Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kamilu, czemu tak stonowanie? Bez poszetki na tym forum, no po prostu nie wypada. ;)  Do tego krawat taki jakiś mało wyrazisty. Jakieś bransoletki z Viola Milano też by podniosły Twoje notowania. A poza tym brak wypasionej furki w tle, albo jakiejś końskiej głowy.  :P  Można jeszcze byłoby trochę się photoshopem pobawić. Ale jak dla mnie wszystko jest w najlepszym porządku. Miłego weekendu z telewizją i rozrywką do n-tej potęgi. :D  

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Cóż, zdjęcie zrobione w porannym pośpiechu komórką. Krawat to grenadyna, czego faktycznie na zdjęciu nie widać. Brak poszetki - po prostu nie chcę w pracy wyglądać zbyt dandy, choć to casual Friday ;)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Cóż, zdjęcie zrobione w porannym pośpiechu komórką. Krawat to grenadyna, czego faktycznie na zdjęciu nie widać. Brak poszetki - po prostu nie chcę w pracy wyglądać zbyt dandy, choć to casual Friday ;)

Lubię takie zdjęcia zrobione na żywca w realu. Zawsze mam niezły ubaw, jak widzę wystudiowane pozy w dziale co mam dziś... w pełnym słońcu, tymczasem guglam na pogodę w dniu publikacji postu, a tam w całej Polsce listopadowy chłód i deszcz.

• Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano

Sobotnie wyjście do sklepu z drogą przez park.

Zdjęcie spontanicznie zrobione z komórki (zapomniałem zabrać ze sobą fotografa z lustrzanką, nie chciał pomóc nosić ziemniaków i pomidorów w drodze powrotnej), tak jak szedłem, więc zapomniałem ułożyć pięknie szalik i rękawy, by piękniejsze zdjęcie wyszło. 

post-70-0-02685800-1384013454_thumb.jpg  post-70-0-77784700-1384013402_thumb.jpg

Opublikowano

Sobotnie wyjście do sklepu z drogą przez park.

Zdjęcie spontanicznie zrobione z komórki (zapomniałem zabrać ze sobą fotografa z lustrzanką, nie chciał pomóc nosić ziemniaków i pomidorów w drodze powrotnej), tak jak szedłem, więc zapomniałem ułożyć pięknie szalik i rękawy, by piękniejsze zdjęcie wyszło. 

attachicon.gifsobota.jpg  attachicon.gifsobota_2.jpg

Dech mi zaparło. :blink:  :o  B)   Spodnie bispołk - Janusz Kruszewski, marynarka bispołk - Sebastian Żukowski, rękawiczki bispołk - Czesław Jamroziński, na głowie kaszkiet z Harris Tweedu z bordową wszywką Gentleman's Choice by Tomasz Miler, zamszowe monki - Meermin, poszeta zbyt mało widoczna na zdjęciu.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Ciemnobrazowe sztruksy w bardzo drobny 'prazek'. Wyjątkowo udany nabytek z Boggi Milano w Sienie (która warto odwiedzić nie tylko ze względu na ciuchy :))

@kamil

czy spodnie to czarne sztruksy?