Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzę, że ładnie zawalczyliście po imprezie TMK!

Jeżeli kiedykolwiek wydamy kalendarz z kreacjami z CMDNS, to co najmniej jeden miesiąc musi być zilustrowany zdjęciem zrobionym na tym kultowym balkonie.

rozumiem, że z kartą członkowska BwB wstęp wolny? :)

btw - ciekawa kolorystyka, tak w całości, z tym późnym zachodem słońca ...

Nie mogłem nie wykorzystać takiej okazji. Zdjęcie zrobione w miejscówce uważanej, w pewnych kręgach, za legendarną  :-D

attachicon.gifbalkon.jpg

Opublikowano

Kamil, za każdym razem gdy widzę Twoje marynarki coś mi nie gra z proporcjami. Chodzi chyba o długość marynarki. Wszystkie wydają się być przykrótkie. 

Podobają mi się natomiast buty. Powiedz coś jeszcze o zegarku?

Opublikowano

Twój balkon nie był fotografowany chyba tylko o świcie!

wszystkie detale świetnie do siebie pasują a buty kontrastujące z resztą nie mogły być w innym kolorze! btw - to są TJ's z Tej roślinnie garbowanej skóry? jak się noszą? ;)

Opublikowano

@ Ravic: jestem przekonany, że długość marynarek jest optymalna. Być może trochę za bardzo opadają mi spodnie: na ogół nie poprawiam ich do zdjęć, a do spodni na szelki nie mogę się przekonać. Zegarek to Chronoswiss Kairos.

@ Damiance: tak, to są buty ze skóry garbowanej roślinnie, farbowanej na wskroś. Noszą się bardzo dobrze.

Opublikowano

Kamil, za każdym razem gdy widzę Twoje marynarki coś mi nie gra z proporcjami. Chodzi chyba o długość marynarki. Wszystkie wydają się być przykrótkie. 

Podobają mi się natomiast buty. Powiedz coś jeszcze o zegarku?

Mam to samo wrażenie. Może to kwestia spodni? Ja bym je zwęził od kolana w dół, żeby się nie robiła flaga na łydce.

Opublikowano

Nie ma to jak dobre rady... Tak się składa, że wszystkie moje spodnie garniturowe są zwężane od kolana w dół i dopasowane na tyle, na ile pozwala spory obwód dość mocno umięśnionych łydek. Dalsze zwężenie gwarantowałoby dyskomfort i każdorazową konieczność obciągania nogawek po usiądnięciu - mam taką jedną parę, 20 cm dołem przy pozostałych wymiarach proporcjonalnych i ich noszenie to ciągła walka z materiałem zatrzymującym się na łydce.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Przy umięśnionych nogach (wyraźnie zarysowane uda i łydki) mamy do wyboru: 1. w miarę szerokie nogawki, wygodę i szansę na czyste, proste linie 2. mocno wąskie spodnie, wyraźnie opinające się na udach i łydkach (co wygląda trochę tak, jak elastyczne dżinsy na nogach dziewczyny) - mogą być wygodne, jeśli są elastyczne, ale nie jest to męski wizerunek. Modele na zdjęciach mają po prostu chude nogi i dlatego mogą mieć wąskie nogawki bez załamań.