakuje mnie, że podoba się jak leży Mam brustasze tak wypchaną cygarami, że gniecie mi pół marynarki Cytuj
Ernestson Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 To nie ten Marynarka w kratę od Radlickiego ma ostre klapy, a różowa (łososiowa?) zwykłe. To raczej jakiś nowy projekt. Roland, zmieszałeś dwie sprawy. Chodziło o wcześniejsze pytanie torunianina Cytuj
Daddy cool Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2014 Przepraszam byłbyś może w stanie wskazać podobieństwa między stylem constantina, a Fabio Attanasio? To był tekst z lekka humorystyczny, jasne że to dwa różne światy i podejścia, chociaż Attanasio idzie coraz bardziej w stonowaną klasykę jak dla mnie. Po prostu zdjęcia naszego szanownego kolegi z forum luźno skojarzyły mi się z niektórymi "współczesnymi" fotkami tego sympatycznego Włocha. Cytuj
Miyagi Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Dlaczego? Wyglada to na całkiem przyzwoity ręczny rulonik. No nie wiem. Może to kwestia zdjęcia, ale mnie wydaje się przede wszystkim niestarannie (za luźno) zrolowany, stąd w niektórych miejscach wydaje się płaski, w innych poskręcany. Dla porównania załączam zdjęcia ruloników, które uważam za dobre. Tylko nie wiem, gdzie można tak wykończone rzeczy nabyć, poza Vandą i Sam Hober. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2014 Rozumiem i przyznaje, że nie mam aż takich wymagań odnośnie rulonika. Ważniejszy jest dla mnie wzór na materiale i sam materiał. 1 Cytuj
Miyagi Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Rozumiem i przyznaje, że nie mam aż takich wymagań odnośnie rulonika. Ważniejszy jest dla mnie wzór na materiale i sam materiał. Wiadomo Zdaję sobie sprawę, że moje podejście trąci rulonikowym fetyszyzmem, ale w obecnym stadium choroby nic na to nie poradzę. To chyba trochę jak z butami: najpierw jest "wow, goodyear!", po jakimś czasie kręci się nosem na corrected grain, i tak dalej, niestety... 1 Cytuj
White Haven Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2014 Moja krawcowa ostatnio zachwycała się wykonaniem rulonika w poszetce od Pani Joanny (poszetka.com). Swoją drogą zleciłem jej przy okazji wykonanie kilku poszetek z pozostałości po moich starych koszulach - cudów się nie spodziewam, ale zobaczymy Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kawowy_Michał Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 To ja też się pokażę... Trochę nie stricte w temacie, bo zdjęcie z wczoraj 20 Cytuj
roelegant Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 To ja też się pokażę... Trochę nie stricte w temacie, bo zdjęcie z wczoraj Świetny zestaw Cytuj
Szego Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Bardzo ładny zestaw, zdjęcie również. Tylko krawat się trochę zlewa ze spodniami, ale chyba ma malutki wzorek jeżeli dobrze widzę. Cytuj
Kawowy_Michał Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Krawat jest w małe granatowe kółka. Zdjęcie jest pomniejszone i straciło trochę ostrość na szczegółach. Cytuj
Kamil_D Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zestaw świetny, ale wspomniany krawat zlewa się ze spodniami, co powoduje efekt, jakby był on przedłużeniem spodni Cytuj
zixart Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 Czy można zapytać skąd marynarka? Cytuj
Vit Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2014 To ja też się pokażę... Trochę nie stricte w temacie, bo zdjęcie z wczoraj Ładny zestaw Michale. Pozdrawiam. Cytuj
Kawowy_Michał Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Marynarka jest z... Zary. Trochę poprawiona przez moją krawcową. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Englishman Opublikowano 28 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Wiem, że w tej kreacji są drobne faux pas, czyt. szelki przymocowałem na żabki, a nie na guziki (zakupiłem uniwersalne szelki na oba mocowania) oraz moje spodnie mają szlufki i nie są o wysokim stanie, lecz to był mój pierwszy kontakt z szelkami w męskiej elegancji, więc na te rzeczy proszę lekko przymknąć oko. 13 Cytuj
Verbov Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2014 Krawat za długi Ci wyszedł, ale kombinujesz bardzo, bardzo fajnie 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi