Papryk Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2013 constantin jak wampir Cytuj
Victor Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 spaceoflem - genialne stylizacje jak dla mnie, łapczywie czerpię inspiracje, dziękuję ! Cytuj
Mikel Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2013 Constantin, spaceofLem, dwie świetne stylizacje, jedna pod drugą! Tak trzymać! Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2013 Wczoraj - czerń, biel i granat. Dzisiaj: Cytuj
Sambor Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 A w Kampinosie cisza i spokój... 4 Cytuj
Secondhand Dandy Opublikowano 6 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2013 Jakiś czas mnie nie było, dziś wracam z kolejną próbą "adopcji" garniturowej sieroty 4 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 7 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2013 xkoziol, 4,5MB robi swoje na modemie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamil Opublikowano 8 Listopada 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Czas na tweed 10 Cytuj
Üxküll Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Kamilu, czemu tak stonowanie? Bez poszetki na tym forum, no po prostu nie wypada. Do tego krawat taki jakiś mało wyrazisty. Jakieś bransoletki z Viola Milano też by podniosły Twoje notowania. A poza tym brak wypasionej furki w tle, albo jakiejś końskiej głowy. Można jeszcze byłoby trochę się photoshopem pobawić. Ale jak dla mnie wszystko jest w najlepszym porządku. Miłego weekendu z telewizją i rozrywką do n-tej potęgi. 2 Cytuj
kamil Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Cóż, zdjęcie zrobione w porannym pośpiechu komórką. Krawat to grenadyna, czego faktycznie na zdjęciu nie widać. Brak poszetki - po prostu nie chcę w pracy wyglądać zbyt dandy, choć to casual Friday 2 Cytuj
Üxküll Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2013 Cóż, zdjęcie zrobione w porannym pośpiechu komórką. Krawat to grenadyna, czego faktycznie na zdjęciu nie widać. Brak poszetki - po prostu nie chcę w pracy wyglądać zbyt dandy, choć to casual Friday Lubię takie zdjęcia zrobione na żywca w realu. Zawsze mam niezły ubaw, jak widzę wystudiowane pozy w dziale co mam dziś... w pełnym słońcu, tymczasem guglam na pogodę w dniu publikacji postu, a tam w całej Polsce listopadowy chłód i deszcz. 4 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Sobotnie wyjście do sklepu z drogą przez park. Zdjęcie spontanicznie zrobione z komórki (zapomniałem zabrać ze sobą fotografa z lustrzanką, nie chciał pomóc nosić ziemniaków i pomidorów w drodze powrotnej), tak jak szedłem, więc zapomniałem ułożyć pięknie szalik i rękawy, by piękniejsze zdjęcie wyszło. Cytuj
mosze Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Gdzież u nas w stolicy zobaczyć można takie piękne widoki i takich eleganckich mężczyzn? @kamil Świetna marynarka. Cytuj
Üxküll Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 Sobotnie wyjście do sklepu z drogą przez park. Zdjęcie spontanicznie zrobione z komórki (zapomniałem zabrać ze sobą fotografa z lustrzanką, nie chciał pomóc nosić ziemniaków i pomidorów w drodze powrotnej), tak jak szedłem, więc zapomniałem ułożyć pięknie szalik i rękawy, by piękniejsze zdjęcie wyszło. sobota.jpg sobota_2.jpg Dech mi zaparło. Spodnie bispołk - Janusz Kruszewski, marynarka bispołk - Sebastian Żukowski, rękawiczki bispołk - Czesław Jamroziński, na głowie kaszkiet z Harris Tweedu z bordową wszywką Gentleman's Choice by Tomasz Miler, zamszowe monki - Meermin, poszeta zbyt mało widoczna na zdjęciu. 1 Cytuj
roland Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2013 żeby chociaż szalik był z secondhandu... Bardzo fajny zestaw, ale nie było Ci za zimno? @kamil czy spodnie to czarne sztruksy? Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Fajnie, że urzekłem kogoś swoim lekkim sarkazmem, cieszę się też z posiadania tak oddanego fana, chociaż spieszę donieść ze marynarka jest od Kruszewskiego Cytuj
Cet Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 @Sambor - jedna rękawiczka na dłoni a druga w kieszonce - trochę niepraktycznie. No chyba, że to taki faszyn stejtment Cytuj
kamil Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Ciemnobrazowe sztruksy w bardzo drobny 'prazek'. Wyjątkowo udany nabytek z Boggi Milano w Sienie (która warto odwiedzić nie tylko ze względu na ciuchy ) @kamil czy spodnie to czarne sztruksy? Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Pierwsza wyrazista krata: 1 Cytuj
Ravic Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Capo, nie myslales nad trochę większym rozcięciem z dołu? Cytuj
Denior Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2013 Jakiś czas mnie nie było, dziś wracam z kolejną próbą "adopcji" garniturowej sieroty Wg mnie bardzo dobrze to wygladą ten zestaw. Podoba mi się PS klamra od paska się przesunęła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi